Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Кои е наи добрия клубен отбор в света

Милан    6%  6%  [ 4 ]
 Реал Мадрид    17%  17%  [ 11 ]
 Барселона    9%  9%  [ 6 ]
 Челси    17%  17%  [ 11 ]
 Интер    5%  5%  [ 3 ]
 Ман Юнаитед    28%  28%  [ 18 ]
 Ливърпул    6%  6%  [ 4 ]
 Лион    0%  0%  [ 0 ]
 Арсенал    12%  12%  [ 8 ]
Общо гласове : 65
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 01:30

Гласувах за Челси
Иначе който е гласувал за Ман Ютд не е обективен. И моля не ми излизайте с номерата , че за момента са пьрви в Англия .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 01:50

snitch написа:
Гласувах за Челси
Иначе който е гласувал за Ман Ютд не е обективен. И моля не ми излизайте с номерата , че за момента са пьрви в Англия .

Абе момче всички фенове на Юнайтед са искренни и в момента мисля че имаме най-единни и обединени фенове.Това няма нищо общо на кое място са аз лично следя отбора от близо 6 године вече и няма да спра да ги подкрепям независимо дали падаме в ШЛ или някъде другаде.Мен ме радва философията която изповядват те стила им начина на подаване итн.А най-много се възхищавам на школата на отбора.Кажи ми къде е школата на Челси те знаят само купуване на готово изградени футболисти и затова ще претърпят пълен крах след някалко године ще стане нещо като с Лийдс докато тогава Ман Юнд пак ще се борят за титлата.Това е вечния отбор
Направи си справка какво се случи на Байерн М на Ноу Камп преди 7-8 години.

a.k.a. ROONEY

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 02:31

Челси !!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 02:45

Цитат:
Барса имат само 2ма наистина добри играчи единия от които е жестоко контузен (Ето'о) а другия не е във най-добрата си форма (Роналдиньо)... без тези двамата Барса се връщат директо към посредствеността си отпреди няколко години
Останалите са смешни

леле човек ти си много тъп, не гледаш ли шампионската лига и испанските мачове? Ето'о дори и да е контузен оня русия дето го заменя играе добре. А роналдиньо не е ф най-добрата си форма...може би, но ако си гледал последните му мачове (най-вече в Шампионската Лига) той играе много добре и прави феноменални пасове...

Иначе аз от много години съм за Ювентус и казвам че той е...само 1-2 години да се възтанови му трябват сега :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 05:17

гледам
русия се казва Томасон (май така беше де) и е много зле момчето
отпадък от Челси

Роналдиньо е много назад в сравнение с това което правеше миналата година

Гледай че барса едвам прескочиха групата
Сигурно има причина

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 11:12

Първо "русият" се казва Ейдур Гудйонсен.
Баиерн е велик отбор,защото винаги е бил сред първите отбори в Европа,а преди е бил нереална машина за победи.Визирам времето на Герд Мюлер и Бекенбауер.Тяхната школа е доста добра и от там излизат добри футболисти->примерно Швaйнщайгер.Този отбор винаги е гледал да изгради със собствени сили колектива си и да развие таланта на футболистите,а не като Реал М.,които купуват "изградени" и "поoстарели" футболисти или Челси,който купиха отново "изградени",но "по-млади футболисти".В момента Байерн преживява подмладяване на отбора и бих казал,че доста таланти има в него като-Андреас Отл,Швейнщейгер,Подолски,Дос Сантос,Филип Лам,Харгрийвс и Фюрстнер.В този отбор играе и един от най-добрите вратари в световен мащаб и в самата история на футбола - ОЛИВЕР КАН !Да не говоря какъв талант е Рой Макаай,който обаче поостаря,но отново надбягва по половината отбор на противника и вкарва страхотни голове.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 12:03

Силна школа-силен отбор.
Това го доказаха и юношите на Левски.
Докато в Ц*)ка и целия отбор да бъде изграден от Мениньо Тиаго и други негри и Марич,Барич,Фарич,Дарич и други сърби пак нищо няма да стане.
Левски-Байерн,ЦСКА-Реал Мадрид.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 13:53

РОДОПА - Смолян! Това е истината!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2006 00:42

Хаха кви сте гл0паци реал ше потрошьт баиерн отвсякаде в момента и ШЛ тази година Реал е на финал помнете ми думите !
Баиерн и подобните отборчета нямаше ли да копуват на поразия ако имаха парите на Реал и Челси?Аре моля ви се

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2006 01:48

Алминатора написа:
Силна школа-силен отбор.
Това го доказаха и юношите на Левски.
Докато в Ц*)ка и целия отбор да бъде изграден от Мениньо Тиаго и други негри и Марич,Барич,Фарич,Дарич и други сърби пак нищо няма да стане.
Левски-Байерн,ЦСКА-Реал Мадрид.

:19: :thumbsup: :punk: :icq25: :thumbup: :10: :metal:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2006 04:06

Цитат:
Гледай че барса едвам прескочиха групата
Сигурно има причина

гледай Барса в каква група беше:

1. Челси : Един от най-добрите, да не кажа най-добрия в Англия в момента, претендент за Шампионската купа.
2. Вердер Бремен, един от най-добрите в Германия, голям предендент за Уефа Купата.
3. Левски София... Най-добрия в България, голям претендент за Бългърската купа :lol:

Айде де, челси ок, вердер малко в повече...ама и Левски в твойта група...съкс

EDIT: OMFG MY 200th post in these forums!!! h4x...

200 поста за 3 години не е зле какво мислите, не съм ли спамер

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2006 15:02

Абе само Аякс Ребарково и Депортиво Лисичери тия другите немогат да носат на пиение. :lol: :lol: :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2006 19:02

ROONEY написа:
snitch написа:
Гласувах за Челси

Абе момче всички фенове на Юнайтед са искренни и в момента мисля че имаме най-единни и обединени фенове.Това няма нищо общо на кое място са аз лично следя отбора от близо 6 године вече и няма да спра да ги подкрепям независимо дали падаме в ШЛ или някъде другаде.Мен ме радва философията която изповядват те стила им начина на подаване итн.А най-много се възхищавам на школата на отбора.Кажи ми къде е школата на Челси те знаят само купуване на готово изградени футболисти и затова ще претърпят пълен крах след някалко године ще стане нещо като с Лийдс докато тогава Ман Юнд пак ще се борят за титлата.Това е вечния отбор

"абе момче " ..хаха дообре
В анкетата става вьпрос за най добьр клубен отбор в момента , не за финал в ШЛ отпреди 7 години или за юношеската школа.А това , че Ман Ютд са пьрви е временно явление и надали ще издьржат на темпото на Челси.Ок ..."бате"

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2006 22:49

snitch написа:
ROONEY написа:
snitch написа:
Гласувах за Челси

"абе момче " ..хаха дообре
В анкетата става вьпрос за най добьр клубен отбор в момента , не за финал в ШЛ отпреди 7 години или за юношеската школа.А това , че Ман Ютд са пьрви е временно явление и надали ще издьржат на темпото на Челси.Ок ..."бате"

Съжалявам за острия език ама много лесно се паля.Уважавам мнението на всеки а за Юнайтед за мен в момента те в Англия са най-добри в смисъл играят най-красив футбол :wink: :wink:

a.k.a. ROONEY

Профил

Аватар
В момента играе: Heroes IV
Заглавие: Re: Кои е наи добрия клубен отбор в света
Публикувано на: 11 Окт 2008 16:18

Според мен най-добрият отбор е Барселона ;) от малък съм за този отбор и въпреки спадовете от време на време винаги с удоволствие да ги гледаш ;) а ако искаш да гледаш красив футбол марката е една Арсенал!!!

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2008 18:31

Gargata написа:
Според мен най-добрият отбор е Барселона ;) от малък съм за този отбор и въпреки спадовете от време на време винаги с удоволствие да ги гледаш ;) а ако искаш да гледаш красив футбол марката е една Арсенал!!!

АХАХАХАХАХ ти явно си нов във форума, щото не знаеш, че след броени минути старите форумци ще те засипят с огън и жупел :lol:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Окт 2008 21:17

тъй тъй тъй тъй тъй
глупости
правя нова тема с всички отбори които си заслужават

Профил

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 12 Окт 2008 19:24

CHELSEA CHELSEA CHELSEA

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Окт 2008 19:49

ХЕБЪР Пазарджик :rockon: :rockon: :rockon:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми