Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2006 13:40

Всъщност вече се оправих , само дето има още един проблем : когато вляза в някоя игра , ми исписва на всички ping : 999 , и следователно нямам връзка с тях , някой може ли да каже причината ? Възможно ли е да е от нета ?
П.П. Много яка игра :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2006 18:26

DIMANGO написа:
някой въобще грижа ли го е за моя проблем ? ПЛС помощ ве хора.Ако някой има пачната версия ПЛС да я качи някъде и да мога да я изтегла че на мене проблем ми прави.
И аз имам същия проблем, от 100 места я свалях, все някви еррори, все не се ъпдейтва...ужас.Някви идеи?

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2006 18:37

|Вuddy| написа:
DIMANGO написа:
някой въобще грижа ли го е за моя проблем ? ПЛС помощ ве хора.Ако някой има пачната версия ПЛС да я качи някъде и да мога да я изтегла че на мене проблем ми прави.
И аз имам същия проблем, от 100 места я свалях, все някви еррори, все не се ъпдейтва...ужас.Някви идеи?

linkos. там няма нужда да се ъпдейтва и работи. ако не работи проблема е в твоя телевизор.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2006 21:51

точно от линкос я изтеглих - първия път ми каза да си проверя интернет връзката, после просто...забиваше...

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2006 17:24

Абе пичове тоя AgentError продължава да ми излиза как да го оправя? :?
П.П.Не може да се играе така.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2006 17:26

торентинг файлс : 97%...и така от няколко часа...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2006 18:11

Боклук написа:
торентинг файлс : 97%...и така от няколко часа...
И на мен така...а я свалях от чуждестранни торент сайтове, линкос, ала-бала...не става и т'ва си е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Дек 2006 19:43

добрем...даде торентинг стопд и вече можеше да се натиска старт гейм...натискам аз и уж прозорчето изчезва и...нищо друго :lol:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 02 Дек 2006 17:14

на мене ми казва че некав сървър е бъгнат.ако некой има пачната версия да шерне някъде и да даде линк моля ви

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 21:54

Имам питания относно играта. Станах 11-ти левъл, но след като минах на ветеран сървър, почнаха яко да ме мачкат. Пичовете са адски бронирани и почти всички играят с мечове. Не мога да разбера, екипиран съм добре, влагам умение, но просто адски малък демидж правя, но аз сметка на това трупам винаги повече exp от другите и все съм на първо място с неква статистика 10 от 4 да кажем, при положение, че има некъв по-голям левъл 45 от 10. Как стават тия работи и как да трупам повече баунти, за оръжия, брони и т.н.?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2007 08:13

Ако имате проблема със забиването на "torrenting files" на дадени проценти свалкайте тоя пач. При мен не се оправи тоя проблем, сега забива на 66%. :(

Ако и при вас не стане пробвайте това:

1. Пуснете GunZ.

2. Когато забие отворете папката където е инсталирана играта, там трябва да има торент, отворете го и го пуснете да се свалка.

3. Затворете gunz launcher-а.

4. След като свалите торента преместете всичко от него в папката на играта.

5. Играйте. :)
По втория начин би трябвало да стане, но не съм сигурен. :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Май 2007 10:01

Актив :

В ветеран сървърите всички използват WallSlash и Butterfly.
Butterfly представлява скачане и замахване с меча където играта отчита удар дори меча да не е достигнал крайното си положение при удара.След натискане на удара с меча веднага следва блокиране , което (ако го правиш достатъчно бързо) те прави практически неуязвим.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2007 19:00

Абе не моа си я пусна тая смотана игра.Инсталирах я,цъкам ексе-то и нищо не става

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 03:17

Днеска играх, 8 лвл съм...
Не мога да направя нищо с меч, затова ги пуцам с гънс и..ги трепя :roll: :D
Някой навит да ми обяснява тактики с меча? Понеже явно на по-голям лвл само меч се играе :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 15:30

Абе да ви пикам на левелите сички разправят кои левел били и един не си направи да обясни как се пуска тая игра.Не виждате ли че няколко човека имаме проблем.Боли ме фара кой левел сте :x

П.П. А така олекна ми :) Ае са кажете как да я пусна

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 15:40

А досети ли се, че ние като нямаме проблеми изобщо не знаем как ще се решат ваще??

1. Моя даунлоуд стигаше до 85,5% постоянно, накрая го оставип да се ъппдейтва и ме нямаше 3 часа, след като се върнах то беше готово.
2. Агент Ерора и на мен излиза, но по никакъв начин не ми пречи на играта...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2007 15:42

Еми не знам аз играта я свалих от 4 места - дата.бг,файлпланет,ммосайт и некав международен торент и се ми дава арор.А в замунда немаше сиид вчера са пак ше вида

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 01:32

Аз я свалих от замунда и после пуснах файла, който автоматично се появи на десктопа и както казах - го остаих 3 часа, не знам колко точно време иска и беше готово :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 13:58

Sub-Zero написа:
Аз я свалих от замунда и после пуснах файла, който автоматично се появи на десктопа и както казах - го остаих 3 часа, не знам колко точно време иска и беше готово :wink:
Ем аз го пускам тоя и си седи на 84% и не мърда...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2007 14:13

Oт замунда е моята, всичко си е ОК, свали ми се един торент файл, после, чрез автоматичния "мини торент клиент" от ъпдейтъра на играта ми се свалиха новите файлове и готово.Малко бавно набираше скорост само свалянето на съдържанието от торента, в началото е бавно докато се свърже със сиидърите.

Btw...Защо винаги съм имал чувството, че нещо не правя както трябва?Умирам страшно бързо от оръжията на останалите, а аз трябва да хабя гранати, 2-3 пълнителя, после къцам с меч и пак не е сигурно, че съм победител...А някой набара ли ме, съм мъртъв за секунди.Оборудването не ми е чак толкова зле 11-12 lvl съм, не помня точно.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com