Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кефи ли въ игрътъ уа?

Дъ!    64%  64%  [ 7 ]
 Нье!    36%  36%  [ 4 ]
Общо гласове : 11
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 16:10

Halo 2 XP/Vista RIP :shock: В момента я свалкам с ибаси ниската скорост 5кб/с. :shock:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 16:18

МОля те пиши тук като я изтеглиш.'щото и в Замундата уж бяха качили ама... :? :? Ако е наистина рип се тегли на 100%

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 16:22

Money™ написа:
МОля те пиши тук като я изтеглиш.'щото и в Замундата уж бяха качили ама... :? :? Ако е наистина рип се тегли на 100%

РИП е в .7z формат, разархивира се с последния WinRAR. След като се разархивира се инсталират едни файлове с които играта тръгва на ХР, прочети какво пише за торента, там е обяснено. Проблема е, че свалкам с много ниска скорост въпреки, че има сийд.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 16:39

Bator Zong написа:
Money™ написа:

РИП е в .7z формат, разархивира се с последния WinRAR. След като се разархивира се инсталират едни файлове с които играта тръгва на ХР, прочети какво пише за торента, там е обяснено. Проблема е, че свалкам с много ниска скорост въпреки, че има сийд.

Същата работа и при мен.С 5 КБ/s.Ама виж сийдърите и лийчърите :? :?

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 16:43

Money™ написа:
Bator Zong написа:
Money™ написа:

Същата работа и при мен.С 5 КБ/s.Ама виж сийдърите и лийчърите :? :?

Дано да я качат в арената или в замунда, че да свалкаме с нормална скорост. :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 17:59

Играта тръгва на Xp отдавна. Прочететe коментарите в замунда на торента Halo 2 PROPER - AERiS.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 18:07

И в thepiratebay има пач за ХП но не съм го пробвал още

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 18:31

В момента я свалкам от замунда с около 56 кб/с и до утре вечерта трябва да съм я изтеглил. Дано да тръгне! :omfgomfg:
Edit: Всъщност ще я изтегля сряда вечерта. :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 19:35

Леле пичове с един приятел я играх на XboX и леле...неква не е зле ама умръзва, а и финалното ниво (боса) е некъв... не можеш да кажеш че е бос. Аз като го убих то свърши играта и ние гледахме като насрани

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 20:04

BG-GeorGi написа:
Леле пичове с един приятел я играх на XboX и леле...неква не е зле ама умръзва, а и финалното ниво (боса) е некъв... не можеш да кажеш че е бос. Аз като го убих то свърши играта и ние гледахме като насрани

Ето едно елементарно мнение лишено от смисъл и логика. Евала ти правим ! 8)

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2007 13:29

Изтеглих я, инсталирах я, сложих пача с който да тръгва на ХР и се оказа, че играта не ми тръгва. :( Не ми се вярва да съм объркал нещо, просто не тръгва дори ерор не излиза. Искам да я пробвам на новия комп (който е на 10см от стария на който я свалках), но на него не мога да пусна нета за да я изтегля пък и нямам дискове на които да запиша играта от стария и да я инсталирам на новия. :( ДЕЙБА! :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 00:05

можеби трябва дх 10 за хп и после хало 2 и крак да тръгне

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 05:32

iddqd написа:
можеби трябва дх 10 за хп и после хало 2 и крак да тръгне

Свалках дх 10 за ХР от замунда, инсталирах го и пак не става. Сложих от Halo.2.XP.Patch-NoGrp файловете dwmapi.dll и MFPlat.dll в папката на играта както пише в readme-то, а mf.dll го сложих в WINDOWS/system32 после от крака на RAZOR1911 копирих файла mf.dll в папката на хейло 2, после местих halo2.exe върху файла Loader.exe (както направих с startup.exe за да инсталирам играта на ХР) за да пусна играта на ХР, но не тръгва. Опитах и с друг подобен пач (Halo 2 XP Patch) който намерих в demonoid.com при този пач имаше три папки с имената на местата където трябва да сложа файловете от тези папки, аз ги сложих после направих пряк път на Loader.exe-то от тоя пач и в Properties на "цел" написах "C:\Program Files\Microsoft Games\Halo 2\Loader.exe" "C:\Program Files\Microsoft Games\Halo 2\halo2.exe", така пишеше, че трябва да напиша в readme-то за да стане, но играта пак не тръгва. Затова мисля, че е от моя комп и в петък ще взема дискове и ще запиша инсталацията и тия пачове и ще инсталирам хейло 2 на новия комп, ако и на него не тръгне значи съм объркал нещо с пачовете.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 18:36

Някой ако успее да направи нещо по въпроса , да "драсне" 1 съобщение тук.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 19:15

Свалкайте HALO 2 for windows XP това е играта инсталирана и 100% тръгва на ХР.
За да я играете направете това:

1.Отваряте папка:INSTALL THESE FIRST

1.1 Инсталирате файла XLiveRedist1.0.6027

1.2 Инсталирате файла vcredist

2.Отивате в папка HALO2

2.1 Стартирате играта от XP PLAY HALO 2

Но предполагам, че при тоя рип (4 ГъБи е, но по принцип е 2.51 просто ъпа е качил играта разархивирана) ще имате проблема с активацията на играта след първото ниво. Аз свалках Halo 2 - AERiS за него ви трябват няколко файла:
1. Halo.2.XP.Patch-Xtreme
2. Крака на RAZOR1911

1. Относно инсталацията на играта се прави следното: зареждате имидж файла на играта с Daemon Tools като не обръщате внимание, че дава грешка при ауторъна ..след това местите иконата на Startup.exe (от виртуалния диск) върху иконата на Loader.exe (в папката на пача) и се пуска Setup-a.
2. След инсталацията на играта: инсталирате XLiveRedist1.0.6027.msi и vcredist.msi от \redists папката на виртуалния диск.
3. Копирате всичките файлове от папката на пача (без mf.dll) в папката на Halo 2.
4. От крака на razor 1911 копирате MF.dll файла в директорията на Halo 2.
5. Копирате mf.dll от папката на пача в system32 папката на Windows --> "C:\Windows\system32"
6. В папката на Halo 2 местите иконата на halo2.exe върху иконата на Loader.exe и играта тръгва!!

Това е, аз в момента свалкам и рипа въпреки, че имам играта и утре ще взема дискове на които да запиша инсталацията, пача и крака и ще я инсталирам на новия комп където съм сигурен, че ще тръгне. След като направя това за известно време няма да мога да влизам във форюма и в скайпа, защото ще играя играта на новия комп на който не можах да пусна нета (дейба). Като превъртя играта и видя всички карти за мулти ще пусна стария комп и ще ви кажа какви са ми впечатленията от играта. :)
П.П. Аз съм пич. :oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 20:41

Bator Zong написа:
Свалкайте HALO 2 for windows XP това е играта инсталирана и 100% тръгва на ХР.
За да я играете направете това:

1.Отваряте папка:INSTALL THESE FIRST

1.1 Инсталирате файла XLiveRedist1.0.6027

1.2 Инсталирате файла vcredist

2.Отивате в папка HALO2

2.1 Стартирате играта от XP PLAY HALO 2

Но предполагам, че при тоя рип (4 ГъБи е, но по принцип е 2.51 просто ъпа е качил играта разархивирана) ще имате проблема с активацията на играта след първото ниво. Аз свалках Halo 2 - AERiS за него ви трябват няколко файла:
1. Halo.2.XP.Patch-Xtreme
2. Крака на RAZOR1911

1. Относно инсталацията на играта се прави следното: зареждате имидж файла на играта с Daemon Tools като не обръщате внимание, че дава грешка при ауторъна ..след това местите иконата на Startup.exe (от виртуалния диск) върху иконата на Loader.exe (в папката на пача) и се пуска Setup-a.
2. След инсталацията на играта: инсталирате XLiveRedist1.0.6027.msi и vcredist.msi от \redists папката на виртуалния диск.
3. Копирате всичките файлове от папката на пача (без mf.dll) в папката на Halo 2.
4. От крака на razor 1911 копирате MF.dll файла в директорията на Halo 2.
5. Копирате mf.dll от папката на пача в system32 папката на Windows --> "C:\Windows\system32"
6. В папката на Halo 2 местите иконата на halo2.exe върху иконата на Loader.exe и играта тръгва!!

Това е, аз в момента свалкам и рипа въпреки, че имам играта и утре ще взема дискове на които да запиша инсталацията, пача и крака и ще я инсталирам на новия комп където съм сигурен, че ще тръгне. След като направя това за известно време няма да мога да влизам във форюма и в скайпа, защото ще играя играта на новия комп на който не можах да пусна нета (дейба). Като превъртя играта и видя всички карти за мулти ще пусна стария комп и ще ви кажа какви са ми впечатленията от играта. :)
П.П. Аз съм пич. :oops:

Релийза на AERIS е 3.83 GB бе :roll: Не е 2.51 ама карай.... Аз утре ще пробвам ;)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 20:43

Аз говорех за рипа, че по-принцип е 2.51 не за рилийза на AERiS. :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 07:33

Bator Zong написа:

То рипа дето е 2.51 не е ли леко орязаничък :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2007 07:38

AgentX написа:
Bator Zong написа:

То рипа дето е 2.51 не е ли леко орязаничък :roll:

Не е, просто е рип, а в замунда е качен разархивиран.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Halo 2 Vista
Публикувано на: 06 Юли 2007 08:35

Bator Zong написа:
Изисквания: Operating system Windows Vista
Computer processor 2.0 gigahertz (GHz)
Memory 1 gigabyte (GB) or random access memory (RAM)
Hard disk space 7 GB of available hard disk space. The dedicated server and the map editor require more hard disk space.
Video card ATI X700 or Nvidia 6100 display adapter with 128 megabytes (MB) of RAM and the following features:
• Pixel shader: 2 or higher
• Vertex shader: 2 or higher
Windows Experience Index scores:
• Graphics score: 3 or higher
• Gaming graphic score: 3 or higher

shit, това изискванията за wallpaper pack-a ли са :)

приятна игра на всеки, който има възможност да я играе...

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com