Врътнах демото,останах много доволен. Ще карам по ред на номерата
На първо място съм особено впечатлен от лекотата на играта и оптимизацията на енджина - още при инсталацията срещнах неприятния надпис - "Your system does not meet the minimum requirements"
, но с увереност в сърцето продължих нататък и се оказа,че играта ми върви перфектно и без никаква секня на low details и 800х600
. Така и така бях замислил ъпгрейд следващия месец
Геймплей - като цяло наподобява Fable - системата за телепорт/куестове,организацията на нивата,cut scenes. Всичко е много раздвижено и разчупено,много интуитивно и лесно за усвояване. Също - системата за командване на армията от импове (особено симпатични,бтв
) е доста оригинална и лесна за прилагане.
Отдавна не бях попадал на игра,в която задължително си на страната на Злото™.Предполагам,че нататък ще е още по-здраво. Иначе накрая на демото,когато се изправяш пред "боса",много се смях при следната сцена - изпратих всичките 20-на импа да млатат дебелака и когато той скочи,забелязах как част от имповете му се бяха накатерили по гърба,другите се вкопчили в краката и го налагат с бухалки и мечове
Абе с две думи - играта е свежарка (особено на фона на заливащите ни клишета) и ще се играе задължително.
Edit: Stealth,ти ли премина през темата раздавайки "ранг"-ове и махайки мнения ?