25 Дек 2004 23:37 Мнения: 630 Местоположение: Sf
Заглавие: проблем с клавиатурата
Публикувано на: 10 Юли 2008 10:26
здравейте.първо извинявам се за това че пиша толкова неграмотно,клавиатурата се прееба.Значи снощи разлях малко кола върху нея и след това бутоните започнаха да се държат странно.Дори в момента пиша със он-скриин клавиатурата.та значи когато натисна примерно буквата 'а' ми излиза 'а1' , като натисна буквата к ми излиза 'к8' и така с почти всички бутони.общо взето функциите на бутоните са се разменили.като натисна буквата 'с' пц то излиза в стенд бай режим.някаква идея как да го оправя,и дали въобще има начин.мерси предварително.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
---
17 Дек 2005 10:15 Мнения: 1313 Местоположение: Да ви изпея песен ли искате?
Заглавие: Re: проблем с клавиатурата
Публикувано на: 10 Юли 2008 10:32
Ами щом си я полял, изчисти я .. ако не - една клавиатура е 10-15 лева
25 Дек 2004 23:37 Мнения: 630 Местоположение: Sf
Публикувано на: 10 Юли 2008 10:38
Бе не ми е за парите , просто си бях свикнал с тая клавиатура.Сега май се пооправи ама все още не мога да ползвам шифтовете и буквата ч.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
Карък
Публикувано на: 10 Юли 2008 11:46
шлифовай я minirai q ili i se izseri otgore
___________________________________ Спортните залози крият огромни финансови и психически рискове . Не залагайте ако не можете да си позволите евентуална загуба на пари .Ако имате проблеми с хазарта потърсете специалист .
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения