01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Си Ди Кей за Офис 2007?
Публикувано на: 05 Ное 2007 09:53
Имам проблем. Преди време си купих лаптоп, който както се досещате си върви с лицензиран Windows vista. Вътре си имаше и офис пакет, самоче трайъл едишън, тоест позлваш го 90 дни и после трябва да си го платиш. В момента не мога да си ползвам Уърда. Има и по-голям проблем. На компютъра ми се намира шеста глава от разказа ми "UFO-добре дошли на Земята", който поствам в творческия. Не мога по никакъв начин да копирам текста на Ноут пад, примерно. Дори когато копирам файла и го пренеса на друг компютър не иска да ми го отвори. Така че ако не си активирам Уърда няма как да го постна във форума изобщо, освен ако не го препиша. И така моля ви има ли някой който може да ми помогне. Не ми давайте сиди кейове защото вече опитах и не става. По-скоро ми трябва нещо като крак.
Дръпни офиса с кейа в едно, че понякога не става така.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения