Автор |
Съобщение |
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Историята на игрите. Публикувано на: 11 Юни 2007 13:43
Според вас има ли смисъл да се играят игри с исторя и то доста добра.Игри със смисъл или просто така си джъткате дадена игра като Земята на мъртвите(която според мен нямаше апсолютно никъкъв смисъл) просто така отивате еди кадеси и зибивате 20 или 30 създаниа.Има ли смисъл да играем игри в който ние главния герои се потим да убием враговете(Злите в повечето случай)а пък от страна на играта ние сме единствени не виждаме никакви други персонажи в играта който макар и с малко да ни помагат(примерно кал оф дъти 2)?
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 14:17
Винаги съм предпочитал игри с интересен и заплетен сюжет (било то RTS,RPG или FPS).
Гласувах за "Много са малко игрите с хубава история и замисъл." защото за съжаление е вярно.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 15:09
Зависи от играта. Примерно Civilization или Empire Earth няма смисъл да ги играя по определен сценарии. Винаги предпочитам Custom Game. Обаче некое RPG или SPFPS бих предпочел да има хубаво и заплетена история. Ако е MPFPS(може да се каже любимия ми жанр) историята е на най-заден план а в повечето случаи тя не съществува. Така че много си зависи от играта. По някога е добре да има друг път няма особен смисъл от нея.
|
|
|
|
|
ivanatora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 15:42
И за двата типа игри си има време и настроение
За убиване на 20 минути - 20 фрага на ЦС
Ако имам много свободно време и ми е саклет - историята и замисъла са важни Да ме събуди, да ме възбуди, да си пусна мозъка
___________________________________ 1: Пищови за Технически Университет 2: Void and Null 3: Експерименти с PIC16F88
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 16:30
Поздрави Мобиус ... една тема в която се говори за историята и сюжета на дадена игра а не за графиката ...
Определно се забавлявам най-добре когато играя игра със персонажи ,които се запомнят а те се запомнят не само заради визията си така да се каже а и заради добарата работа на сценарисите ,които измислят страхотните реплики ... И разбира се сюжета ,който да не е праволинеен, въпреки ,че има много добри праволинейни, разчупеността и обратите получават още няколко точки отгоре ...
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 16:41
О, отдавна вече игрите са начин да се разкаже хубава история, производителите, които не разбират това ще понесат загуби. Само погледнете франчайзите, които в момента са най-известни и ще видите за какво става дума.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 16:57
Интересна тема. А иначе съм съгласен с колегата:
Typical Hero написа: О, отдавна вече игрите са начин да се разкаже хубава история, производителите, които не разбират това ще понесат загуби. Само погледнете франчайзите, които в момента са най-известни и ще видите за какво става дума.
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 17:30
За жалост станаха много малко игрите,които имат хубава история с обрати в нея.Сега всеки започва да прави някакви тъпи игри с недодялана и повтаряща се до болка история.Правят тъпи игри,но дават луди пари за реклама и сега игрите не се правят за забавление ами за пари.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 17:31
Миии... когато играеш отвреме навреме и то за по около 30 мин. час най-много, нямаш време за история, филмчета, сюжети и други подобни неща... Ръгай там нещо да има за пуцане и айде - играем си...
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 17:53
Typical Hero написа: О, отдавна вече игрите са начин да се разкаже хубава история, производителите, които не разбират това ще понесат загуби. Само погледнете франчайзите, които в момента са най-известни и ще видите за какво става дума.
Мдам.А аз даже бях намерил начин,когато нямах компютър пак да играя-книги-игри,Т'ва е нещо велико.Само дето вече ги няма никъде. А да знаете как се бях зарибил...не е истина просто.трябва лятото като ходя при сестра ми да видя на "Славейков" ама...
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 18:17
За мое голяма съжаление последното е вярно.
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 18:25
TheNightmare написа: Зависи от играта. Примерно Civilization или Empire Earth няма смисъл да ги играя по определен сценарии. Винаги предпочитам Custom Game. Обаче некое RPG или SPFPS бих предпочел да има хубаво и заплетена история. Така че много си зависи от играта. По някога е добре да има друг път няма особен смисъл от нея.
Няма по-добър пример от аркадните игрички. Каква история има Сериозния Сам? Или Кънтъра? Или кой да е рейсър, тайкуун и така нататък. А иначе доста ценя историята и определени игри само заради нея ги минавам.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 19:07
Историята е едно от нещата, които ме интересуват в една игра. Игра без добра фабула в нея просто я подминавам, или играя, когато имам време за убиване За съжаление, обаче наистина са малко игрите с увлекателни сценарии...
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 19:48
You are empaty се оказа доста тъпа игра.15 минути я играх добре бе като история но е като дуум.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 19:53
Малко са игрите с хубава история и сюжет.Пазара е фул с блуткави предложения дето повтарят по един или друг начин класически игри , то има и клсически игри дето се кофти ама все пак
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 19:56
Ignatio Moebius написа: You are empaty се оказа доста тъпа игра.15 минути я играх добре бе като история но е като дуум.
I'm empty!?
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 21:09
Игри с такива истории като например Syberia и Indigo Prophecy , дори не се сещам за други , просто нямат равни.......
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 23:36
Прасчо написа: Игри с такива истории като например Syberia и Indigo Prophecy , дори не се сещам за други , просто нямат равни.......
О да, особено Indigo Prophecy ми се нареди в ТОП10 на любимите ми игри за всички времена!!! Горещо я препоръчвам на всеки, който още не се е докоснал до гениалността и!
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 04:40
Историята е най-важното в една игра според мен. Особено ако става дума за сингълплейър.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Dr. Bertruger
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 15:44
Според мен игрите с качествена и наистина добре скалъпена история се броят на пръсти. Обаче не трябва да се пренебрегва и факта, че повечето издания през последните години са или по филм или по книга, въобще идеите са взети от някъде и историите не са измислени от създалите на джитката. Единственото нещо, което изплува в ума ми като асоциация на добре подредена и измислена история е разбирасе Warcraft.
___________________________________ Gothic doesn't exist!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|