Свалкайте
HALO 2 for windows XP това е играта инсталирана и 100% тръгва на ХР.
За да я играете направете това:
1.Отваряте папка:INSTALL THESE FIRST
1.1 Инсталирате файла XLiveRedist1.0.6027
1.2 Инсталирате файла vcredist
2.Отивате в папка HALO2
2.1 Стартирате играта от XP PLAY HALO 2
Но предполагам, че при тоя рип (4 ГъБи е, но по принцип е 2.51 просто ъпа е качил играта разархивирана) ще имате проблема с активацията на играта след първото ниво. Аз свалках
Halo 2 - AERiS за него ви трябват няколко файла:
1.
Halo.2.XP.Patch-Xtreme
2.
Крака на RAZOR1911
1. Относно инсталацията на играта се прави следното: зареждате имидж файла на играта с Daemon Tools като не обръщате внимание, че дава грешка при ауторъна ..след това местите иконата на Startup.exe (от виртуалния диск) върху иконата на Loader.exe (в папката на пача) и се пуска Setup-a.
2. След инсталацията на играта: инсталирате XLiveRedist1.0.6027.msi и vcredist.msi от \redists папката на виртуалния диск.
3. Копирате всичките файлове от папката на пача (без mf.dll) в папката на Halo 2.
4. От крака на razor 1911 копирате MF.dll файла в директорията на Halo 2.
5. Копирате mf.dll от папката на пача в system32 папката на Windows --> "C:\Windows\system32"
6. В папката на Halo 2 местите иконата на halo2.exe върху иконата на Loader.exe и играта тръгва!!
Това е, аз в момента свалкам и рипа въпреки, че имам играта и утре ще взема дискове на които да запиша инсталацията, пача и крака и ще я инсталирам на новия комп където съм сигурен, че ще тръгне. След като направя това за известно време няма да мога да влизам във форюма и в скайпа, защото ще играя играта на новия комп на който не можах да пусна нета (дейба). Като превъртя играта и видя всички карти за мулти ще пусна стария комп и ще ви кажа какви са ми впечатленията от играта.
П.П. Аз съм пич.