Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблем с нета
Публикувано на: 10 Юли 2008 21:11

Значи имам два компа в мрежа като единия от тях е свързан към интернет. Мрежата м/у двата компа си работи, мога да отварям файлове които са в единия комп от другия и т.н., обаче с интернета на втория комп имам проблем. Като отворя IE-то например ми зарежда гугъла (който ми е home page), обаче други сайтове не мога да отворя. Мисли, мисли няколко минути и накрая ми излиза the page cannot be displayed. Ако дам да търси нещо в гугъл си намира сайтове, обаче като пробвам да вляза в някой от тях пак не става. Изглежда сякаш връзката ми към интернет е безкрайно бавна или и аз нз какво. В скайп като взезна ми изписва че съм онлайн, виждам и другите кои са онлайн и кои не обаче като тръгна да пиша на някой нещо ми изписва че съобщението не е получено. Звъннах на един приятел да го питам дали му излизам онлайн на него, той каза че да, обаче и той като пробва да ми пише нещо не го получих. Сканирах компа за вируси и AVG-то нищо не намери. Просто нз какъв е проблема. На другия комп всичко си е ок, има си интернет и т.н. Някой ако знае от какво може да става така да пише.

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с нета
Публикувано на: 10 Юли 2008 21:36

знаеш ли какво си мисля
по принцип интернета е регистриран на някой IP адрес и си работи на него, случвало ми се е сменяйки компютри и слагайки кабела за нета на него, интернета беше на скоростта и трафика на IP-то на новия компютър, мислейки си, че просто слагайки новия кабел, веднага променям типа интеренет и настройките и скоростта.да, ама не точно.платения интернет си върви с IP адреса на компютъра.тоест, ако нета ти е регистриран на IP адреса на единия компютър, то може да използваш нет само от него.пробвайки да влезеш от другия(било то вързан или не към този с IP-то с интернет), ти се опитваш да влезеш с неговото IP, което не е свързано с интернет мрежа, не си платил за трафик и тнт.дано си ме разбрал

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем с нета
Публикувано на: 11 Юли 2008 09:40

Е не може да е това, щото тогава как година и половина си имах нет и на двата компа?

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com