Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Fable error
Публикувано на: 28 Авг 2006 11:35

Такаам...Значи вчера си изтеглих fable от http://www.torrents.linkos.bg/details.php?id=10849 .Записах играта без проблеми,сложих крака и пуснах ехе-то и ето какво получих http://img214.imageshack.us/img214/172/fable1la2.jpg .Избрах safe mode,позарежда на черен екраан играта и изведнъж-send or don't send error report грешката.Ето content-a на error report-a http://img207.imageshack.us/img207/5452/fable2op0.jpg .СМених крака с такъвот gameburnworld и пак същият ефект получих.Изстрих играта и я пуснах да се записеа пак.Този път я пуснах без крак и тръгна първият път.Умрех от кеф,обаче само си направих профил и излезнах,че имах малко работа да си довърша.После реших да поиграя,пуснах играта и ФАК,пак същата грешка.Още десетина пъти пробвах,но не тръгна.Преинсталнах я пак,пак не сложих крака и пак не тръгна,дори и един път.След като не тръгна първият път си упдейтвах драйверите до последна версия,но никакъв ефект.Предишният път ъпдейтването на драйверите спомогна да я играя но сега...гледам в торента не се оплакват от този проблем.Някой да може да помогне?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 12:15

Видеото МХ ли ти е щото още в първите мнения на торента пишеше, че на МХ не тръгва.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 12:45

Исталирай я, сложи си крака и ако пак ти даде да избираш това
ще избереш "Continue Anyway". И на мен често ми го даваше, но просто не му обръщах внимание.

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 14:36

Bethrezen написа:
ще избереш "Continue Anyway". И на мен често ми го даваше, но просто не му обръщах внимание.

Все получавам онзи error send или don't send.
Damage san не е МХ,мойта е от поддържаните,дори я бях превъртял на същият компютър с който съм сега,оттогава нищо не съм сменял.Точно това е странното,как преди я подкарах а сега не иска =/

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 14:42

scooby-doo написа:
Bethrezen написа:

Все получавам онзи error send или don't send.
Damage san не е МХ,мойта е от поддържаните,дори я бях превъртял на същият компютър с който съм сега,оттогава нищо не съм сменял.Точно това е странното,как преди я подкарах а сега не иска =/

На мен Indiana Jones and the emperors tomb преди ми тръгваше, а сега не ми тръгва поради една причина която няма да споменавам тъй, че имам подобен на твоя проблем.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 15:22

Опитай също и да направиш съвсем нов User Profile (на windows, не на играта) и пусни играта от там. На мен ми даваше Critical error in fable.exe какъвто и crack да сложа, това го оправи. В смисъл, че моят profile бил corrupted или поне така си мисли играта. Другият проблем е, че независимо колко напред стигна в играта, всеки save почва от мястото, където Maze ме спасява като дете, така че я махнах...

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 20:13

Flameblind написа:
Опитай също и да направиш съвсем нов User Profile (на windows, не на играта) и пусни играта от там. На мен ми даваше Critical error in fable.exe какъвто и crack да сложа, това го оправи. В смисъл, че моят profile бил corrupted или поне така си мисли играта. Другият проблем е, че независимо колко напред стигна в играта, всеки save почва от мястото, където Maze ме спасява като дете, така че я махнах...

Пробвах не стана,нито с крак нито без на новият профил,демек същото :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Авг 2006 21:37

Значи аз ти предлагам няколко решения 1во може повредата да не е в твоя комп земи си я свали от арената аз я дръпнах преди от там и нямах никакви проблеми
2Дай там където пиши Don't show this warning again
3Или пробвай да дадеш START--PROGRAM FILES--И там папката на играта и даваш на safe mode но преди това Дай Don't show this warning again
Аиде късмет :)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Авг 2006 11:26

Gamero написа:
Значи аз ти предлагам няколко решения 1во може повредата да не е в твоя комп земи си я свали от арената аз я дръпнах преди от там и нямах никакви проблеми
2Дай там където пиши Don't show this warning again
3Или пробвай да дадеш START--PROGRAM FILES--И там папката на играта и даваш на safe mode но преди това Дай Don't show this warning again
Аиде късмет :)

Нямам акаунт в арената.Пробвах каквото каза,но не стана :( Блгодаря на всички дето писахте,видяло се е че трябва да я изстрия...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2006 16:10

И аз имам проблем. Значи чудех се кво да играя и се спрях на fable .... дръпнах я , инсталирах я , сложих крака и влезнах в играта. Цъкам аз там в началото и минах там малко и ПРАС ерорче. Fable.exe нещо си там и ми дава 2 избора Send и Don't Send ... викам си случва се и почнах пак .. стигнах там малко по напреде и баммм пак ерор! И винаги ме пуска от auto save-a и постоянно се налага да преигравам 1 нещо 10 пъти... но се оказа че това не е само 1 или 2 пъти ... ами всеки път и така до никаде не мога да стигна ... айде плс кажете как да я оправя тая игра

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Дек 2006 22:15

Айде де никой ли не знае :cry: :x

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 13:52

YamiRaziel написа:
И аз имам проблем. Значи чудех се кво да играя и се спрях на fable .... дръпнах я , инсталирах я , сложих крака и влезнах в играта. Цъкам аз там в началото и минах там малко и ПРАС ерорче. Fable.exe нещо си там и ми дава 2 избора Send и Don't Send ... викам си случва се и почнах пак .. стигнах там малко по напреде и баммм пак ерор! И винаги ме пуска от auto save-a и постоянно се налага да преигравам 1 нещо 10 пъти... но се оказа че това не е само 1 или 2 пъти ... ами всеки път и така до никаде не мога да стигна ... айде плс кажете как да я оправя тая игра

Еми аз имах същият проблем и се оправи,когато я свалих наново.Пробвай от линкоса да я свалиш!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2006 23:06

Мерси много ще пробвам

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2006 23:47

ScooBy
като я дръпна пак опвави ли се? защото имам същия проблем като твоя...и неможах да я подкарам...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 02:57

Ами аз намерих друго решение .. значи един приятел ми каза че само в началото дава толкова често ерор .. и наистина после става доста по рядко .. пак след като се тренираш за боец има опция world save с която няма проблеми и сега си я играя почти нормално :D

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 12:22

AcidSoul написа:
ScooBy
като я дръпна пак опвави ли се? защото имам същия проблем като твоя...и неможах да я подкарам...

Да.на мен така се орпави.Явно при първото сваляне нещо не се е свалило как трябва...Не забравяй да направиш 2-3 ръчни hash проверки след свалянето...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Дек 2006 22:02

Току що се появи и примен същия проблем с fable.exe от няколко дена не бях играл и се е преебала нешто,а до сега ми се лучва за първи път и сега се чудя кво да я права.Ако я инстална пак дали ще стане да си запаза стария сеив и да го доиграя на ново инсталираната.
Иначе смених и крака ама без резултат.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com