Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Беше ли ти полезна темата?

Да, оправих се ( :) )    55%  55%  [ 171 ]
 Не, още се гърча!!!    45%  45%  [ 138 ]
Общо гласове : 309
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 03 Сеп 2004 22:13

:!: Моля някой да ми даде РАБОТЕЩ линк за Adobe Photoshop 7.0 защото го дръпнах 4 пъти днес и нито един не бачка.за предпочитане да е от еврото! :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2004 08:50

HUN73R™ написа:
:!: Моля някой да ми даде РАБОТЕЩ линк за Adobe Photoshop 7.0 защото го дръпнах 4 пъти днес и нито един не бачка.за предпочитане да е от еврото! :!:
Линка ли не бачка? Дал съм ти един в първия пост, дърпанто тръгва, но не знам дали работи. Аз съм със същия вид Фотошоп о теврото и нямам проблеми.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2004 09:48

Хм оправих се!Дръпнах го за 6ти път и след 3 опита успях да го инстална и подкарам!Мерси все пак радо ама снощи се издразних много!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 18:49

А може ли Касперски Антивирус 5.0.121 да се направи на руски и как.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 19:07

Ще кажа нещо много тъпо.Някой има ли някакъв туториал за Photoshop 7.0.Нещо кратичко и свястно написано,може и да не е на български,а на английски щот не мога 2седмици да го разучавам.Просто ми трябва някво свястно написано туториълче.

Едит - ми Джак има но там нищо не е описано качествено.Аз си търся някво резюмирано туториълче в което е описано кратко ясно и читаво.Трябват ми основните функций горе долу,а не някви шантави ефекти които никога няма да използвам.Но както и да е збравете просто питах дали има нещо подобно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 19:09

HUN73R™ написа:
Ще кажа нещо много тъпо.Някой има ли някакъв туториал за Photoshop 7.0.Нещо кратичко и свястно написано,може и да не е на български,а на английски щот не мога 2седмици да го разучавам.Просто ми трябва някво свястно написано туториълче.

Нама ли в самата програма?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 08:12

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 12:15

b0neS написа:
Ловецо като гледам от аватара ти си успял да се пребориш с тази програма та искам да те питам ако си я истегля как да увеличавам или намалявам резмера на пика. Абе вобще дай някво инфо за начинаещи юзъри на тази програма ( Adobe Photoshop 7.0 ) :D .
Слушай ме мен!
1. Отвъряш бъдещия аватар.
2. От менюто Image->Image Size се барат размери.
3. Праскаш го на 90Х120 (малко са но е друга тема :) )
4. После праскаш от File->Save for Web-> и си регулираш качеството на .jpg-то.
И са готов.
ЕДИТ: Я какво направих "без да искам" с Filter->Stilize->Wind. Не го бях виждал тоя туул, много лош!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 12:23

.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 13:08

Rampage_rado написа:
ЕДИТ: Я какво направих "без да искам" с Filter->Stilize->Wind. Не го бях виждал тоя туул, много лош!!!

Радо,а знаеш ли ка да сменя дълбочината на цветовете на някоя картинка?Що сегашната я сложих без ба искам на 24бита а искам на 16.С ACDSee нещо не ще просто много странно.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 13:22

HUN73R™ написа:
Rampage_rado написа:

Радо,а знаеш ли ка да сменя дълбочината на цветовете на някоя картинка?Що сегашната я сложих без ба искам на 24бита а искам на 16.С ACDSee нещо не ще просто много странно.
Разцъках го 5 мин и видях, че само за BMP i TARGA формати има настройка на битовете и то е при сейването на пика. 3 Опции 16, 24, 32. За JPG компресираш по другия начин със загуба на качество. Ако греша някой да ме поправи!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 13:24

Rampage_rado написа:
HUN73R™ написа:
Rampage_rado написа:

Разцъках го 5 мин и видях, че само за BMP i TARGA формати има настройка на битовете и то е при сейването на пика. 3 Опции 16, 24, 32. За JPG компресираш по другия начин със загуба на качество. Ако греша някой да ме поправи!

Да и аз така забелязах но на мен ми трябва да намаля цветовете за да мога да го вместя в 8к с малко компресия щот са ми е на 60% и никак не е добреда ти кажа.А при намаляване на 16бита няма да се промени нищо осезаемо.

ЕДИТ - Радо поиграх си.Значи първо направих файла на .bmp и го сложих на 16битов цвят - никва разлика.
И после го сейвнах като jpg но с 16битов цвят.Е с 90% качество е 4.5к а с 24бита цвят е 7.5 с 60% качество!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 13:32

HUN73R™ написа:
Rampage_rado написа:
HUN73R™ написа:
Rampage_rado написа:

Да и аз така забелязах но на мен ми трябва да намаля цветовете за да мога да го вместя в 8к с малко компресия щот са ми е на 60% и никак не е добреда ти кажа.А при намаляване на 16бита няма да се промени нищо осезаемо.
Ми правиш така:
1. Save for Web
2. Settings
2.1. JPEG
2.2. Maximum
2.3. Progresive go selektva6 i "OPTIMAZED" ti se maha PROGRESIV dava po-dobra kompresiq no Optimazed sigurno e s ka4estvo
2.4. BLUR su6to smalqva razmera no ti razmazva kartinkata. Moje da premahne gadnite artefakti polu4eni pri kompresiqta.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 15:12

.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 15:19

Ми да голяма е много а 8.0 C.S. е още по голяма за съжаление.Няма друг начин.
Ами виждал съм я мисля че има разлики но не помня особено.Мисля че повечето са разни шантави опций дето едва ли ще ползваме а запознати казаха че е и по труден за използване(така ми казаха).И аз ше преинсталирам скоро и ше питам едни запознати с Фотошопа кой да ползвам.Но общо взето май-нямаше някви големи разлики в основните функции.

ЕДИТ - а забравих да напиша ЕДИТ :lol: .Глупав съм.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 15:40

HUN73R™ написа:
Ми да голяма е много а 8.0 C.S. е още по голяма за съжаление.Няма друг начин.
Ти бачкал ли са на 8? Има ли некви важни и големи разлики? Питам та де знам при сладващия преинстал с коя да съм.

Профил

Заглавие: Malko help
Публикувано на: 09 Сеп 2004 10:08

Искам да си прехвърля аудио CDтата от колекцията ми на МP3 файлове, че е ми трябва в този формат.
Някакви предложения за конкретна програма? И откъде да я сваля?

Аватар
Заглавие: Re: Malko help
Публикувано на: 09 Сеп 2004 11:27

Nikola Bathory написа:
Искам да си прехвърля аудио CDтата от колекцията ми на МP3 файлове, че е ми трябва в този формат.
Значи аз ползвам Нерон Бърнинг Ром. Плескаш го на диска, пускаш я и ти излиза джам в който си избираш къв диск да запишеш. Кликаш ЦенЦел! Отиваш на еХтрас! От там на Сеив тракс! Избираш си устройството в което ти е аудио диска, после си избираш в къв формат и къде на харда да се съхранят. Тагове - магове и си готов. Черпня приемам само привечер на тел. ХХХ ХХХ ХХХ! :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2004 07:37

Nikola Bathory написа:

Има и друга, CD Ex (Extractor), сваляш я, пъхаш диска и натискаш WAV/MP3.

Профил ICQ

Публикувано на: 10 Сеп 2004 10:35

Тиква написа:
Nikola Bathory написа:

Има и друга, CD Ex (Extractor), сваляш я, пъхаш диска и натискаш WAV/MP3.

Мерси, свалих я току що.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com