Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: 2 проблема
Публикувано на: 11 Дек 2007 19:11

Пускам днеска компа и долу вдясно ми излиза някаква иконка на която като отида на нея пише: "You may be a victim of software counterfeiting". Като кликна с десен бутон на нея имам 4 варианта: "Validation Failure Details", "Purchase a Genuine Windows License", "Benefits of Genuine" и "Change Notifications Settings". Каквото и да избера ме праща в някакви сайтове и ме кара да купувам разни неща. Това нещо опасно ли е? Никога друг път не ми се е появявало нещо такова.

Другия проблем е свързан с IE. Дръпнах седма версия на IE да видя дали е добра обаче home page-a ми, въпреки че пише, че е гугъла като стартирам IE е някакъв тъп сайт: http://runonce.msn.com/runonce2.aspx . Някой знае ли защо се получава така?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 19:20

Това е просто поредния маркетингов трик на Майкрософт, с който се опитват да изкарат още малко пари от нас. Досадно е, понеже ти минимизира игри, филми, прозорци, Мозила, абе, всичко. Начин за премахване - файлът се намира в директорията:

C:\WINDOWS\system32\WgaTray.exe

Отваряш Task Manager-a, даваш "Изрежи" на файла WgaTray.exe в папката, отваряш Кошчето, после прекратяваш процеса "wgatray.exe" в Мениджъра, и бързо "поставяш" файла в кошчето. Ако не ме разбра, ще го обясня по стъпки. Успех!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 19:27

Ами общо взето не разбрах какво точно трябва да направя освен да прекратя процеса WgaTray.exe, което го направих вече.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2007 21:03

Вече оправих проблема. 10x на crisbeto от форума, че ми обясни какво точно трябва да се направи.

А това другото с home page-a също го оправих. Просто е трябвало на тая страница да си направя настройките.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2007 21:58

Момчета моля поматайте от днешния ъпдейт на уиндоус ми дойде подабна глупост за Update manager.Излиза ми и минимизира всичко а след това се появява Send dont send съобщението.Моля обяснете подробно как да гомахна.System restore не помогна

a.k.a. ROONEY

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com