Автор |
Съобщение |
Романс
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8119_1341595584.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 15:39
Stifler написа: Stifler 2:1 Chemical Romance Много здрав мач.Мисля че се получи от това че Чемикал тряяше да спечели на всяка цена.Пожелавам му успех.Реван честито ние се класирахме ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Така е,просто нямах късмет.Колко пропуски,божее,не бех правил преди просто нечвешко.4 положения сам срещу вратаря и ги попуснах,мани,но и просто това напрежение,че трябва да спечеля мача ми дойде в повече.Master,сори,ама опитах. ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
___________________________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Damage san
|
![Аватар](http://store2.data.bg/slyfer/stairway_to_heaven.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 17:26
Мислех да предложа да направим един турнир с БФЛ пача ама след първият мач който изиграх с тоя пач вече не мисля така ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Стифлър
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9668.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 17:56
Stifler 3:2 the master
Много добър мач.Пожелавам му успех в предстоящите турнири.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7506.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 19:46
ъъъ, сори на всичси ма нещо не бех много в час... сори на Крис и Танаси-дано утре имам време, ако не ще стане много лошо... леле, па и глупавата ми поща нищо не ми праща за нови съобщения... утре па ще ходим с некви други росонери на сбирка па и да гледаме мача с Ювето... и никво време се едно нямам напоследък. Отново се извинявам! ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2050.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 19:49
FELIX написа: ъъъ, сори на всичси ма нещо не бех много в час... сори на Крис и Танаси-дано утре имам време, ако не ще стане много лошо... леле, па и глупавата ми поща нищо не ми праща за нови съобщения... утре па ще ходим с некви други росонери на сбирка па и да гледаме мача с Ювето... и никво време се едно нямам напоследък. Отново се извинявам! ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Eм споко, и аз съм така, Piggsy ако иска да направим мача днеска да ме потърси, ако не и с двама ви ще играя в неделя, че утре е последния ден на ваканцията и сигурно няма да имам затва време, а в неделя трябва да си разнообразявам с нещо ученето ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MaRiN_007
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4158.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 22:27
Аз да кажа че ще играя в Неделя
|
![](images/spacer.gif) |
Kriss
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/Vsiakakvi/Avatars.CPR.299.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 18:46
Май чакате да почнем училище за да си играете мачовете ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
† iMMortality †
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9476.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 21:52
Добра новина за нас,лоша за Ники.Ливерпулчо каза да си пиша служебна победа и че се отказва от турнира,също че се извинява на Legend Killer и така следва:
iMMortality |3-0| Liverpool4o служебно
Marin007 |3-0| Liverpool4o служебно
"[21:48:04] [x][L'n'G]˙·٠•●Crouchaldinho.●•٠·˙[L'n'G] каза: pi4 pi6i si slujebna,kaji 4e se maham ot tura i kaji 4e se izvinqvam na suotbornika mi! ;["
Това го поствам,за да не си помисли някой,че лъжа.
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kriss
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 22:13
Ако има кандидат заместник да каже тука ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Damage san
|
![Аватар](http://store2.data.bg/slyfer/stairway_to_heaven.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 22:54
Айде тука е времето да се появи Мартеси ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kriss
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Яну 2007 23:01
Blank Face написа: Айде тука е времето да се появи Мартеси ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
И аз така викам.Я някой да му каже ако може.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 00:52
Krissan написа: Blank Face написа: Айде тука е времето да се появи Мартеси ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) И аз така викам.Я някой да му каже ако може.
Хех ем аз ще му кажа, са тамън си водим един спор в един друг форум ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kriss
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 00:53
Те тва е момчета ТОЧКА. За неизвестен период от време слагам точка на стремежите си в тоя турнир ( не се отказвам).След мача с ФЕЛИКС разбрах че тука хората не играят фифа за удоволствие а за да побеждават.И мисля следващите 1-2 турнира да играя без цели.Смисъл няма да ми дреме ако не излезна от групите.Ше тренирам с някой със здрави нерви и ше се науча да играя по най-отвратителния и позорен начин който да дразни противника до такава степен че да си счупи клавиатурата и да не изпитвам никакво удоволствие от фифата докато играя.Ще играя така както играят доста от вас.
От цялата работа най-ме е яд за танаси.Сори бате много , просто съм безсилен срещу стила на игра наречен мини по ъгала врътни задник 10 пъти и ми вкарай от малък ъгъл гол. ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Е не става.Явно съм бил много глупав до сега да се опитвам да правя разни красиви неща и по тоя начин да се опитвам да изпитвам удоволствие от играта.Друг е въпроса че си вкарах и автогол в 3 тата минута ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) (такъв загубеняк няма).
4 на 1 е резултата.И много яко прецаках танаси ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) .За което най-ме е яд.(пак ше повторя)
Еми тва е ... живи здрави успех напред освен ако танаси не покаже чудеса но не смятам че е нужно да се поти като аз и следващия кръг ше съм пак така. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .Ако пък успее да класира и двама ни му обещавам че ше направя всичко възможно и аз да му помогна по някъв начин, по добър от този сега.
Ако не успее се отдавам на измислянето на хубавата ми тактика. ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 01:00
уха, изиграх мача с Крис (не много интересен, но поне за мене си беше един мини финал)
Милан-4
Челси-1
какво да кажа-аз съм от хората който ако ще да е най-слабия противник винаги иска да спечели на всяка цена. Как се разви този мач-автогол за карвальо, той изравни и от там аз си диктувах спокойно (някоя и друга греда) и как беше Кенеди иска да бие Гробаря... ама само с мечтите си не става (гледам Армагедон в момента, където двамата играят)... е така-Гробаря би... искам да съм като Гробаря, като Кейн, две чудовища... (ама че съм злобен).
опа малки отклонения (извинете)-за мача адски много мислех за защитата си-Крис имаше поне 2 много сериозни атаки, но защитата ми просто този мач беше невероятна...
Следва Танаси, каквото и да кажа за този мач ще е малко. Играли сме доста пъти... ченето ми се е кривело от думи с който да ругия по играчите ми (много съм взискателен), но малко пъти съм го биел. край просто не мога повече!
Поздрави за феновете на Кейн и Гробаря! ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 02:41
Ее Крис споко, голяма работа като отпаднеме, кво значение има
Не се ядосвай ти за глупости, случват се и такива работи, утре излизам за победа и в двата мача, пък каквото топката покаже, кофтито е, че аз за победа с разлика не мога да играя както се видя от вчерашния финал и ако случайно ги бия и двамата мисля, че с голова разлика ще отпаднеме ама ще видим, може и аз да падна двата мача, нищо не се знае
А Мите нищо не ти разбрах от тия работи с Кейн, Гробаря и Кенеди, обясни на човешки, че аз тва не съм го гледал откакто го даваха по btv ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 11:43
еми тия GTV дават тези платените турнири и вчера даваха Армагедон... яко се кефих, па след това и мача се падна да играем и се бех надъхал от Кейн и Гробаря!
ех, днес незнам как ще съм с времето пред компютъра... да не се учудвате, ама аз мисля че утре ще съм по-свободен от днес! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kriss
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 11:51
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
† iMMortality †
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9476.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 12:16
Krissan написа: Те тва е момчета ТОЧКА. За неизвестен период от време слагам точка на стремежите си в тоя турнир ( не се отказвам).След мача с ФЕЛИКС разбрах че тука хората не играят фифа за удоволствие а за да побеждават.И мисля следващите 1-2 турнира да играя без цели.Смисъл няма да ми дреме ако не излезна от групите.Ше тренирам с някой със здрави нерви и ше се науча да играя по най-отвратителния и позорен начин който да дразни противника до такава степен че да си счупи клавиатурата и да не изпитвам никакво удоволствие от фифата докато играя.Ще играя така както играят доста от вас. От цялата работа най-ме е яд за танаси.Сори бате много , просто съм безсилен срещу стила на игра наречен мини по ъгала врътни задник 10 пъти и ми вкарай от малък ъгъл гол. ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Е не става.Явно съм бил много глупав до сега да се опитвам да правя разни красиви неща и по тоя начин да се опитвам да изпитвам удоволствие от играта.Друг е въпроса че си вкарах и автогол в 3 тата минута ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) (такъв загубеняк няма). 4 на 1 е резултата.И много яко прецаках танаси ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) .За което най-ме е яд.(пак ше повторя) Еми тва е ... живи здрави успех напред освен ако танаси не покаже чудеса но не смятам че е нужно да се поти като аз и следващия кръг ше съм пак така. ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) .Ако пък успее да класира и двама ни му обещавам че ше направя всичко възможно и аз да му помогна по някъв начин, по добър от този сега. Ако не успее се отдавам на измислянето на хубавата ми тактика. ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Е човече недей така...Цаката е да се научиш как да спираш тея атаки..Питаи феликс в последните ни 2-3 мача той едвам атакува по тея крила и за това го бих на миналия турнир...Всеки играе както може,но за предпочитане е без бъгове.Примерно еваларка на марин му правя,за това че попрестана да използва прехвърлянето..Последните ни мачове с него,той не го прави ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) и така играта става по-яка,по-завързана.Въпреки,че и 3те мача,които играхме той ме надигра тотално,но аз го изравнях в моменти като:43мин.,46мин.,87 мин.,92 мин. ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) и накрая малко късмет 1 гол в 118мин. и край ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) .
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Яну 2007 12:32
FELIX написа: еми тия GTV дават тези платените турнири и вчера даваха Армагедон... яко се кефих, па след това и мача се падна да играем и се бех надъхал от Кейн и Гробаря! ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif) ех, днес незнам как ще съм с времето пред компютъра... да не се учудвате, ама аз мисля че утре ще съм по-свободен от днес! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Хаха еми ще ме извинявате, че пак бавя турнира ама и аз днеска нямам време... А и Piggsy каза, че няма да може днеска май ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|