Автор |
Съобщение |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Fable error Публикувано на: 28 Авг 2006 11:35
Такаам...Значи вчера си изтеглих fable от http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=10849 .Записах играта без проблеми,сложих крака и пуснах ехе-то и ето какво получих http://img214.imageshack.us/img214/172/fable1la2.jpg .Избрах safe mode,позарежда на черен екраан играта и изведнъж-send or don't send error report грешката.Ето content-a на error report-a http://img207.imageshack.us/img207/5452/fable2op0.jpg .СМених крака с такъвот gameburnworld и пак същият ефект получих.Изстрих играта и я пуснах да се записеа пак.Този път я пуснах без крак и тръгна първият път.Умрех от кеф,обаче само си направих профил и излезнах,че имах малко работа да си довърша.После реших да поиграя,пуснах играта и ФАК,пак същата грешка.Още десетина пъти пробвах,но не тръгна.Преинсталнах я пак,пак не сложих крака и пак не тръгна,дори и един път.След като не тръгна първият път си упдейтвах драйверите до последна версия,но никакъв ефект.Предишният път ъпдейтването на драйверите спомогна да я играя но сега...гледам в торента не се оплакват от този проблем.Някой да може да помогне?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 12:15
Видеото МХ ли ти е щото още в първите мнения на торента пишеше, че на МХ не тръгва.
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 12:45
Исталирай я, сложи си крака и ако пак ти даде да избираш това
ще избереш "Continue Anyway". И на мен често ми го даваше, но просто не му обръщах внимание.
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 14:36
Bethrezen написа: Исталирай я, сложи си крака и ако пак ти даде да избираш товаще избереш "Continue Anyway". И на мен често ми го даваше, но просто не му обръщах внимание.
Все получавам онзи error send или don't send.
Damage san не е МХ,мойта е от поддържаните,дори я бях превъртял на същият компютър с който съм сега,оттогава нищо не съм сменял.Точно това е странното,как преди я подкарах а сега не иска =/
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
taliban
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 14:42
scooby-doo написа: Bethrezen написа: Исталирай я, сложи си крака и ако пак ти даде да избираш товаще избереш "Continue Anyway". И на мен често ми го даваше, но просто не му обръщах внимание. Все получавам онзи error send или don't send. Damage san не е МХ,мойта е от поддържаните,дори я бях превъртял на същият компютър с който съм сега,оттогава нищо не съм сменял.Точно това е странното,как преди я подкарах а сега не иска =/
На мен Indiana Jones and the emperors tomb преди ми тръгваше, а сега не ми тръгва поради една причина която няма да споменавам тъй, че имам подобен на твоя проблем.
___________________________________ Не ме банвайте за 4 път!
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 15:22
Опитай също и да направиш съвсем нов User Profile (на windows, не на играта) и пусни играта от там. На мен ми даваше Critical error in fable.exe какъвто и crack да сложа, това го оправи. В смисъл, че моят profile бил corrupted или поне така си мисли играта. Другият проблем е, че независимо колко напред стигна в играта, всеки save почва от мястото, където Maze ме спасява като дете, така че я махнах...
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 20:13
Flameblind написа: Опитай също и да направиш съвсем нов User Profile (на windows, не на играта) и пусни играта от там. На мен ми даваше Critical error in fable.exe какъвто и crack да сложа, това го оправи. В смисъл, че моят profile бил corrupted или поне така си мисли играта. Другият проблем е, че независимо колко напред стигна в играта, всеки save почва от мястото, където Maze ме спасява като дете, така че я махнах...
Пробвах не стана,нито с крак нито без на новият профил,демек същото
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 21:37
Значи аз ти предлагам няколко решения 1во може повредата да не е в твоя комп земи си я свали от арената аз я дръпнах преди от там и нямах никакви проблеми
2Дай там където пиши Don't show this warning again
3Или пробвай да дадеш START--PROGRAM FILES--И там папката на играта и даваш на safe mode но преди това Дай Don't show this warning again
Аиде късмет
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2006 11:26
Gamero написа: Значи аз ти предлагам няколко решения 1во може повредата да не е в твоя комп земи си я свали от арената аз я дръпнах преди от там и нямах никакви проблеми 2Дай там където пиши Don't show this warning again 3Или пробвай да дадеш START--PROGRAM FILES--И там папката на играта и даваш на safe mode но преди това Дай Don't show this warning again Аиде късмет
Нямам акаунт в арената.Пробвах каквото каза,но не стана Блгодаря на всички дето писахте,видяло се е че трябва да я изстрия...
|
|
|
|
|
YamiRaziel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 16:10
И аз имам проблем. Значи чудех се кво да играя и се спрях на fable .... дръпнах я , инсталирах я , сложих крака и влезнах в играта. Цъкам аз там в началото и минах там малко и ПРАС ерорче. Fable.exe нещо си там и ми дава 2 избора Send и Don't Send ... викам си случва се и почнах пак .. стигнах там малко по напреде и баммм пак ерор! И винаги ме пуска от auto save-a и постоянно се налага да преигравам 1 нещо 10 пъти... но се оказа че това не е само 1 или 2 пъти ... ами всеки път и така до никаде не мога да стигна ... айде плс кажете как да я оправя тая игра
___________________________________ Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
Кажете НЕ на спама и пишете смислени мнения
|
|
|
|
|
YamiRaziel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2006 22:15
Айде де никой ли не знае
___________________________________ Червената шапчица влезнала в гората,но случайно паднал мрак ... и я премазал
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 13:52
YamiRaziel написа: И аз имам проблем. Значи чудех се кво да играя и се спрях на fable .... дръпнах я , инсталирах я , сложих крака и влезнах в играта. Цъкам аз там в началото и минах там малко и ПРАС ерорче. Fable.exe нещо си там и ми дава 2 избора Send и Don't Send ... викам си случва се и почнах пак .. стигнах там малко по напреде и баммм пак ерор! И винаги ме пуска от auto save-a и постоянно се налага да преигравам 1 нещо 10 пъти... но се оказа че това не е само 1 или 2 пъти ... ами всеки път и така до никаде не мога да стигна ... айде плс кажете как да я оправя тая игра
Еми аз имах същият проблем и се оправи,когато я свалих наново.Пробвай от линкоса да я свалиш!
|
|
|
|
|
YamiRaziel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2006 23:06
Мерси много ще пробвам
|
|
|
|
|
AcidSoul
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2006 23:47
ScooBy
като я дръпна пак опвави ли се? защото имам същия проблем като твоя...и неможах да я подкарам...
|
|
YamiRaziel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 02:57
Ами аз намерих друго решение .. значи един приятел ми каза че само в началото дава толкова често ерор .. и наистина после става доста по рядко .. пак след като се тренираш за боец има опция world save с която няма проблеми и сега си я играя почти нормално
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Дек 2006 12:22
AcidSoul написа: ScooBy като я дръпна пак опвави ли се? защото имам същия проблем като твоя...и неможах да я подкарам...
Да.на мен така се орпави.Явно при първото сваляне нещо не се е свалило как трябва...Не забравяй да направиш 2-3 ръчни hash проверки след свалянето...
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Дек 2006 22:02
Току що се появи и примен същия проблем с fable.exe от няколко дена не бях играл и се е преебала нешто,а до сега ми се лучва за първи път и сега се чудя кво да я права.Ако я инстална пак дали ще стане да си запаза стария сеив и да го доиграя на ново инсталираната.
Иначе смених и крака ама без резултат.
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|