Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 11:42
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 11:48
На света има 2 вида хора:WoW-аджии и надрусани метъли
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 15:25
Rudeb0x.c0re написа: И пак деа се чудя щом има по-добри ММО-та от УоУ,що не вземете да играете тях бре? Че ние си ги играеме бе Кой те излъга че не си ги играеме? Rudeb0x.c0re написа: Всички се оплаквате УоУ била бъгава,всичко били копирано от други,има по-яки от нея и въпреки това пак я играете. Някой те е излъгал много лошо... Rudeb0x.c0re написа: Има нещо в думите ми щом 9-10 милиона играчи предпочитат да играят нея вместо другите и даже да плащат за това не малко пари. Ами безсмъртието вече ти отговори Аз също съм я купил оригинална и спрях да я играя (и съответно да плащам за нея) след няколко месеца Jorix написа: Rudeb0x.c0re написа: Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм. Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз..
Франчайз = търговска марка
Най-краткото обяснение въпреки че не е съвсем точно
Ето ти цитат от уикипедия относно франчайз:
"Franchising (from the French for honesty or freedom[1]) is a method of doing business wherein a franchisor licenses trademarks and tried and proven methods of doing business to a franchisee in exchange for a recurring payment"
Това е едно към едно с УоУ
Близард (franchisor) чрез продукта си УоУ използва проверени и доказаи методи за печалба от потребителите (franchisee) в замяна на редовни плащания
едит:
това е само едно от значенията
франчайз може да значи и права върху герои и общо взето всичко във филм, книга, тв предаване, компютърна игра и др.
Това също прави УоУ франчайз
Франчайз може да значи и exclusive right
http://en.wikipedia.org/wiki/Exclusive_right
А в тази категория попада и авторското право и съответно УоУ
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Einstein
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 15:50
Да да....даже 3-та раса Elekk ще има а от време на време чрез куест ще можеш и в Talbuk да се превръщаш.
Instance-и за по 2-ма и арени за 20 човека !!!
___________________________________ Today is only yesterday's tomorrow!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 16:11
Irenicus написа: Франчайз = търговска марка Най-краткото обяснение въпреки че не е съвсем точно Ето ти цитат от уикипедия относно франчайз: "Franchising (from the French for honesty or freedom[1]) is a method of doing business wherein a franchisor licenses trademarks and tried and proven methods of doing business to a franchisee in exchange for a recurring payment" Това е едно към едно с УоУ Близард (franchisor) чрез продукта си УоУ използва проверени и доказаи методи за печалба от потребителите (franchisee) в замяна на редовни плащания едит: това е само едно от значенията франчайз може да значи и права върху герои и общо взето всичко във филм, книга, тв предаване, компютърна игра и др. Това също прави УоУ франчайз Франчайз може да значи и exclusive right http://en.wikipedia.org/wiki/Exclusive_rightА в тази категория попада и авторското право и съответно УоУ Ами това което ми показваш от уикипедия е едно към едно с това което аз казах.Хахах а потребителят няма как да е франчаизополучател (както казваш в поста си).Обясних ти по горе какво е франчаизодател и франчаизополучател(което ти наричаш franchisor и franchisee).Очевидно не знаеш какво значи думата,и също така очевидно не можеш да си преведеш уикипедия правилно.Тъй че не ми спори...Не си единственият които бърка продукт с франчаиз
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 16:17
Погледни написаното де
"Франчайзополучател" както го наричаш е едната страна от сделка
Тази страна която плаща редовно за да получава продукт
Потребителят прави именно това
И дори и потребителят да не мжое да бъде наречен "франчайзополучател" (с което не съм съгласен) виж останалите значение на думата
УоУ е франчайз както и да го гледаш
Старкрафт е франчайз
Сериозния Сам е франчайз
Всяка игра/поредица от игри е франчайз
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 16:42
Irenicus написа: Погледни написаното де "Франчайзополучател" както го наричаш е едната страна от сделка Тази страна която плаща редовно за да получава продукт Потребителят прави именно това
И дори и потребителят да не мжое да бъде наречен "франчайзополучател" (с което не съм съгласен) виж останалите значение на думата УоУ е франчайз както и да го гледаш Старкрафт е франчайз Сериозния Сам е франчайз Всяка игра/поредица от игри е франчайз Добре бе хубаво ако искаш и мултигруп му викаи твоя работа.Очевдно не ме разбра щом се мислиш за франчаизополучател ама все тая твои проблем
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 16:52
Хубаво де
Да приемем че потребителя не е франчайзополучател
Думата франчайз има и други значения както казах по-горе и УоУ се вписва съвсем точно в тях
|
|
|
|
|
The_blood_bONE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:03
Oba4e metalite sa pravi.da igraesh wow e samoobistvo.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:10
Brain написа: picko100 написа: Oba4e metalite sa pravi.da igraesh wow e samoobistvo. Мда... Бай бай лайф
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:18
Jorix написа: Rudeb0x.c0re написа: Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм. Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз..
Oх божееее, колко сте простииии. Франчайзинг знаете ли въобще какво означава?!? Или сте чули отнякъде тая дума и решавате да я използвате ей така за да сте куул . Не пичове, жалки сте.
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:20
THE KING OF TIME написа: Jorix написа: Rudeb0x.c0re написа: Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм. Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз.. Oх божееее, колко сте простииии. Франчайзинг знаете ли въобще какво означава?!? Или сте чули отнякъде тая дума и решавате да я използвате ей така за да сте куул . Не пичове, жалки сте. Е аре обясни ни като не знаем.Ама не ми давай некои линк от уикипедия или от некаде другате шото така секи може
|
|
|
|
|
The_blood_bONE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:24
кво толкова не ви харесва вашия живот,та живеете некав друг кат Orc например.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:26
Jorix написа: THE KING OF TIME написа: Jorix написа: Rudeb0x.c0re написа: Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм. Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз.. Oх божееее, колко сте простииии. Франчайзинг знаете ли въобще какво означава?!? Или сте чули отнякъде тая дума и решавате да я използвате ей така за да сте куул . Не пичове, жалки сте. Е аре обясни ни като не знаем.Ама не ми давай некои линк от уикипедия или от некаде другате шото така секи може
Франчайзинг е когато искаш да започнеш бизнес, но искаш някаква сигурноист да имаш(от фалит сигурност най-често). Затова се обръщаш към някоя световно утвърдена компания(Макдоналдс, Метро, Била, Кауфланд OMW и др.) Та плащаш някаква такса плюс процент от месечната си печалба на въпросната марка и я ползваш. Разполагаш с авторитета и утвърдените и пазарни позиции. Но се задължжаваш да изпълняваш всичко, което поиска тази марка. Ето това е франчайзинг.
|
|
|
The_blood_bONE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:28
namam girfriend-are 6e si go iskaram na nekoi v WoW
biat me redovno pred bloka-6e hoda da digna level v WoW
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:29
THE KING OF TIME написа: Jorix написа: THE KING OF TIME написа: Jorix написа: Rudeb0x.c0re написа: Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм. Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз.. Oх божееее, колко сте простииии. Франчайзинг знаете ли въобще какво означава?!? Или сте чули отнякъде тая дума и решавате да я използвате ей така за да сте куул . Не пичове, жалки сте. Е аре обясни ни като не знаем.Ама не ми давай некои линк от уикипедия или от некаде другате шото така секи може Франчайзинг е когато искаш да започнеш бизнес, но искаш някаква сигурноист да имаш(от фалит сигурност най-често). Затова се обръщаш към някоя световно утвърдена компания(Макдоналдс, Метро, Била, Кауфланд OMW и др.) Та плащаш някаква такса плюс процент от месечната си печалба на въпросната марка и я ползваш. Разполагаш с авторитета и утвърдените и пазарни позиции. Но се задължжаваш да изпълняваш всичко, което поиска тази марка. Ето това е франчайзинг. Хах е аз кво казах бе.Просто по съкратено го казах...
|
|
|
|
|
The_blood_bONE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:30
AAAAAA vide li .ve4e sa 3 mnenia.S tva stavat 4
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:31
picko100 написа: namam girfriend-are 6e si go iskaram na nekoi v WoW biat me redovno pred bloka-6e hoda da digna level v WoW Имам комплекси - правя си нов акаунт и почвам да хейтя в темата за уоу
|
|
|
|
|
The_blood_bONE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:34
Za WoW i za KONDIO venite si rezem
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:36
Jorix написа: THE KING OF TIME написа: Jorix написа: THE KING OF TIME написа: Jorix написа: Rudeb0x.c0re написа: Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм. Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз.. Oх божееее, колко сте простииии. Франчайзинг знаете ли въобще какво означава?!? Или сте чули отнякъде тая дума и решавате да я използвате ей така за да сте куул . Не пичове, жалки сте. Е аре обясни ни като не знаем.Ама не ми давай некои линк от уикипедия или от некаде другате шото така секи може Франчайзинг е когато искаш да започнеш бизнес, но искаш някаква сигурноист да имаш(от фалит сигурност най-често). Затова се обръщаш към някоя световно утвърдена компания(Макдоналдс, Метро, Била, Кауфланд OMW и др.) Та плащаш някаква такса плюс процент от месечната си печалба на въпросната марка и я ползваш. Разполагаш с авторитета и утвърдените и пазарни позиции. Но се задължжаваш да изпълняваш всичко, което поиска тази марка. Ето това е франчайзинг. Хах е аз кво казах бе.Просто по съкратено го казах...
Ами каза пълни глупости, адски далече от истинското определение
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|