Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: въпрос за лаптоп
Публикувано на: 23 Ное 2007 22:20

Здравейте.Имам нужда от съвет и инфо за лаптоп.Какво бихте ми препоръчали?Също ме интересува дали мога да инсталирам XP на повечето модели.Гледах един Acer в Технополис модел 5220 Celeron 1.73 1024Ram 120GB 15,4''+wireless router 940лева.Върви без софтуер,но ми казаха,че може да имам проблем с XP и по-точно с драйверите.Мерси предварително.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 22:38

Драйвери трябва да ти дадат на CD, виж и на сайта на производителя. Ако няма за ХР драйвери, по-добре не го купувай.
Имай впредвид че лаптопите ги крадат като за световно. Вземи му поне Security Cable с ключалка, криптирай си диска, най-добре самия лаптоп да има сензор за отпечатъци. Има шанс и да те нападнат и пребият заради лаптопа, така че не го показвай много.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 10:47

Wile E. C. написа:
Драйвери трябва да ти дадат на CD, виж и на сайта на производителя. Ако няма за ХР драйвери, по-добре не го купувай.
Имай впредвид че лаптопите ги крадат като за световно. Вземи му поне Security Cable с ключалка, криптирай си диска, най-добре самия лаптоп да има сензор за отпечатъци. Има шанс и да те нападнат и пребият заради лаптопа, така че не го показвай много.

Крадат ги като за световно?! За първи път чувам това. А и да не мислиш, че сензора ще те спаси? Пак ще ти го дигнат. Аз моя лабтоп вече 2 години го нося къде ли не и никой даже не го е поглеждал.

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 11:11

Brian написа:

Крадат ги като за световно?! За първи път чувам това. А и да не мислиш, че сензора ще те спаси? Пак ще ти го дигнат. Аз моя лабтоп вече 2 години го нося къде ли не и никой даже не го е поглеждал.

Man, нямаш никакъв усет за ирония, нали :lol:

Авторе, ще ти препоръчам да НЕ си вземаш лаптоп, никога не си струват парите, а ако ти трябва стриктно и само за работа (т.е. безжичен интернет, уърд, адоб, такава работа) няма голямо значение какъв е...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: