Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: K750i CID49@W800i със Phone XS
Публикувано на: 15 Дек 2006 16:39

Ето как става далаверата. Трябва ви DCU-60 Data Cable /в комплекта/, k750i CID49 /това се разбира най лесно като извадите батерията. На нея някъде има нещо като 06W33, т.е. прозиведен 2006та година 33та седмица. Ако е след 9та седмица е 49.
Инсталирате драйверите за кабела. Ако свалите последните драйвери от сайта на сони ще ви трябва и USBFlash Driver.

Работи със сигурност със всички к750 CDI49. Ебавки с пачове и менюта не пробвайте още. Флашва се само main!

0. Изключвате телефона и вадите SIM картата
1. Инсталирате PhoneXS 2.01 Beta
2. Слагате драйверите на телефона. Ще трябва да потърсите USBFlash драйвер, който е допълнително, иначе програмата няма да стартира телефона.
3. Харесвате си main филе. Аз лично ползвах W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA_RED49.
4. Стартирате програмата.
5. File Start
6. Communication Device: USB
Baud Rate (Speed): 921600
Phone Model: K750/D750/W800 CID49
7. Цъкате Flash
8.Main Firmware: посочвате сваления по-горе файл
9. Слагате отметка на Flash Main Firmware
10. Цъкате Flash
11. Задържате С и слагате кабела в телефона.
*12. Ако телефона се включи значи USBFlash драйвера липсва. Не трябва да се включва. В такъв случай сваляте това. Разархивирате някъде. Пускате Device Manager. Когато телефона се включи /сам/ ще се появи Unknown Device. Десн клик с мишката=> Update Driver и посочвате разархивирания.

Ще почнат да се изписват най-различни работи. Отнема около 10-15 минути.

Накрая ЩЕ даде грешка при блок 291. Това Е НОРМАЛНО. Вадите кабела, вадите батерията, слагате я пак /МНОГО е важно да се извади и сложи батерията. Иначе понякога телефона не се включва и хората изпадат в паника/ и го включвате.
Трябва да имате напълно функционален W800i

Какво ще получите с това /нещата, които поне аз съм забелязъл/:
-Walkman Player. При всички положения е по-добър от на к750, макар да не е това, което аз искам. Разликата общо взето е козметична, но по-лесно се работи с него. Свирещата в момента песен се показва на едно екранче с позиция в плейлиста (14/21 например), изписва се информация за изпълнител и албум. Абе готино е :)
-Губите Activity Menu. Бутонът над joystick-a вече стартира Player-a. Тъжно наистина. За сметка на това натискане на joystick-a нагоре /когато не сте в меню/ вади един списък с shortcuts.
-Flight mode. Само МР3 плеър. Жалко, че не може да се ползва и радиото. Позволява слушане на МР3 дори без симкарта. На мен лично ми е удобно. Пък и не звъни досадно телефона, когато не трябва. Интересно е, че ако слушате МР3 и включите телефона след като мине анимацийката при стартиране плеъра продължава да свири :)
-По-чист звук. Сменени са акустичните драйвери. Далече е от това, което може да се постигне с баране по драйверите, но пак е по-добре.
-По-силен звук от говорителя и слушалките /пак може да се подобри с драйверите/
-Най-готината опция спред мен е, че ако се минимизира плеъра и се пусне някоя java да речем при смяна на песента в горната част на екрана се появява едно поле, в което се изписва името на песента която започва. Може и на К750 да го има, но го забелязах след флаша :)
-За друго сега не се сещам. Може и още нещо да има.

Правено е по темата от тук
Дискусия тече и тук.
На трета страница съм писал how to, но в това тук има малко повече обяснения /след като някой хора не се оправиха на 2-3 пъти :D/

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2006 23:46

Някой пробва ли :)

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com