Автор |
Съобщение |
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 08 Авг 2008 17:47
Навити за DotA 6.53 в Headoff.Айде давате ник и скайп и да почваме че с CS-а се сбънгясахме нещо
Nickname-DarkPain Skype-heavvy_metal_ist_krieg
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 08 Авг 2008 17:59
Horus написа: Навити за DotA 6.53 в Headoff.Айде давате ник и скайп и да почваме че с CS-а се сбънгясахме нещо
Nickname-DarkPain Skype-heavvy_metal_ist_krieg Аре, ве, аре! Само искам стабилен хост (моя нет мирише, бърз е, но непостоянен). Ника ми там е Nougat най-често. Скайп... ако се наложи ще го дам. Само че се прибирам от работа в 22:00, не ви е проблем, нали
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 08 Авг 2008 18:01
6.54b? Garena? 1.22 patch?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 08 Авг 2008 18:06
Толкова ли ви омръзна реалния живот,че почнахте да провеждате форумните срещи в игри
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 08 Авг 2008 18:15
God of Gods написа: 6.54b? Garena? 1.22 patch? Тая сутрин теглих 6.54, ся и бета... Бтв тествах абадона и щита ми се включи 5 пъти докато е в куулдаун на едната кула Всеки път щом живота ти падне под 400 се пуска, хийлва те над 400 и пак се пуска като падне и после пак и пак и пак... оуннах две кули
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Кain
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 09 Авг 2008 18:33
God of Gods написа: 6.54b? Garena? 1.22 patch? Garena Suks То и Headoff не е Rulezz ама там не са чак такива Noobs
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 09 Авг 2008 18:39
Ела в Хлр 02 да видим
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 09 Авг 2008 21:35
God of Gods написа: Ела в Хлр 02 да видим Не играх ли с теб веднъж една-две игри? Доколкото си спомням беше трагедия, нормално е да ти се струват добри ^^ Без да се обиждаш!
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 09 Авг 2008 21:41
С Екс не съм играл, най-малкото над 1 година играя единсветно и само в ггц, играл съм с князя 1в1 и май е тва
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 10 Авг 2008 13:12
Аре Хамачи?...
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 10 Авг 2008 13:13
За Хамак и аз съм навит, тъкмо ми свърши вече УоУ-а, май ше ставам Господ Бог на ДОТА.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 10 Авг 2008 13:27
Пишете ме и мен.
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 10 Авг 2008 14:07
The Chameleon написа: За Хамак и аз съм навит, тъкмо ми свърши вече УоУ-а, май ше ставам Господ Бог на ДОТА. Ахахах, мнол ясно. But seriously, i doubt it.;d
Krieg
|
|
|
|
|
Кain
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 10 Авг 2008 17:08
За записване
Име-никнейм Страна-Sentinel vs. Scourge Герой-Името на героя ви
Име-DarkPain Страна-Scourge Герой-Razor-The Lighting Revenant
Карта-Defence Of The Ancients 6.52 или 6.53 Тип игра-Headoff аз съм хост стабилен съм
ВНИМАНИЕ:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ДАВАЙТЕ НИКОВЕТЕ ЗА ДА ЗНАМ КОЙ Е ОТ PCM ИКОЙ Е ПРОСТО НАТРАПНИК
По желание може и хамачи
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 10 Авг 2008 19:08
Wakai Kizoku написа: За записване
Име-никнейм Страна-Sentinel vs. Scourge Герой-Името на героя ви
Име-DarkPain Страна-Scourge Герой-Razor-The Lighting Revenant
Карта-Defence Of The Ancients 6.52 или 6.53 Тип игра-Headoff аз съм хост стабилен съм
ВНИМАНИЕ:ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СИ ДАВАЙТЕ НИКОВЕТЕ ЗА ДА ЗНАМ КОЙ Е ОТ PCM ИКОЙ Е ПРОСТО НАТРАПНИК
По желание може и хамачи Бегай от тука, нуубе, нема да играем apem. Ако ще се играе, аре xl, че е мега якото.
Krieg
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 10 Авг 2008 19:16
За хамачи и аз съм навит, към хофа не мога да се свържа
|
|
|
|
|
Кain
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 10 Авг 2008 19:48
Krieg написа: Бегай от тука, нуубе, нема да играем apem. Ако ще се играе, аре xl, че е мега якото. Нема apem аре -ap
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 11 Авг 2008 20:47
Никой ли не играе Castle Fight бе, маняци
|
|
|
Кain
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 12 Авг 2008 09:12
Така гласуването свърши. РЕШЕНИЕ:Ще се играе с Hamachi. Стая:defenceofpcm Парола:dotapcm
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форумна Среща на Defence Of The Ancients в Headoff Публикувано на: 12 Авг 2008 10:44
Кога, искам и аз
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|