Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Странен проблем с нета...
Публикувано на: 15 Май 2008 17:14

Значи към софийска кабелна компания съм и преди бях с определно ай пи което си го пишех на конектиона, сега преди около месец-2 ми казах че системата щяла сама да си избере ай пи и аз да съм го дал на аутоматик. Добре стана работата и ай пи то наистина си ми е статично и си седи от тогава същото, но имам 1 странен проблем:

Поне по 5-10 пъти на ден интернета ми спира и не мога да броузвам из интернет. Странното е че мога да чата по скайп но не и по интернет. Пробвал съм Мозила Мъие2 какво ли не пак не става. Като дам репаир на конектиона почва пак да си работи всичко нормално...и така до след малко докато пак не се прецака :x

Нещо уж доразбрах ис гоогле че е нещо от ДНС ли или ключови портове...не знам моля помогнете ми ужасно е!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Странен проблем с нета...
Публикувано на: 15 Май 2008 18:03

Обърни се към СКК, друг не може да ти каже какво са направили те самите... Да ти спира нета... какви са тея неща... аз съм забравил вече... :mrgreen: Сериозно - звънни им или, ако имат форум - там...

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 15 Май 2008 19:16

Ами да кажа, че имам подобен проблем с интернет доставчика си в Сливен - CableTel, Triple play услугата. И честно казано като им се обадих, нищо не направиха. Като цяло въобще не съм доволен от услугата им. :113:

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Публикувано на: 15 Май 2008 19:47

Е па помоли ги да ти дадат статично реално IP, дори да ти искат някакви 2 лева на месец не е голяма работа. Спри си firewall-а и опитай така да браузваш, да не би той да ти слага някакви рестрикции, също е хубаво да спреш и антивирусната, понякога тя прави проблем.

Написал ли си си правилно юзър нейм-а, в моята фирма поне дори да го объркаш (да си сложил някъде " " спейс) пак те кънектва, обаче слага рестрикция на скоростта.

Смени си ЛАН картата :lol:

И да - вземи им се обади на хората, какво пишеш по форумите... Много знаем ние.

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Публикувано на: 15 Май 2008 20:20

Ок първо че нямам юзър нейм нито нищо направо си работи интернета като го пъхна от кабела. Второ че аз ИМАМ статично реално Ай Пи...
Също така нямам защитна стена и антивирусната никога не ми е правила проблеми..

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 15 Май 2008 21:28

MetalGearRex написа:
Ами да кажа, че имам подобен проблем с интернет доставчика си в Сливен - CableTel, Triple play услугата. И честно казано като им се обадих, нищо не направиха. Като цяло въобще не съм доволен от услугата им. :113:

Странно, аз ползвам съшата услуга в Русе и нямам никакви проблеми - най-много веднъж на 1-2 месеца да спре за няколко часа за профилактика.

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com