Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какъв тип ви харесва?

Да има смисъл история и персонажи който да заемат дадена старана.    29%  29%  [ 14 ]
 Да има само смисъл а не да е нещо безмислено.    2%  2%  [ 1 ]
 Да има добра история в която да стават обрати и теи подобни.    23%  23%  [ 11 ]
 Да няма смисъл история и никакви ботове на моя страна и сам ще се справя.    10%  10%  [ 5 ]
 Много са малко игрите с хубава история и замисъл.    35%  35%  [ 17 ]
Общо гласове : 48
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Историята на игрите.
Публикувано на: 11 Юни 2007 13:43

Според вас има ли смисъл да се играят игри с исторя и то доста добра.Игри със смисъл или просто така си джъткате дадена игра като Земята на мъртвите(която според мен нямаше апсолютно никъкъв смисъл) просто така отивате еди кадеси и зибивате 20 или 30 създаниа.Има ли смисъл да играем игри в който ние главния герои се потим да убием враговете(Злите в повечето случай)а пък от страна на играта ние сме единствени не виждаме никакви други персонажи в играта който макар и с малко да ни помагат(примерно кал оф дъти 2)?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 14:17

Винаги съм предпочитал игри с интересен и заплетен сюжет (било то RTS,RPG или FPS).
Гласувах за "Много са малко игрите с хубава история и замисъл." защото за съжаление е вярно.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 15:09

Зависи от играта. Примерно Civilization или Empire Earth няма смисъл да ги играя по определен сценарии. Винаги предпочитам Custom Game. Обаче некое RPG или SPFPS бих предпочел да има хубаво и заплетена история. Ако е MPFPS(може да се каже любимия ми жанр) историята е на най-заден план а в повечето случаи тя не съществува. Така че много си зависи от играта. По някога е добре да има друг път няма особен смисъл от нея.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 15:42

И за двата типа игри си има време и настроение ;)
За убиване на 20 минути - 20 фрага на ЦС 8)
Ако имам много свободно време и ми е саклет - историята и замисъла са важни ;) Да ме събуди, да ме възбуди, да си пусна мозъка ;)

Профил ICQ WWW

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 16:30

Поздрави Мобиус ... една тема в която се говори за историята и сюжета на дадена игра а не за графиката ...
Определно се забавлявам най-добре когато играя игра със персонажи ,които се запомнят а те се запомнят не само заради визията си така да се каже а и заради добарата работа на сценарисите ,които измислят страхотните реплики ... И разбира се сюжета ,който да не е праволинеен, въпреки ,че има много добри праволинейни, разчупеността и обратите получават още няколко точки отгоре ...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 16:41

О, отдавна вече игрите са начин да се разкаже хубава история, производителите, които не разбират това ще понесат загуби. Само погледнете франчайзите, които в момента са най-известни и ще видите за какво става дума.

I am leaving again - one last time?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 16:57

Интересна тема. А иначе съм съгласен с колегата:
Typical Hero написа:
О, отдавна вече игрите са начин да се разкаже хубава история, производителите, които не разбират това ще понесат загуби. Само погледнете франчайзите, които в момента са най-известни и ще видите за какво става дума.

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 17:30

За жалост станаха много малко игрите,които имат хубава история с обрати в нея.Сега всеки започва да прави някакви тъпи игри с недодялана и повтаряща се до болка история.Правят тъпи игри,но дават луди пари за реклама и сега игрите не се правят за забавление ами за пари.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 17:31

Миии... когато играеш отвреме навреме и то за по около 30 мин. час най-много, нямаш време за история, филмчета, сюжети и други подобни неща... Ръгай там нещо да има за пуцане и айде - играем си... :senile:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 17:53

Typical Hero написа:

Мдам.А аз даже бях намерил начин,когато нямах компютър пак да играя-книги-игри,Т'ва е нещо велико.Само дето вече ги няма никъде. :cry: :cry: А да знаете как се бях зарибил...не е истина просто.трябва лятото като ходя при сестра ми да видя на "Славейков" ама... :? :? :?

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 18:17

За мое голяма съжаление последното е вярно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 18:25

TheNightmare написа:
Зависи от играта. Примерно Civilization или Empire Earth няма смисъл да ги играя по определен сценарии. Винаги предпочитам Custom Game. Обаче некое RPG или SPFPS бих предпочел да има хубаво и заплетена история. Така че много си зависи от играта. По някога е добре да има друг път няма особен смисъл от нея.

Няма по-добър пример от аркадните игрички. Каква история има Сериозния Сам? Или Кънтъра? Или кой да е рейсър, тайкуун и така нататък. А иначе доста ценя историята и определени игри само заради нея ги минавам.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 19:07

Историята е едно от нещата, които ме интересуват в една игра. Игра без добра фабула в нея просто я подминавам, или играя, когато имам време за убиване :roll: За съжаление, обаче наистина са малко игрите с увлекателни сценарии...

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 19:48

You are empaty се оказа доста тъпа игра.15 минути я играх добре бе като история но е като дуум.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 19:53

Малко са игрите с хубава история и сюжет.Пазара е фул с блуткави предложения дето повтарят по един или друг начин класически игри , то има и клсически игри дето се кофти ама все пак :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 19:56

Ignatio Moebius написа:
You are empaty се оказа доста тъпа игра.15 минути я играх добре бе като история но е като дуум.

I'm empty!?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 21:09

Игри с такива истории като например Syberia и Indigo Prophecy , дори не се сещам за други , просто нямат равни.......

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 11 Юни 2007 23:36

Прасчо написа:
Игри с такива истории като например Syberia и Indigo Prophecy , дори не се сещам за други , просто нямат равни.......

О да, особено Indigo Prophecy ми се нареди в ТОП10 на любимите ми игри за всички времена!!! Горещо я препоръчвам на всеки, който още не се е докоснал до гениалността и! :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 04:40

Историята е най-важното в една игра според мен. Особено ако става дума за сингълплейър.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юни 2007 15:44

Според мен игрите с качествена и наистина добре скалъпена история се броят на пръсти. Обаче не трябва да се пренебрегва и факта, че повечето издания през последните години са или по филм или по книга, въобще идеите са взети от някъде и историите не са измислени от създалите на джитката. Единственото нещо, което изплува в ума ми като асоциация на добре подредена и измислена история е разбирасе Warcraft.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com