Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
Заглавие: Неразгадаемо забиване на компа...
Публикувано на: 08 Дек 2007 12:33

Става дума за много досадно зацепване на компа при което става напрактика неработещ.След включване забива на десктопа,на таскбара показва,че мисли и умира.Не може да се пусне абсолютно нищо.Никакви команди или клавишни комбинации не са активни.

Пробвах със system restore и го върнах цяла седмица назад преди появяването на тоя скапан бъг,оправи се за малко и после пак.

С антивирусни също няма резултата.

Успявам да го пусна през debuging mode,но така понякога пак забива при отварянето на дадена програми...било bs player,било мозила.Съвсем произволно.Да не говорим,че като го пусна през тая опция пък deamon tools-а спира да работи.Изобщо голяма гавра.

Някой да е срещал същия проблем и да има решение.(различно от прейнстал)
Безкрайно ще съм благодарен...ако някой оттук ме избави от тая гадост,правеща ми компа супер сакат.
Или поне да насочи...вирус или уина забозва?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 13:41

Първо се увери, че не е хардуерно. Вади харда, видеото, рамта... и едно по едно ги слагай на друг комп, някой френд ще ти услужи. Ако на някое реши да забива - честит нов чарк! Ако не-преинстал, няма друго, Уаина явно си е показал рогата. Докато си при въпросния френд можеш да запишеш на неговия хард ценната информация, за да си я върнеш после.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 16:11

спроред мен е някакъв проблем с рамта.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Каквото падне....
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2007 19:27

Според мен почти 100% си хванал някой червей. Пусни го под Safe Mode и пробвай с някоя антивирусна да сканираш.

|ASRock K7S8X R3.0|AMD Athlon XP 2000+ @ 2400+ 2GHz 1.65v WhisperRock IV + 80mm ZALMAN | 2х1024 TwinMOS DDR400 2-3-3-6|ASUS GeForce 6600GT @ 550Mhz/1000Mhz + Zalman VF700 Cu |80GB Seagate Baracuda 7200.7 2MB|LITE-ON COMBO LTC-48161H|FORTRON 120mm 300W |

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com