Абе хора вий какъв antispyware използвате? Я препоръ4айте не6то свястно 4е имам усе6тането 4е компа ми се е превърнал в троянска конюшна, пък antispyware ни6то не намира.
___________________________________ Knight will fall 2008
MARiNZ0
Заглавие: Re: Spyware
Публикувано на: 24 Май 2008 11:41
Ползвам SUPERAntiSpyware и засега нямам проблеми (периодично сканирам харда).
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
BARRICADE
Публикувано на: 25 Май 2008 20:42
MARiNZ0 написа:
Ползвам SUPERAntiSpyware и засега нямам проблеми (периодично сканирам харда).
а с коя версия си про или хоум.Ако ползва6 про дай линк от каде да земя кейген 4е не мога да намеря
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Теглиш само 1.5.2. След като го инсталираш, то ще се ъпдейтне с най-новите дефиниции, че и даже ще ти имунизира компа срещу тях. След това сканирай. Работи безотказно.
Още един глас за Spybot. Страхотна програма!
BARRICADE
Публикувано на: 26 Май 2008 12:49
ОК guys 6том казвате 4е спайбота е добър той 6те е. Мерси на вси4ки които ми помогнаха btw какво е ad-ware?
Sentry
Публикувано на: 26 Май 2008 13:22
Spyware и Adware чистач, от последната платена версия и антивирусна.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Hangwire
Публикувано на: 26 Май 2008 15:45
Sentry написа:
Spyware и Adware чистач, от последната платена версия и антивирусна.
Hangwire
Публикувано на: 26 Май 2008 18:39
Аха.
Я сега сравни броя дефиниции в Ad-aware с тези в Spybot.
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 26 Май 2008 20:26
Със Спайбот съм и мога да кажа, че съм чист като бебешко дупенце. Ама от тия по рекламите де... БТВ това дължи ли се и на факта че ползвам Виста, която имала уж най-трудни за пробиване защити?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
tasko1
Публикувано на: 05 Юни 2008 11:49
http://www.download.bg/index.php?cls=pr ... &g=&order= погли тука има голям избор .От платените предпочитам Spyware doctor AVG Antispy иначе от безплатни Spybot Spy terminator.Избора е голям.Е успех с чистенето на зловреден софт и безполезни бисквитки.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения