28 Фев 2006 17:09 Мнения: 636 Местоположение: El Cartel Records
Заглавие: мп3 плеър...
Публикувано на: 05 Май 2007 18:34
препоръчайте ми некакъв мп3 преър,така горе-долу на прилична цена до 50-60лв.
може и да е 256мб и да има литиево-йонна батерия,други претенции нямам.
искам да е нещо евтинко,щото ми е спешно.
мерси предварително
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
абе мене също ми требе, ма съм беден кат църковна мишка... има ли некви под 40 лв да кажем па ако ще да е най-голевия боклук на света, ще си го нося
Има един за 38 лв без памет и същия за 55 лв. със 512. Як плеър, в прекия смисъл на думата.
Apacer AU 231
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Halo
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2007 22:04
за 20 лева в лоопа на мтел Аз си зех на sonyo ama e 140 има много яки на sang.Бих ти препоръчал да погледнеш в магазините на Technopolis има яки оферти точно колкото ти трябва.
за 20 лева в лоопа на мтел Аз си зех на sonyo ama e 140 има много яки на sang.Бих ти препоръчал да погледнеш в магазините на Technopolis има яки оферти точно колкото ти трябва.
Тея Санг са с 1 месец гаранция и са ментеливи, но имат пък доста функции и са супер изгодни.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Shady
09 Юли 2006 04:53 Мнения: 1732 Местоположение: пред компа
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2007 23:07
Nippon-100 лева-мп4 (песни и ФИЛМИ)-готино екранче (по-голямо от повечето телефони)-показваш клипове и снимки на приятелите-1гб-1г гаранция-имам го
ПП Дееба уморен съм и не се сетих как хитро да го напиша
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения