Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: спешен въпрос относно windows
Публикувано на: 05 Окт 2008 21:41

Възмжно ли е да прехвърля празно място защото вистата ми е поела всички 17 гиги и немам никакво място в диск Ц. Та мисалта ми е мога ли да прехвърля празно място от диск Д в диск Ц без да преинсталирам уина. Ако не, може ли да прехварля празно място при инсталациа но без да трия нещата от диск Д

Профил

Аватар
Заглавие: Re: спешен въпрос относно windows
Публикувано на: 06 Окт 2008 01:28

Има програми които ти позволяват разделяне на партишаните през Windows. Аз ползвам Paragon Partition Manager Professional 8.5 и съм много доволен. Съветвам да си уголемиш Ц-то през тази програма.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2008 18:18

HELLcry написа:
Възмжно ли е да прехвърля празно място защото вистата ми е поела всички 17 гиги и немам никакво място в диск Ц. Та мисалта ми е мога ли да прехвърля празно място от диск Д в диск Ц без да преинсталирам уина. Ако не, може ли да прехварля празно място при инсталациа но без да трия нещата от диск Д
Не.

Профил

Публикувано на: 06 Окт 2008 21:01

Dumbaldor написа:
Има програми които ти позволяват разделяне на партишаните през Windows. Аз ползвам Paragon Partition Manager Professional 8.5 и съм много доволен. Съветвам да си уголемиш Ц-то през тази програма.

мерси много бате номер 1 си

Профил

Публикувано на: 06 Окт 2008 21:35

обаче идва един проблем тази програма не бачка на виста 64 на мен ми трябва за виста 64 :?:

Профил

Публикувано на: 07 Окт 2008 00:08

братле вече го пробвах това на уиндоуса от него не мое прехвърлиш празно място на диск Ц

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 02:24

би трябвало да има няква по нова версия за виста 64, обаче на мен ми се случвало не веднъш партишън меджика да ми бъгва партишъните и после да несе откриват от уиндоуса или некво подобни шитове и така съм губил стотици гигабаитове информация
Пробваи да изключиш систем рестор на уиндоуса би трябвало да ти освободи поне 2 гигабайта и повече

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com