Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Интернет магазини
Публикувано на: 05 Окт 2008 16:17

Гледам аз в интернет магазините като get.bg или shopping.bg че цените на телефоните (GSM) са осезаемо по-ниски от тези в магазините на улицата.Обаче до сега он лайн не сам пазарувал и да попитам някой купувал ли си е нещо от он-лайн магазин? Свястна ли се е оказала покупката или боклук имал ли е проблеми с гаранцията и?Правят ли си оглушки и номера , абе с 2 думи коректни ли са?А и ако сте доволни от такъв магазин кажете от кой? И последно знам че е малко вероятно но има ли магазин който предлага гаранция на продуктите си от мястото на копувача (Ако си зема телефон и ако са развали в гаранционен период трябва да го изпращам в софия,а аз съм от Стара Загора дали някой няма оторизирано място у моя град?)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Интернет магазини
Публикувано на: 05 Окт 2008 16:30

Живеем в 21ви век,можеш спокойно да си пазаруваш през интернет

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2008 16:32

Редовен клиент съм на всякакви онлайн магазини(понеже съм от малък град и тук няма голям избор)
От онлайн магазини съм купувал доста хардуер за РС-то-2видео карти,3плочки памет,1хард,1колонки,1комплект мишка+клавиатура.Нещата пристигнаха бързо и нямат грешка.Нито едно не се е повредило,тъй че не знам дали си правят оглушки откъм гаранция.Доволен съм от Jar и Voodoo!
От Get един приятел си купи телефон(SE K320i),който се оказа,че има някакъв дефект,но го прати обратно и му го замениха,при това доста бързо.А баща ми е с телефон също купен от там и работи безпроблемно.Гаранцията му отдавна изтече,ама телефона е жив и здрав.

Цитат:
Живеем в 21ви век,можеш спокойно да си пазаруваш през интернет

Абсолютно!

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2008 17:07

оня ден си купих Nokia N82 от Gsm4you и всичко си е точно, телефона си е пълен пакет (зарядно, служалки, софтуер, usb, кабел за тв аута и 2 gb карта). За сега нямам проблеми с тела, всичко си бачка супер. Гаранция също имам за 24 месеца. ( друг е въпроса колко са точни с таз гаранция, въпреки че човека доставил ми телефона ме убеди че няма да има никакви проблеми ;)

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com