Автор |
Съобщение |
The_blood_bONE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:44
otidox da pikam i ve4e me opluha.are pa vie sprete za ohova de ne moga da go napisha da se pluete(neshto kato FrenchCheese mai beshe)
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:59
{SSX}*aK_p0w3r* написа:
Супер Марио,е игра 1000 пъти по-велика от WoW и е направила много повече за гейминдустрията.И и не си особенно информиран...е,ти си се раждал по времето на Doom II като те гледам,нака че няма да те унижавам...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 15:07
THE KING OF TIME написа: Jorix написа: THE KING OF TIME написа: Jorix написа: THE KING OF TIME написа: Jorix написа: Rudeb0x.c0re написа: Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм. Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз.. Oх божееее, колко сте простииии. Франчайзинг знаете ли въобще какво означава?!? Или сте чули отнякъде тая дума и решавате да я използвате ей така за да сте куул . Не пичове, жалки сте. Е аре обясни ни като не знаем.Ама не ми давай некои линк от уикипедия или от некаде другате шото така секи може Франчайзинг е когато искаш да започнеш бизнес, но искаш някаква сигурноист да имаш(от фалит сигурност най-често). Затова се обръщаш към някоя световно утвърдена компания(Макдоналдс, Метро, Била, Кауфланд OMW и др.) Та плащаш някаква такса плюс процент от месечната си печалба на въпросната марка и я ползваш. Разполагаш с авторитета и утвърдените и пазарни позиции. Но се задължжаваш да изпълняваш всичко, което поиска тази марка. Ето това е франчайзинг. Хах е аз кво казах бе.Просто по съкратено го казах... Ами каза пълни глупости, адски далече от истинското определение
Всъщност той го каза съвсем точно
Ти просто повтори каквото той каза
А това което аз казвам е че думата "франчайз" (не "франчайзинг") има и други значения
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 15:09
Irenicus написа: THE KING OF TIME написа: Jorix написа: THE KING OF TIME написа: Jorix написа: THE KING OF TIME написа: Jorix написа: Rudeb0x.c0re написа: Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм. Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз.. Oх божееее, колко сте простииии. Франчайзинг знаете ли въобще какво означава?!? Или сте чули отнякъде тая дума и решавате да я използвате ей така за да сте куул . Не пичове, жалки сте. Е аре обясни ни като не знаем.Ама не ми давай некои линк от уикипедия или от некаде другате шото така секи може Франчайзинг е когато искаш да започнеш бизнес, но искаш някаква сигурноист да имаш(от фалит сигурност най-често). Затова се обръщаш към някоя световно утвърдена компания(Макдоналдс, Метро, Била, Кауфланд OMW и др.) Та плащаш някаква такса плюс процент от месечната си печалба на въпросната марка и я ползваш. Разполагаш с авторитета и утвърдените и пазарни позиции. Но се задължжаваш да изпълняваш всичко, което поиска тази марка. Ето това е франчайзинг. Хах е аз кво казах бе.Просто по съкратено го казах... Ами каза пълни глупости, адски далече от истинското определение Всъщност той го каза съвсем точно Ти просто повтори каквото той каза А това което аз казвам е че думата "франчайз" (не "франчайзинг") има и други значения
Толко ти е и на тебе акъла
|
|
|
The_blood_bONE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 15:24
Are da spreme da govorime za ''french cheese'' i da se koncentrirame varhu brutalnoto opluvane na WoW
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 15:31
Vargg написа: NWA написа: Лично аз се сблъсквам с подобни случаи всеки ден - ученици на поправка, натрупване на отсъствия или просто родители, оплакващи се от своето синче, което кисне пред рс-то по цял ден. ? Най-много се кефя на родители, играещи WoW и оплакващи се от това, че децата им киснат пред компа по цял ден... ;р
ПХАХАХХАХА в един пиратски сървър (в който и аз играя) в нашия гилд има един който има син на 15 години и играе повече от него
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 15:38
THE KING OF TIME написа: Толко ти е и на тебе акъла
Повече е от твоя със сигурност...
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
The_blood_bONE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 15:45
Irenicus написа: THE KING OF TIME написа: Толко ти е и на тебе акъла Повече е от твоя със сигурност...
ръгнете i dvamata po edin WoW i she ostanete bez акъл izobshto.
pone da se ne karate
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 16:57
Да се върна на втора страница:
Rudeb0x.c0re написа: EDIT:Аз винаги съм се чудел как е в Близз с уж толкова много хора...Аз в тоя сървър дето играя има по 1300 човека макс онлайн и понякога е невъзможно да се изпълняват куестове...А в близз с толкова хора се чудя как е...
Виж колко са реалмовете в Европа - http://www.wow-europe.com/en/serverstatus/ Аз играя в Bronze Dragonflight и в Nortshire Abbey се въртят винаги около 15 човека. В Goldshire същата работа. Абе не са чак толкова много. Във почти всеки куест се засичаме с хора(обикновено около 3-4) и в повечето случай трепеме в парти Във сървъри като Neptulon и Warsong почти неможеш да се засечеш с човек в куест до 20 левел поне, защото там са главно high-level герой, които играят от по-отдавна.
Не остана обяснено мнението, че не могли да се добавят нагите или нерубианите Ако се водиш от това, че нагите са били съюзници на Илидан, то ти грешиш, защото могат да се обърнат срещу него Ерадарите пък са леко доста мощнички Панди за алианса...хммм! Може да стане, но те са си символа на ебавката при Близз Но аз все си мисля, че ако има следващ експанжън на WoW ще е добре да наблегнат на инстанциите(и аз си мислех за Arthas Lich King) и класовете най-вече
А и може да има експанжън на WoW. Носят се слухове, че не BlizzCon ще бъдат обявени три заглавия. Едното е SC2. А другите 2? Според мен ще са Diablo 3 и WoW exp.
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 17:10
Според мен цялата тая работа с WoW е безмислена. Ако не направят Warcraft 4 историята на WC... Във WoW събитията от историята се преповтарят постоянно. Случая с Иллидан примерно. Отиват няколко човека и го бият, бият, бият докато не го убият. Или пък идва gm и пише .kill и рухва. След 5 мин. се възражда и идват други да го трепат и така... Сигурно сега ще продължат историята по следния начин - Иллидан избягал от Outland и отишъл еди къде си във самопомрачение(въпреки че вече е умрял...). Или пък, че Иллидан е умрял(ама няма да споменат, че това се е повторило 1000000 пъти). Е това не го харесвам. Ако беше RPG(не Online), стратегия, FPS или друго но не Online щеше да си го убиеш един път(и не толкова трудно) и да ти е кеф. Другото нещо е, че босовете в повечето случай(не че съм ходил много много по тях) не кастват никви заклинания които да ги правят уникални. Лича например си пуска леда например, но Illidan нищо не прави. Влиза си на меле и тва. А уж казват, че точил от енергията на кладенеца и ламтящият легион му дал още сила. Абе...
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 17:19
Blue написа: {SSX}*aK_p0w3r* написа: Супер Марио,е игра 1000 пъти по-велика от WoW и е направила много повече за гейминдустрията.И и не си особенно информиран...е,ти си се раждал по времето на Doom III като те гледам,нака че няма да те унижавам...
Fixd
Та, пак за УоУ? Дудз, гет а лайф, бе, само игра е. Иначе експенжън - може. Нали Близ имат да обевяват още две игри? Дай боже нещо ново, но и експанд да е - лошо няма. Компанията така или иначе се е доказала като способно да издава качествени и вманиячаващи продукти.
Между другото, много сте забавни двете страни. Едните са умопомрачени деца на 10-15 години, дето само една игра циклят, а другите се имат за много висши, задето са били на 20 когато за пръв път са играли първия БалдурсГейт, ор съмтинг. Едните да проумеят, че има други игри освен УоУ, а другите да спрат да се правят на хай-енд-майти юбър геймрз.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
The_blood_bONE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 19:24
Доставя ми огромно удоволствие а плуя УоУ.има една тема специално за това.и за стар крафт 2.
___________________________________ Mess with the best,
Die like the rest
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 19:44
The_blood_bONE написа: Доставя ми огромно удоволствие а плуя УоУ.има една тема специално за това.и за стар крафт 2.
Кво общо има SC2 бе
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 20:03
[quote="THE KING OF TIME"][/quote]Добре бе айде,само ти знаеш кво значи франчаиз.Аиде дишай спокоино
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 20:12
AgentX написа: Според мен цялата тая работа с WoW е безмислена. Ако не направят Warcraft 4 историята на WC... Във WoW събитията от историята се преповтарят постоянно. Случая с Иллидан примерно. Отиват няколко човека и го бият, бият, бият докато не го убият. Или пък идва gm и пише .kill и рухва. След 5 мин. се възражда и идват други да го трепат и така... Сигурно сега ще продължат историята по следния начин - Иллидан избягал от Outland и отишъл еди къде си във самопомрачение(въпреки че вече е умрял...). Или пък, че Иллидан е умрял(ама няма да споменат, че това се е повторило 1000000 пъти). Е това не го харесвам. Ако беше RPG(не Online), стратегия, FPS или друго но не Online щеше да си го убиеш един път(и не толкова трудно) и да ти е кеф. Другото нещо е, че босовете в повечето случай(не че съм ходил много много по тях) не кастват никви заклинания които да ги правят уникални. Лича например си пуска леда например, но Illidan нищо не прави. Влиза си на меле и тва. А уж казват, че точил от енергията на кладенеца и ламтящият легион му дал още сила. Абе... Еми тва е фентъзи игра бате.Близард гледат да правят историята все по заплетена и по заплетена за да може играта да продължи да се играе.Засега на мен играта ми доставя голямо удоволствие и не мисля да я спирам в скоро време...Не съм ретард нито но лифер просто играта ми доставя удоволствие,кефя се да си чатя с хората от гилда ми и така...Играта не е само безсмислен фарм ами има и по стойностни неща в нея...
п.с брб че ме викат за Gruul's Lair...
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 21:32
Rudeb0x.c0re написа: Се 1 ;] Защо мислите всичките дето играят УоУ за идиоти?Прекарвам в УоУ не повече от 2 часа макс на ден.Какво нямам живеот ли?Да,бе! Бих казал че УоУ е супер нещо.Прибирам се,отивам на рейд или в батълграунд,разтоварвам се като бия орди.Какво му е лошото?УоУ седи над всички бози дето играете.Най отгоре е и сере върху останалите.Това е. Седя много време в нас,слушам музичка.Това значи ли че съм зарибено по УоУ идиотче?Не мисля.Излизам имам стотици приятели. ЕДИТ: По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците. Тъпо може да звучи,но е така.
АААА сега.....кой ти вкара таз дивотия че метъл музиката е сектантска???? хора всякакви вкусове също
и до колкото познавам метъли а смея да кажа че познавам доста и аз съм един от тях /CREMATORY RULZZZ/ по скоро си падат по биричката и тн е някои подгряват с тревица но както казах по-горе хора всякакви....за WoW....също кефи ме джитката но цикля и на други MMORPG-та /lineage; Guild Wars; Cabal online/ по 1-2 че понякога и 3 часа но не съм манияк излизам си поркам с приятелчета даже обсъждаме понякога wow с гаджетата ...тъй че не мога да кажа че нямам личен живот
PS: http://www.youtube.com/watch?v=XXpeYLgCt50 ето ви клипче с новия wow
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 21:36
Айде понеже обърнахте темата на музикален спор да кажа и аз нещо Има разлика между тва да слушаш метъл и да си метъл. Едното е просто да слушаш този тип музика и да си като всички други, а другото е да си вманиачен изверг, който гледа повече към облеклото от колкото на музиката и наистина повечето такива каквито са озлобени нищо чудно и да се друсат
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 21:45
Хах уоу,метъл,са следва и нещо за чалгата да се каже
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 09:37
Jorix написа: Хах уоу,метъл,са следва и нещо за чалгата да се каже
То е ясно! И облеклото и държанието и песните им са точно обратното на тия на метълите rap rulzzz
|
|
|
|
|
DoBy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 11:36
абе тия дет не аресват УоУ шо просто не си мълчат секи си харесва по нещо и даи да го оплюем и да се прайм на влики кой го е*е за мнението на някаф куфар дет дори не я е играл тая приятна игрица...
___________________________________ Оръжията не убиват. Тъпите копелета с оръжия убиват
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|