12 Сеп 2008 09:43 Мнения: 27 Местоположение: София
Заглавие: Препоръчайте геймпад!
Публикувано на: 12 Сеп 2008 10:06
Препоръчайте някой модел геймпад,но понеже нямам много пари в момента нека да е от евтините,знам,че всичко евтино е боклук,но кво да се прави
___________________________________ Из разговор на подпийнали руски пилоти:Когато не работи левия двигател да пием за десния...когато не работи десния двигател да пием за левия....когато и двата двигателя не работят да пием по-бързо!
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: Препоръчайте геймпад!
Публикувано на: 12 Сеп 2008 10:19
Взимай некъв рандом от техномаркет/технополис. Аз съм с такъв от зимата и нямам оплаквания
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Доктор Хаус
12 Сеп 2008 09:43 Мнения: 27 Местоположение: София
Заглавие: Re: Препоръчайте геймпад!
Публикувано на: 12 Сеп 2008 10:24
Lex Luthor написа:
Взимай некъв рандом от техномаркет/технополис. Аз съм с такъв от зимата и нямам оплаквания
дай нещо линкче да видим за кво иде реч
___________________________________ Из разговор на подпийнали руски пилоти:Когато не работи левия двигател да пием за десния...когато не работи десния двигател да пием за левия....когато и двата двигателя не работят да пием по-бързо!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения