Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
![Аватар](https://bainiki.blog.bg/photos/138813/Masoni.gif) |
|
|
Заглавие: Проблем с нета Публикувано на: 10 Юли 2008 21:11
Значи имам два компа в мрежа като единия от тях е свързан към интернет. Мрежата м/у двата компа си работи, мога да отварям файлове които са в единия комп от другия и т.н., обаче с интернета на втория комп имам проблем. Като отворя IE-то например ми зарежда гугъла (който ми е home page), обаче други сайтове не мога да отворя. Мисли, мисли няколко минути и накрая ми излиза the page cannot be displayed. Ако дам да търси нещо в гугъл си намира сайтове, обаче като пробвам да вляза в някой от тях пак не става. Изглежда сякаш връзката ми към интернет е безкрайно бавна или и аз нз какво. В скайп като взезна ми изписва че съм онлайн, виждам и другите кои са онлайн и кои не обаче като тръгна да пиша на някой нещо ми изписва че съобщението не е получено. Звъннах на един приятел да го питам дали му излизам онлайн на него, той каза че да, обаче и той като пробва да ми пише нещо не го получих. Сканирах компа за вируси и AVG-то нищо не намери. Просто нз какъв е проблема. На другия комп всичко си е ок, има си интернет и т.н. Някой ако знае от какво може да става така да пише.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Проблем с нета Публикувано на: 10 Юли 2008 21:36
знаеш ли какво си мисля по принцип интернета е регистриран на някой IP адрес и си работи на него, случвало ми се е сменяйки компютри и слагайки кабела за нета на него, интернета беше на скоростта и трафика на IP-то на новия компютър, мислейки си, че просто слагайки новия кабел, веднага променям типа интеренет и настройките и скоростта.да, ама не точно.платения интернет си върви с IP адреса на компютъра.тоест, ако нета ти е регистриран на IP адреса на единия компютър, то може да използваш нет само от него.пробвайки да влезеш от другия(било то вързан или не към този с IP-то с интернет), ти се опитваш да влезеш с неговото IP, което не е свързано с интернет мрежа, не си платил за трафик и тнт.дано си ме разбрал
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Der Meister
|
![Аватар](https://bainiki.blog.bg/photos/138813/Masoni.gif) |
|
|
Заглавие: Re: Проблем с нета Публикувано на: 11 Юли 2008 09:40
Е не може да е това, щото тогава как година и половина си имах нет и на двата компа?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|