Автор |
Съобщение |
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 17:33
van написа: ThE LeGenD KillER написа: Начи играхме с тоя ван....6:3 ме би ама няма значение резултата .и 10:0 да ме беше бил нямаше да кажа нищо ама с такава игра и такива голове еееееееее с ръка на сърцето мога да кажа че тфа е най-жалкия човек който съм виждал .играл съм в много турнири ама такова човече което е изучило сички бъгове нечестни номера и курвенски испълнения във фифата не съм виждал.Нямам думи просто 2 гола от тъч някои сигурно знаят за стария бъг от фифа ВЦ...1 гол от извеждане сам срещу вратаря на негов нападател след пас от вратаря му...1 гол от центара със страшен бъгав шут който дося не бях виждал.И цял мач спъване,ритане ,чистене с Q+W към наказателното ми аве неам думи ...жалкар Не ми се иска да коментирам но само един път както казах изчистих топката с А до край шото имаше 1 мой срещу 3-ма негови ако не бях исчистил ти щеше да ми вкараш но явно те е яд че отпадна от турнира както и да е все пак нямаше нужда да ме блокираш
пич мн ми е интересно как си видял разположението на играчите след като топката и камерата бяха пред тфойто наказателно поле.да яд ме е че съм отпаднал от такъв бъгльо като тебе нямаше да ме е яд ако бях паднал от нормален играч...
и в добавка ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ФИФА ТУРНИРИТЕ!защото няма да си хабя нервите със такива палчци като ван и мн др. още играещи само с бъгове и тровещи красотата във фифата.Единствените хора които играя истински футбол тука са :танаси ,реван ,никола,марин,феликс и криссан и пилето
П.П.пожелавам здрави нерви и резервен чифт клавиатура на следващия съперник на ванчо
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 17:42
ThE LeGenD KillER написа: пич мн ми е интересно как си видял разположението на играчите след като топката и камерата бяха пред тфойто наказателно поле.да яд ме е че съм отпаднал от такъв бъгльо като тебе нямаше да ме е яд ако бях паднал от нормален играч...
еми доло има ено нещо наречено радар аз така му викам ако нямаш натисни F9 или го оправи от настройките ае стига сме спорили щото и на един друг турнир дигнахме скандал тука в форума и тогава те бях бил и сега се повтаря както и да е
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 17:43
Еми да аз още в темата за клана съм писал че ван играе така което е малко гадно особено ако играеш срещу него , ама тва си е неговия стил кво да се прави
П.П В заключение мога да кажа че ЛК е един от добрите играчи и макар караниците и заяжданията , като че ли стана и той част от тура . Все пак той взима решенията , но мисля че е превъзбуден
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 17:50
Аз казах извинявай за това не просто нямаше кво да се направи в тоя момент но и ти се помъчи няколко пъти така но моя вратар беше на висота или в по-тояно бягаше бързо и успяваше да земе топката казах съще че ако искаш пишете 5-3 а не 6-3
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 17:56
ThE LeGenD KillER написа: van написа: ThE LeGenD KillER написа: Начи играхме с тоя ван....6:3 ме би ама няма значение резултата .и 10:0 да ме беше бил нямаше да кажа нищо ама с такава игра и такива голове еееееееее с ръка на сърцето мога да кажа че тфа е най-жалкия човек който съм виждал .играл съм в много турнири ама такова човече което е изучило сички бъгове нечестни номера и курвенски испълнения във фифата не съм виждал.Нямам думи просто 2 гола от тъч някои сигурно знаят за стария бъг от фифа ВЦ...1 гол от извеждане сам срещу вратаря на негов нападател след пас от вратаря му...1 гол от центара със страшен бъгав шут който дося не бях виждал.И цял мач спъване,ритане ,чистене с Q+W към наказателното ми аве неам думи ...жалкар Не ми се иска да коментирам но само един път както казах изчистих топката с А до край шото имаше 1 мой срещу 3-ма негови ако не бях исчистил ти щеше да ми вкараш но явно те е яд че отпадна от турнира както и да е все пак нямаше нужда да ме блокираш пич мн ми е интересно как си видял разположението на играчите след като топката и камерата бяха пред тфойто наказателно поле.да яд ме е че съм отпаднал от такъв бъгльо като тебе нямаше да ме е яд ако бях паднал от нормален играч... и в добавка ОТКАЗВАМ СЕ ОТ ФИФА ТУРНИРИТЕ!защото няма да си хабя нервите със такива палчци като ван и мн др. още играещи само с бъгове и тровещи красотата във фифата.Единствените хора които играя истински футбол тука са :танаси ,реван ,никола,марин,феликс и криссан П.П.пожелавам здрави нерви и резервен чифт клавиатура на следващия съперник на ванчо
Като се отказваш и да си прав така той печели не ти
Аз от вчера почнах ритуал.Минута преди мач мокря лицето освобождавам негативната енергия и с максимум концентрация се опитвам да не се ядосвам .
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 17:58
van написа: Аз казах извинявай за това не просто нямаше кво да се направи в тоя момент но и ти се помъчи няколко пъти така но моя вратар беше на висота или в по-тояно бягаше бързо и успяваше да земе топката казах съще че ако искаш пишете 5-3 а не 6-3
Не виждам какъв е смисълът освен ,ако споменатият гол не е бил 6ят.Всеки гол обърква тактиката и настройката на противниковият играч и не мисля ч,е така може да се реваншираш.
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 17:59
Revan Тва го правя и аз преди важен мач , доста важен бих казал . Поне в повечето случай
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 18:02
Тряя да се прави...щот иначе кат побеснееш
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 18:11
.Единствените хора които играя истински футбол тука са :танаси ,реван ,никола,марин,феликс и криссан
Знам че съм новак и не искам да влизам във ваще караници ама питай Иморталити,Марин и Крисан дали пробивам по аут линията или играя по някакъв начин бъгаво.Поне според мен не съм правил така нека те го потвърдят.
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 18:35
на мене ми е ясно че не искате да приемете че съм го бил но какво да направя да го оставя да ми вкара тои или аз да вкарам нека се поставите вие пред тази дилема и да имате на расположение няколко секунди и не мисля че трябва да ме обвинявате защото както марин каза не искам да кажа голяма дума но в защита попринцип съм добър но в него момент стана нещо което и аз не разбрах как стан и бам хамал напреде и му вкарах просто това е защитна реакция за да не допусна гол каквото искате мислете и правето но това е така поставете се на мое място да имате 4-5 секунди за реакция сам срещу 3-ма всеки би решил да изчисти ако не е камикадзе шото ако не исчисти напрао си вкарва автогол
П.П мале аз съм бил умен ве
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 19:22
van 9-2 stream
един много слаб мач в който ако не бях победил щях да си отрежа ....... еначе пича сега навлиза в ФИФА и му ожелавам успех ако не ми вярвате той може да потвърди че нито веднъж не подадох с тия извездащи пасове докато той само с това но смея да твърдя че се получи добър мач за загрявка за мача ми с мартеси в който бих искал да победа ако е възможно това
П.П успек на Стреам нататък разбрах че му е първи тур а аз запърви път излизам от групите и това ми е 3-ти турнир
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 19:23
Така. Искам първо да кажа, че след завършването на този турнир, се оттеглям за неопределено време от турнирите. Това, което става напоследък не е нормално. Само ще продължа да игра за клана, понеже влязох там с много труд и сега ще е кофти да се откажа.
Играх с Immortality 6:1 за него 4 или 5 греди сам с/у вратаря...незнам, не играех така преди...ако смятате, че съм слаб, може да ме отстраните и от клана, против нямам, ако решите, но за турнирите...няма смисъл прекалено слаб съм за тук...
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 19:27
Pileto написа: Така. Искам първо да кажа, че след завършването на този турнир, се оттеглям за неопределено време от турнирите. Това, което става напоследък не е нормално. Само ще продължа да игра за клана, понеже влязох там с много труд и сега ще е кофти да се откажа.
Играх с Immortality 6:1 за него 4 или 5 греди сам с/у вратаря...незнам, не играех така преди...ако смятате, че съм слаб, може да ме отстраните и от клана, против нямам, ако решите, но за турнирите...няма смисъл прекалено слаб съм за тук...
Потвърждавам резултата,но искам да си изкажа мнението.Това е може би единствения или един от единствените играчи,с които съм играл и е използвал за 2 мача общо 2 пъти прехвърляне или някаква друга форма на бъг,за това аз го подкрепям за отбора,да дерзае напред и да не се отказва!И аз съм изпадал в такива временни спадове,в които съм падал с грандиозни резултати,но не съм се отказвал и ето ме сега .
п.п.Марто казах ти,че 1 от мойте играчи е Подолски 2 и този играч вкара 5 от головете ми
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 19:33
Ебати драмите копеле Вземете всичките се откажете направо
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 19:38
Не всъщност като помисля..защо пък да не си се записвам в туровете, да си ме биете всички и всичко да е точно...пък и да видя кога най-сетне шибания ми късмет ще ми се усмихне и ще имам малко по-лека група...кога?
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 19:48
Pileto написа: Не всъщност като помисля..защо пък да не си се записвам в туровете, да си ме биете всички и всичко да е точно...пък и да видя кога най-сетне шибания ми късмет ще ми се усмихне и ще имам малко по-лека група...кога?
Брао че оставш но хора поне не приказвайте празни приказки секи ден два се си заминават и след 15 мин. .....като се замисля....
оставам еми поне не приказвайте и не пълнете форума тва е ена игра и треа се забавляваме с нея а не да се трушим нервите
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 19:50
van написа: Pileto написа: Не всъщност като помисля..защо пък да не си се записвам в туровете, да си ме биете всички и всичко да е точно...пък и да видя кога най-сетне шибания ми късмет ще ми се усмихне и ще имам малко по-лека група...кога? Брао че оставш но хора поне не приказвайте празни приказки секи ден два се си заминават и след 15 мин. .....като се замисля.... оставам еми поне не приказвайте и не пълнете форума тва е ена игра и треа се забавляваме с нея а не да се трушим нервите направена е да се забавляваш...става така, че си трошиш нервите...факт!
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 19:54
Pileto написа: направена е да се забавляваш...става така, че си трошиш нервите...факт!
Еми треа да не си ги трошиш това зависи само от теб дали ще се ядосваш или не аз съще съм се ядосвал като на финал в 120 ми вкарват и падам но просто не съм имал такива изказвания и намерения
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 20:48
Slavi - HArbinger 2:9
Абсолютно мога да кажа най-слабия ми мач евър просто тия гурник са големи злета аз не моа да играя с тях на следващия турнир такъв ще избера по добър отбор успех на сички
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Яну 2007 20:48
iMMortality(Seoul) |9-2| Myxata(Gornik)
Прекъснахме мача на 75 мин.,но ина4е слави изипита мощта от корнера .3 различни гола от корнер.С 6 гола се отчете звездата Young-11 goals in 2 matches
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|