Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какъв искате да е следващия турнир ?

UEFA CUP    3%  3%  [ 2 ]
 С много слаби отбори    48%  48%  [ 30 ]
 Champions League    48%  48%  [ 30 ]
Общо гласове : 62
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 15:39

Stifler написа:
Stifler 2:1 Chemical Romance

Много здрав мач.Мисля че се получи от това че Чемикал тряяше да спечели на всяка цена.Пожелавам му успех.Реван честито ние се класирахме :wink:

Така е,просто нямах късмет.Колко пропуски,божее,не бех правил преди просто нечвешко.4 положения сам срещу вратаря и ги попуснах,мани,но и просто това напрежение,че трябва да спечеля мача ми дойде в повече.Master,сори,ама опитах. :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 17:26

Мислех да предложа да направим един турнир с БФЛ пача ама след първият мач който изиграх с тоя пач вече не мисля така :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 17:56

Stifler 3:2 the master

Много добър мач.Пожелавам му успех в предстоящите турнири.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 19:46

ъъъ, сори на всичси ма нещо не бех много в час... сори на Крис и Танаси-дано утре имам време, ако не ще стане много лошо... леле, па и глупавата ми поща нищо не ми праща за нови съобщения... утре па ще ходим с некви други росонери на сбирка па и да гледаме мача с Ювето... и никво време се едно нямам напоследък. Отново се извинявам! :cry:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 19:49

FELIX написа:
ъъъ, сори на всичси ма нещо не бех много в час... сори на Крис и Танаси-дано утре имам време, ако не ще стане много лошо... леле, па и глупавата ми поща нищо не ми праща за нови съобщения... утре па ще ходим с некви други росонери на сбирка па и да гледаме мача с Ювето... и никво време се едно нямам напоследък. Отново се извинявам! :cry:

Eм споко, и аз съм така, Piggsy ако иска да направим мача днеска да ме потърси, ако не и с двама ви ще играя в неделя, че утре е последния ден на ваканцията и сигурно няма да имам затва време, а в неделя трябва да си разнообразявам с нещо ученето :lol:

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 22:27

Аз да кажа че ще играя в Неделя

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2007 18:46

Май чакате да почнем училище за да си играете мачовете :?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2007 21:52

Добра новина за нас,лоша за Ники.Ливерпулчо каза да си пиша служебна победа и че се отказва от турнира,също че се извинява на Legend Killer и така следва:
iMMortality |3-0| Liverpool4o служебно
Marin007 |3-0| Liverpool4o служебно

"[21:48:04] [x][L'n'G]˙·٠•●Crouchaldinho.●•٠·˙[L'n'G] каза: pi4 pi6i si slujebna,kaji 4e se maham ot tura i kaji 4e se izvinqvam na suotbornika mi! ;["
Това го поствам,за да не си помисли някой,че лъжа.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2007 22:13

Ако има кандидат заместник да каже тука :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2007 22:54

Айде тука е времето да се появи Мартеси :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2007 23:01

Blank Face написа:

И аз така викам.Я някой да му каже ако може.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 00:52

Krissan написа:
Blank Face написа:

И аз така викам.Я някой да му каже ако може.

Хех ем аз ще му кажа, са тамън си водим един спор в един друг форум :lol:

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 00:53

Те тва е момчета ТОЧКА. За неизвестен период от време слагам точка на стремежите си в тоя турнир ( не се отказвам).След мача с ФЕЛИКС разбрах че тука хората не играят фифа за удоволствие а за да побеждават.И мисля следващите 1-2 турнира да играя без цели.Смисъл няма да ми дреме ако не излезна от групите.Ше тренирам с някой със здрави нерви и ше се науча да играя по най-отвратителния и позорен начин който да дразни противника до такава степен че да си счупи клавиатурата и да не изпитвам никакво удоволствие от фифата докато играя.Ще играя така както играят доста от вас.

От цялата работа най-ме е яд за танаси.Сори бате много , просто съм безсилен срещу стила на игра наречен мини по ъгала врътни задник 10 пъти и ми вкарай от малък ъгъл гол. :x Е не става.Явно съм бил много глупав до сега да се опитвам да правя разни красиви неща и по тоя начин да се опитвам да изпитвам удоволствие от играта.Друг е въпроса че си вкарах и автогол в 3 тата минута :x (такъв загубеняк няма).

4 на 1 е резултата.И много яко прецаках танаси :( .За което най-ме е яд.(пак ше повторя)

Еми тва е ... живи здрави успех напред освен ако танаси не покаже чудеса но не смятам че е нужно да се поти като аз и следващия кръг ше съм пак така. :roll: .Ако пък успее да класира и двама ни му обещавам че ше направя всичко възможно и аз да му помогна по някъв начин, по добър от този сега.

Ако не успее се отдавам на измислянето на хубавата ми тактика. :twisted:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 01:00

уха, изиграх мача с Крис (не много интересен, но поне за мене си беше един мини финал)

Милан-4
Челси-1

какво да кажа-аз съм от хората който ако ще да е най-слабия противник винаги иска да спечели на всяка цена. Как се разви този мач-автогол за карвальо, той изравни и от там аз си диктувах спокойно (някоя и друга греда) и как беше Кенеди иска да бие Гробаря... ама само с мечтите си не става (гледам Армагедон в момента, където двамата играят)... е така-Гробаря би... искам да съм като Гробаря, като Кейн, две чудовища... (ама че съм злобен).
опа малки отклонения (извинете)-за мача адски много мислех за защитата си-Крис имаше поне 2 много сериозни атаки, но защитата ми просто този мач беше невероятна...
Следва Танаси, каквото и да кажа за този мач ще е малко. Играли сме доста пъти... ченето ми се е кривело от думи с който да ругия по играчите ми (много съм взискателен), но малко пъти съм го биел. край просто не мога повече!
Поздрави за феновете на Кейн и Гробаря! 8)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 02:41

Ее Крис споко, голяма работа като отпаднеме, кво значение има :)
Не се ядосвай ти за глупости, случват се и такива работи, утре излизам за победа и в двата мача, пък каквото топката покаже, кофтито е, че аз за победа с разлика не мога да играя както се видя от вчерашния финал и ако случайно ги бия и двамата мисля, че с голова разлика ще отпаднеме ама ще видим, може и аз да падна двата мача, нищо не се знае :)

А Мите нищо не ти разбрах от тия работи с Кейн, Гробаря и Кенеди, обясни на човешки, че аз тва не съм го гледал откакто го даваха по btv :lol:

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 11:43

еми тия GTV дават тези платените турнири и вчера даваха Армагедон... яко се кефих, па след това и мача се падна да играем и се бех надъхал от Кейн и Гробаря! 8)
ех, днес незнам как ще съм с времето пред компютъра... да не се учудвате, ама аз мисля че утре ще съм по-свободен от днес! :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 11:51

OMG Кеч :lol: :lol: :lol:

Стискам палци за голова разлика и за победи ест , за тая цел ше ти трябва безгрешна защита.Мисля че ше се справиш.Все пак си шампион , кой ако не ти що направиш невърможното и ще обърнеш резултата. :live:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 12:16

Krissan написа:
Те тва е момчета ТОЧКА. За неизвестен период от време слагам точка на стремежите си в тоя турнир ( не се отказвам).След мача с ФЕЛИКС разбрах че тука хората не играят фифа за удоволствие а за да побеждават.И мисля следващите 1-2 турнира да играя без цели.Смисъл няма да ми дреме ако не излезна от групите.Ше тренирам с някой със здрави нерви и ше се науча да играя по най-отвратителния и позорен начин който да дразни противника до такава степен че да си счупи клавиатурата и да не изпитвам никакво удоволствие от фифата докато играя.Ще играя така както играят доста от вас.

От цялата работа най-ме е яд за танаси.Сори бате много , просто съм безсилен срещу стила на игра наречен мини по ъгала врътни задник 10 пъти и ми вкарай от малък ъгъл гол. :x Е не става.Явно съм бил много глупав до сега да се опитвам да правя разни красиви неща и по тоя начин да се опитвам да изпитвам удоволствие от играта.Друг е въпроса че си вкарах и автогол в 3 тата минута :x (такъв загубеняк няма).

4 на 1 е резултата.И много яко прецаках танаси :( .За което най-ме е яд.(пак ше повторя)

Еми тва е ... живи здрави успех напред освен ако танаси не покаже чудеса но не смятам че е нужно да се поти като аз и следващия кръг ше съм пак така. :roll: .Ако пък успее да класира и двама ни му обещавам че ше направя всичко възможно и аз да му помогна по някъв начин, по добър от този сега.

Ако не успее се отдавам на измислянето на хубавата ми тактика. :twisted:

Е човече недей така...Цаката е да се научиш как да спираш тея атаки..Питаи феликс в последните ни 2-3 мача той едвам атакува по тея крила и за това го бих на миналия турнир...Всеки играе както може,но за предпочитане е без бъгове.Примерно еваларка на марин му правя,за това че попрестана да използва прехвърлянето..Последните ни мачове с него,той не го прави :) и така играта става по-яка,по-завързана.Въпреки,че и 3те мача,които играхме той ме надигра тотално,но аз го изравнях в моменти като:43мин.,46мин.,87 мин.,92 мин. :lol: и накрая малко късмет 1 гол в 118мин. и край :lol: .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 12:32

FELIX написа:
еми тия GTV дават тези платените турнири и вчера даваха Армагедон... яко се кефих, па след това и мача се падна да играем и се бех надъхал от Кейн и Гробаря! 8)
ех, днес незнам как ще съм с времето пред компютъра... да не се учудвате, ама аз мисля че утре ще съм по-свободен от днес! :lol:

Хаха еми ще ме извинявате, че пак бавя турнира ама и аз днеска нямам време... А и Piggsy каза, че няма да може днеска май :roll:

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 07 Яну 2007 12:36

Krissan написа:
Ако има кандидат заместник да каже тука :wink:

Може ли аз :roll:

Профил