Автор |
Съобщение |
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 07 Авг 2008 12:55
Имах проблеми с компа от доста време и един приятел ми каза , че може да идват от Windows-а и ми предложи Linux да пробвам. Ама я да видим кой ква операцйонна система използва се запитах аз. Аз съм на Windows XP (Като офтопик на темата само да питам тези който използват Linux бих ли ми казали какви са ви впечатленията и разочорованията от нея?)
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 07 Авг 2008 14:30
ti sloji linux, posle 6e se nasera ot smqh xD
pp sry za lat, malko work u drug komp.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 07 Авг 2008 15:24
Цитат: dos Във форума не може да се влиза под DOS,тъпако. Пък и за да разбереш какви операционни системи използват хората,можеш просто да цъкнеш на брояча в долния десен ъгъл :S
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 07 Авг 2008 15:32
ахаха дос тоя bgcomando е чувал за дос ми се струва хахаха тва е похвално
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
bgKommando
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 07 Авг 2008 15:44
Алминатора__ написа: Цитат: dos Във форума не може да се влиза под DOS,тъпако. Пък и за да разбереш какви операционни системи използват хората,можеш просто да цъкнеш на брояча в долния десен ъгъл :S Dos го сложих на шега (То е очевадно , че е шега) Цитат: ахаха дос тоя bgcomando е чувал за дос ми се струва хахаха тва е похвално
Не само че съм чувал , а и знам какво означава. . не че мога да кажа същото за тебе
___________________________________ taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
|
|
|
|
|
DR
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 09 Авг 2008 12:35
Хвърляй сегашния си компютър през прозореца и си гепай един правец ...
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 12 Авг 2008 14:25
Windows XP.
П.П. Ебасти флуудърската тема.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 12 Авг 2008 15:01
Аз не ползвам операционна система. Оперирам сам.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 12 Авг 2008 15:02
Аха, сигурно и тебе ще те хванат, че трансплантираш стволови клетки. Аз съм с ХР (Xtremelly Painful)
___________________________________ I`m burning in fire, burning up, burning up... Don`t worry baby, saving chicks is what I`m all about.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 12 Авг 2008 15:04
Аватара ти е култ, Гипо! -- На ХР съм, но след 1-2 месеца се връщам на Win98. Някои DOS хентай игри не тръгват под XP дори с DOSBox..
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 12 Авг 2008 21:12
Win XP и съм крайно доволен.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 13 Авг 2008 11:51
Проблемите при WinXP идват от а) тъпо задклавиатурно у-во b) регистрите :]
gnu/linux е забележителна операционна система, но по постовете ти съдя, че ти с тостер не можеш да се оправиш, камо ли с gnu/linux ..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 14 Авг 2008 14:33
The Chameleon написа: Аватара ти е култ, Гипо! Да ма админа кат го види ше му го махне.Поне аз секи път кат си сложа некво филмче на аватар и ми го маха.Са за тва съм без аватар във форма на простест
|
|
|
|
|
Mitizaro
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 14 Авг 2008 17:14
The Chameleon написа: На ХР съм, но след 1-2 месеца се връщам на Win98. Някои DOS хентай игри не тръгват под XP дори с DOSBox.. Искаш да ми кажеш, че има добри заглавия, който да не тръгват на XP? Аз съм с XP, понеже харда ми е малък за две операционни, а майка едвам се оправя с Windows. Иначе бях пробвал Ubuntu за два месеца и ми хареса.
___________________________________ I shall light a fire upon the fang that falls short, so that i needn't see that star, so that it shall not tear this throat of mine.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 14 Авг 2008 21:06
Mitizaro написа: Искаш да ми кажеш, че има добри заглавия, който да не тръгват на XP?
Подкарай Divi Dead и ми сподели тайната после.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 14 Авг 2008 23:30
Jorix написа: The Chameleon написа: Аватара ти е култ, Гипо! Да ма админа кат го види ше му го махне.Поне аз секи път кат си сложа некво филмче на аватар и ми го маха.Са за тва съм без аватар във форма на простест Ем ако админа каже, ще го махна. Но като цяло няма логика гифчетата да се премахват винаги, защото иначе нямаше да са разрешени.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 15 Авг 2008 02:36
Ама не бяха ли ограничени на 15кб
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 15 Авг 2008 09:23
Абе тва са глупости според мене.Смисъл вече едва ли са много хората на трафик
|
|
|
|
|
ivanatora
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: А каква операцйонна система използвате? Публикувано на: 16 Авг 2008 14:37
С ХР и на двата компа, но сега свалям Elive (щото прилича на Mac OS X) да го пробвам на стария.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|