Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 18:27
Troll Rogue написа: Пинга е 1000 ms в най-добрите моменти. Сори, но просто не става за игра!
...the fuck ? Провери си интернета брат,при мене е стигал МАКС до 150-200,при наличието на близо 900 човека онлайн..
|
|
|
|
|
SancHo vt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Фев 2007 22:20
Абе аз си направих на тос сървар лариор и рейджа винаги ми седо 0 ??? Някой който чете рускиа форум да знае нещо за тос проблем ?
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 17:35
Деба само аз ли се налага да чакам на неква опашка половин час докато вляза или и при вас е така?!
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Фев 2007 18:51
KuzMan написа: Деба само аз ли се налага да чакам на неква опашка половин час докато вляза или и при вас е така?!
Явно много хора играят
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 14:04
Още едни проблем. Показва ми, че сървара е оnline и влизам си аз и ми пише Connected и .... дотам. Тва conected може да стои 2 дни и тва е ... не влизам!
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Фев 2007 22:47
ТАка искам ясно и кратко да ми се обясни :
Имам оригинален УОУ енГБ версия сфалих от линкоса ГБ версия на ТБЦ немога да сфаля клиент и незнам как да играя.
Серва поддържа ли ГБ версия ? При нет на БТК ше лагва ли много ? тва е всичко дето искам да знам моля нека получа отговор.
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
Jorko
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Фев 2007 13:51
Начи:
1.Незнам аз съм на енУС и никога не съм пробвал с енГБ, ама предполагам че ще стане.
2.Аз съм на БТК 1мбпс и навсякаде има хора и почти всеки път ми лаги супер мноу, само понякога става някво супер шано и на 200 човека около мене не лаги.
3. ИСКАМ ДА ПИТАМ, ЗАЩО МАМКА МУ НА ТОЗИ ШИБАН СЪРВЪР НЯМА ДРАЕНЕИ И БЕ-та?????? И АКО МОЖЕ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ НАИСТИНА ХУБАВ СЪРВЪР ЗА БЦ С ОКОЛО 500 ЧОВЕКА И ДА ИМА НОВИ ГЕРОИ!!!!
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2007 13:06
Jorko написа: Начи: 1.Незнам аз съм на енУС и никога не съм пробвал с енГБ, ама предполагам че ще стане. 2.Аз съм на БТК 1мбпс и навсякаде има хора и почти всеки път ми лаги супер мноу, само понякога става някво супер шано и на 200 човека около мене не лаги. 3. ИСКАМ ДА ПИТАМ, ЗАЩО МАМКА МУ НА ТОЗИ ШИБАН СЪРВЪР НЯМА ДРАЕНЕИ И БЕ-та?????? И АКО МОЖЕ НЯКОИ ДА МИ КАЖЕ НАИСТИНА ХУБАВ СЪРВЪР ЗА БЦ С ОКОЛО 500 ЧОВЕКА И ДА ИМА НОВИ ГЕРОИ!!!!
Дюд,животът те е прецакал.
|
|
SancHo vt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 13:10
Новите раси на този сървар работят само за стари акаунти.За това ще помоля някой ако има стар акаунт и го е захвърлил да ми пише 1 лс,ного ви моля
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 13:14
SancHo vt написа: Новите раси на този сървар работят само за стари акаунти.За това ще помоля някой ако има стар акаунт и го е захвърлил да ми пише 1 лс,ного ви моля
Дюд новите раси...Дренеите им е наебана стартовата локация(някъде забутано),а Блъд Елфите-ми кво да кажа за тях-омръзват бързо.Пък и при тях толкова бавно се вдигат левели че напарво ми се реве.Пък и дори и да си с паладин ще се мъчиш яко на първите куестове.Така че Блъд Елф и Дреней съкс яко.
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 13:16
Пичове който иска да помага за един куест в Silverpine Forest...Не знам дали е дънджън ама има бос...Крийповете са много висок левъл и не мога да ги бия сам.
Ако има някой над 20 левъл може да дойде да ми помогне.Няма да му откажа.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 14:02
?? ????? ?????, ?? ?????? ?? ?????????? ?????? ?? WOW ? ?????? ?? ?? ????, ?? ??? ????? ???????. ???? ?? ???? ????, ????? ?? ????? ?? WOW ????????
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 14:39
Dotore написа: Аз играя рядко, но винаги на официалния сървър на WOW и трябва да ви кажа, че съм много доволен. Няма ли поне един, който да играе на WOW легално?
Aми виж сега,приятелю,20 лева ми е нета месечно,80 лева са ми уроците и прочее,как да поискам от нашите още 24 лева за една игра?
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 16:13
Алминатора написа: Dotore написа: Аз играя рядко, но винаги на официалния сървър на WOW и трябва да ви кажа, че съм много доволен. Няма ли поне един, който да играе на WOW легално? Aми виж сега,приятелю,20 лева ми е нета месечно,80 лева са ми уроците и прочее,как да поискам от нашите още 24 лева за една игра? Знайш аз как си зех играта.В продължение на 1 месец си събирах по 1 кинт от парите за даскало и си зех играта.И гейм картата също така.Не вярвам ако ти дават по 3-4 кинта за даскало да не можеш да отделиш по 1 за уоу...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Фев 2007 16:23
12 Stones написа: Алминатора написа: Dotore написа: Аз играя рядко, но винаги на официалния сървър на WOW и трябва да ви кажа, че съм много доволен. Няма ли поне един, който да играе на WOW легално? Aми виж сега,приятелю,20 лева ми е нета месечно,80 лева са ми уроците и прочее,как да поискам от нашите още 24 лева за една игра? Знайш аз как си зех играта.В продължение на 1 месец си събирах по 1 кинт от парите за даскало и си зех играта.И гейм картата също така.Не вярвам ако ти дават по 3-4 кинта за даскало да не можеш да отделиш по 1 за уоу...
Ще пробвам
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
|
|
|
|
Stoian12
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2007 09:53
Аз искам питам де да си напрая регистер че езика не ме кефи и дали искат пари?
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2007 10:46
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2007 12:44
Пробвайте warik.net Аз играя там. Преди да пуснат BC имаха много добър сървар на старата версия. Сега положението не е много добро, но постоянно работят по него и има бъдеще Аз играя там.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|