Автор |
Съобщение |
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Предложете ми игри. Публикувано на: 02 Юни 2007 23:51
Здравейте!Реших да си направя малко почивка от вов и си търся някакви игрички.Ще бъда много благодарен ако ми кажете някои добри безплатни мморпг-та (или такива, на които има сносни пиратски сървъри).Но да са интересни и в начален стадии на играта.И по възможност управлението да е като на вов...май много неща станаха .
Търся си също и куест.Никога не съм играл такъв тип игри и искам да пробвам.Благодаря предварително на всички отговори по темата .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 00:26
Granado Espada
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 01:33
Направих си регистрация и пуснах да се тегли играта.Само че малко ме притеснява, че е бета.Това означава ли, че след време ще стане платена?
П.П. Давайте още предложения .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 01:52
За хубави,безплатни MMO-та силно ти препоръчвам Rappelz.Колкото повече играя тая игричка,толкова повече се чудя защо е фрий.
Куестове - ако не си играл Syberia,няма какво да се чудиш тогава - тегли и почвай.Зарибяваща,с интересна история,лек интерфейс и същевременно по отношение на пъзелите не е толкова трудна,колкото някои от титаните в жанра.С една дума - идеална за "новак".
Иначе,за още безплатни и добри MMO-та можеш да поразгледаш тези сайтчета:
http://www.netgame.com/
http://www.gpotato.com/
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 01:59
Monkey Island
edit:
И Myst
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 02:24
Generals :/
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 02:32
Siedun написа: Направих си регистрация и пуснах да се тегли играта.Само че малко ме притеснява, че е бета.Това означава ли, че след време ще стане платена? П.П. Давайте още предложения .
Отворена бета, тоест всеки може да играе, не е като да избират играчите по специален критерий. Аз участвах и в затворената и съм сигурен, че няма да стане платена играта.
rollside, Rappelz има платен item shop, затова е безплатна. Щото ако искаш да се гъзариш с як cape или видим шлем трябва да си платиш
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 08:22
С&С 3
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 09:20
За куестове пробвай игрите от поредицата "MYST" (Препоръчвам - the real myst, myst3, myst4)
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2007 10:00
Ruff Rose. На мен лично не ми хареса, но я пробвай, всеки с вкуса си все пак
http://www.ruff-rose.com
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 19:02
Благодаря за всички отговори.Само имам още 1 въпрос-трябва ли да съм играл предишните части на Myst за да играя последната?
|
|
|
|
|
Sashakiss®
|
|
Мнения: 340 Местоположение: Armed Republic of Уестсайдско Село
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 19:13
Siedun написа: Благодаря за всички отговори.Само имам още 1 въпрос-трябва ли да съм играл предишните части на Myst за да играя последната?
Съвсем възможно е по силите ти да играеш последния Мист без да си въртял предишнште.Физиката ти го позволява
___________________________________ Новият ми личен сайт
Българският Soldat фенсайт
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 20:01
Sashakiss написа: Siedun написа: Благодаря за всички отговори.Само имам още 1 въпрос-трябва ли да съм играл предишните части на Myst за да играя последната? Съвсем възможно е по силите ти да играеш последния Мист без да си въртял предишнште.Физиката ти го позволява
Вероятно...Явно трябва да задам по-точно въпроса си .Историята в предишните Мист има ли връзка с историята на най-новата?И ще схвана ли за какво става въпрос ако почна директно от нея?
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 20:28
interlude L2 утре си я зимам и почвам да цъкам в офи
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 21:41
rollside написа: За хубави,безплатни MMO-та силно ти препоръчвам Rappelz.Колкото повече играя тая игричка,толкова повече се чудя защо е фрий. Куестове - ако не си играл Syberia,няма какво да се чудиш тогава - тегли и почвай.Зарибяваща,с интересна история,лек интерфейс и същевременно по отношение на пъзелите не е толкова трудна,колкото някои от титаните в жанра.С една дума - идеална за "новак". Иначе,за още безплатни и добри MMO-та можеш да поразгледаш тези сайтчета: http://www.netgame.com/http://www.gpotato.com/
Дам раппелзе много яка,днес я почнах.Някой играе ли на salamandar?Или ако може ме ориентирайте към сървър с най-много бг-та да се преместя преди да е късно...
Онтопик-rappelz,gothic 1,2,NWN1+expz,starcraft pcmania multiplayer
п.п.Granado Espada изглежда добра,но не ми отваря сайта в момента...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 21:56
Продай си лол акаунта на някое лапе и си купи Guild Wars.
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2007 12:53
Алиминаторе кога ще спреш с тая Guild Wars?Играй си я и тва е, спри да флуудиш навсякаде колко велика е била тя.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|