Автор |
Съобщение |
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Call Of Juarez - за феновете на GUN Публикувано на: 02 Сеп 2006 11:26
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:
Supported OS: Windows 2000/XP P4 2,2GHz / Athlon 2400+ (2,4 for Celeron) nVidia: GeForce 6600, ATI: Radeon 9800 512MB RAM Sound Card: DX 9 compatible sound card Hard Drive Space: 2GB free HDD space CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*) DVD-ROM (**) Multiplay: 56k Modem (for Internet multiplayer)
RECOMMENDED SYSTEM CONFIGURATION:
Supported OS: Windows 2000/XP P4 3GHz / Athlon 3000+ (3GHz for Celeron) nVidia: GF6800, ATI: Radeon X800 1GB RAM Sound Card: DX 9 compatible sound card Hard Drive Space: 2GB free HDD space CD-ROM: CD-ROM / DVD-ROM (*) DVD-ROM (**) Multiplay: ISDN Internet connection (for Internet multiplayer)
Screenshots
@ArenaBG
В момента я тегля и играта изглежда обещаващо. Ще постна впечатления по-късно
|
|
|
|
taliban
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2006 13:05
Интересна изглежда играта.
П.П.Може ли някой да направи една тема за Hero Online моля
___________________________________ Не ме банвайте за 4 път!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2006 13:23
Игра с герой на име Хуарес ми навява мисълта, че ще гледам мазната мутра (или косица) на някой зализан пуерториканец. Тъй че смятам да пропусна, освен яко играта не е твърде яка. Или има секс.
ПП: Има ли секс?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2006 15:23
Сори M174K4.
Нямам достъп до арената ако дадеш друг линк.
[off] Аве Ледник това на аватара ти да не е Хари Потър щото го гледам и ми е много интересно.[/off]
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2006 15:23
Добри системни изисквания...
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
Fire Eagle
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2006 15:30
Някой успя ли да я подкара нещо нестава
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2006 15:36
Бе стори ми се дървена като я пущих. Графиката добре, ама ... пф.
Зубро, Хуарез в случая е град, в който има някво съкровище което коръптва всичко де що дръзне да го пипне.
Обаче Call of Cthulhu > Call of Juarez
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2006 15:58
Играта е много добра, имайки предвид последните игри за Дивия Запад(наистина загиваща тема, алелуя), които не бяха кой знае какво.Call of Juarez изважда от калта този вече позабравен жанр, но едвали някога каубойските филми(и игри)отново ще бъдат във възход.
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2006 16:14
Ааа, един безсмъртен каубойски филм е Шангхайско Слънце! Нивга нема умре!
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2006 23:30
Сори че пак повдигам темата обаче ми прай некъв видео проблем:
Като играя доста често хора в играта ми излизат черни квадратчета около тях как да го оправя?
Видео картата ми е GeForce 6600.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Сеп 2006 08:15
Medieval_Assasin написа: Сори че пак повдигам темата обаче ми прай некъв видео проблем: Като играя доста често хора в играта ми излизат черни квадратчета около тях как да го оправя? Видео картата ми е GeForce 6600.
Черните квадрачтета за секунди ли се появяват или стоят постоянно около хората?
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2006 19:50
В тая суша от хубави заглавия това ми дойде екстра Играта е много готина, както и много неоптимизирана. Има много свежи хрумки (изпълни ми се сърцето като видях гърмяща змия) играете с 2 персонажа, като с единия играта е стелт ориентирана а с другия си е чист екшън. абе препоръчвам я на всички екшън фенове.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Limp
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2006 19:55
Тая игра е толкова тежка,че имам чувството,че играя Crysis... Общо взето и като гемплей не ме хареса.
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Сеп 2006 21:42
Бъгава, зле оптимизирана и прекалено амбициозна. Игра, от която не чаках разочарование а ми стовариха поне 2gb такова.
Но графиката е класа. Досега не бях виждал толкова реалистични смъртни анимации.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2006 02:10
Който е оптмизирал играта е пияница !
Както и да е по същество:като геймплей играта ми допадна страшно много ,и идеята да се играе с два героя при които начина на игра е съвсем различен е добра!Графиката не я коментираме - "Pixel Shader 3.0" .Музиката към играта помага много за постигане на атмосферата.
Като голям фен на уестърните препоръчвам играта на всеки коийто си пада по екшъните.Ще видим дали някой от пачовете ще оправи малко нещата защото при мен не се играе много, много.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2006 09:10
Квадратчетата стоят постоянно докато гледам NPC-то и като го убия продължават.
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Сеп 2006 10:19
Аз пък доста напреднах в играта :Ь и с тоя беглеца по едно време ми писна да се крия от тъпите индиянци и ги разтрелях
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2007 16:28
Може ли някой да ми каже на 6-ти епизод кво да прая след като ми кажат,че треа да застрелям нещо си на една врата от външната страна.Треа да отида някъде от където виждам целия влак,ама никаде не видях такова място...уолктруто също не помага,аре някой да ми помогне плс
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2007 18:28
desso написа: Може ли някой да ми каже на 6-ти епизод кво да прая след като ми кажат,че треа да застрелям нещо си на една врата от външната страна.Треа да отида някъде от където виждам целия влак,ама никаде не видях такова място...уолктруто също не помага,аре някой да ми помогне плс
И аз бях зацепил там. Обаче не си спомням точно как го минах май имаше някаква пътечка от дясно на влака откъдето се минаваше. Поразходи се наоколо и ще се оправиш.
А който каза, че геймплея не струвал - пълни глупости. Това е една от игрите с най-свеж и разнообразен геймплей, които съм играл. Първо самата идея да има два персонажа (единия от които е ловеца, а другия жертвата) е много добра. Има стелт мисии, може да се язди кон, когато има светкавици противниците ви виждат, което е доста реалистично, а в почти никоя стелт игра това не се взема под внимание (сещам се само за Splinter Cell, която също е на UbiSoft). Освен това има интересна история и яка графика. Абе какво да кажа - игра на UbiSoft. Не се сещам за лоша игра на UbiSoft (освен може би Rainbow Six: Lockdown и то само заради слабия изкуствен интелект).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2007 20:33
Indiana Jones™ написа: desso написа: Може ли някой да ми каже на 6-ти епизод кво да прая след като ми кажат,че треа да застрелям нещо си на една врата от външната страна.Треа да отида някъде от където виждам целия влак,ама никаде не видях такова място...уолктруто също не помага,аре някой да ми помогне плс И аз бях зацепил там. Обаче не си спомням точно как го минах май имаше някаква пътечка от дясно на влака откъдето се минаваше. Поразходи се наоколо и ще се оправиш. А който каза, че геймплея не струвал - пълни глупости. Това е една от игрите с най-свеж и разнообразен геймплей, които съм играл. Първо самата идея да има два персонажа (единия от които е ловеца, а другия жертвата) е много добра. Има стелт мисии, може да се язди кон, когато има светкавици противниците ви виждат, което е доста реалистично, а в почти никоя стелт игра това не се взема под внимание (сещам се само за Splinter Cell, която също е на UbiSoft). Освен това има интересна история и яка графика. Абе какво да кажа - игра на UbiSoft. Не се сещам за лоша игра на UbiSoft (освен може би Rainbow Six: Lockdown и то само заради слабия изкуствен интелект).
Опрайх са,пътечката е в ляво от влака,но мерси,че все пак се отзова...Това,което казваш за играта е абсолютно вярно...изклиучително е реалистична,не само гафика,но и физика...е някой път враговете се държат неадекватно,ама голяма работа...аз съм мноо доволен от играта:)
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|