Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2004 22:13
Моля някой да ми даде РАБОТЕЩ линк за Adobe Photoshop 7.0 защото го дръпнах 4 пъти днес и нито един не бачка.за предпочитане да е от еврото!
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 08:50
HUN73R™ написа: :!: Моля някой да ми даде РАБОТЕЩ линк за Adobe Photoshop 7.0 защото го дръпнах 4 пъти днес и нито един не бачка.за предпочитане да е от еврото! Линка ли не бачка? Дал съм ти един в първия пост, дърпанто тръгва, но не знам дали работи. Аз съм със същия вид Фотошоп о теврото и нямам проблеми.
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Сеп 2004 09:48
Хм оправих се!Дръпнах го за 6ти път и след 3 опита успях да го инстална и подкарам!Мерси все пак радо ама снощи се издразних много!
|
|
|
|
|
AIDUKA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2004 18:49
А може ли Касперски Антивирус 5.0.121 да се направи на руски и как.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2004 19:07
Ще кажа нещо много тъпо.Някой има ли някакъв туториал за Photoshop 7.0.Нещо кратичко и свястно написано,може и да не е на български,а на английски щот не мога 2седмици да го разучавам.Просто ми трябва някво свястно написано туториълче.
Едит - ми Джак има но там нищо не е описано качествено.Аз си търся някво резюмирано туториълче в което е описано кратко ясно и читаво.Трябват ми основните функций горе долу,а не някви шантави ефекти които никога няма да използвам.Но както и да е збравете просто питах дали има нещо подобно.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Сеп 2004 19:09
HUN73R™ написа: Ще кажа нещо много тъпо.Някой има ли някакъв туториал за Photoshop 7.0.Нещо кратичко и свястно написано,може и да не е на български,а на английски щот не мога 2седмици да го разучавам.Просто ми трябва някво свястно написано туториълче.
Нама ли в самата програма?
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 08:12
.
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 12:15
b0neS написа: Ловецо като гледам от аватара ти си успял да се пребориш с тази програма та искам да те питам ако си я истегля как да увеличавам или намалявам резмера на пика. Абе вобще дай някво инфо за начинаещи юзъри на тази програма ( Adobe Photoshop 7.0 ) . Слушай ме мен!
1. Отвъряш бъдещия аватар.
2. От менюто Image->Image Size се барат размери.
3. Праскаш го на 90Х120 (малко са но е друга тема )
4. После праскаш от File->Save for Web-> и си регулираш качеството на .jpg-то.
И са готов.
ЕДИТ: Я какво направих "без да искам" с Filter->Stilize->Wind. Не го бях виждал тоя туул, много лош!!!
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 12:23
.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 13:08
Rampage_rado написа: ЕДИТ: Я какво направих "без да искам" с Filter->Stilize->Wind. Не го бях виждал тоя туул, много лош!!!
Радо,а знаеш ли ка да сменя дълбочината на цветовете на някоя картинка?Що сегашната я сложих без ба искам на 24бита а искам на 16.С ACDSee нещо не ще просто много странно.
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 13:22
HUN73R™ написа: Rampage_rado написа: ЕДИТ: Я какво направих "без да искам" с Filter->Stilize->Wind. Не го бях виждал тоя туул, много лош!!! Радо,а знаеш ли ка да сменя дълбочината на цветовете на някоя картинка?Що сегашната я сложих без ба искам на 24бита а искам на 16.С ACDSee нещо не ще просто много странно. Разцъках го 5 мин и видях, че само за BMP i TARGA формати има настройка на битовете и то е при сейването на пика. 3 Опции 16, 24, 32. За JPG компресираш по другия начин със загуба на качество. Ако греша някой да ме поправи!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 13:24
Rampage_rado написа: HUN73R™ написа: Rampage_rado написа: ЕДИТ: Я какво направих "без да искам" с Filter->Stilize->Wind. Не го бях виждал тоя туул, много лош!!! Радо,а знаеш ли ка да сменя дълбочината на цветовете на някоя картинка?Що сегашната я сложих без ба искам на 24бита а искам на 16.С ACDSee нещо не ще просто много странно. Разцъках го 5 мин и видях, че само за BMP i TARGA формати има настройка на битовете и то е при сейването на пика. 3 Опции 16, 24, 32. За JPG компресираш по другия начин със загуба на качество. Ако греша някой да ме поправи!
Да и аз така забелязах но на мен ми трябва да намаля цветовете за да мога да го вместя в 8к с малко компресия щот са ми е на 60% и никак не е добреда ти кажа.А при намаляване на 16бита няма да се промени нищо осезаемо.
ЕДИТ - Радо поиграх си.Значи първо направих файла на .bmp и го сложих на 16битов цвят - никва разлика.
И после го сейвнах като jpg но с 16битов цвят.Е с 90% качество е 4.5к а с 24бита цвят е 7.5 с 60% качество!
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 13:32
HUN73R™ написа: Rampage_rado написа: HUN73R™ написа: Rampage_rado написа: ЕДИТ: Я какво направих "без да искам" с Filter->Stilize->Wind. Не го бях виждал тоя туул, много лош!!! Радо,а знаеш ли ка да сменя дълбочината на цветовете на някоя картинка?Що сегашната я сложих без ба искам на 24бита а искам на 16.С ACDSee нещо не ще просто много странно. Разцъках го 5 мин и видях, че само за BMP i TARGA формати има настройка на битовете и то е при сейването на пика. 3 Опции 16, 24, 32. За JPG компресираш по другия начин със загуба на качество. Ако греша някой да ме поправи! Да и аз така забелязах но на мен ми трябва да намаля цветовете за да мога да го вместя в 8к с малко компресия щот са ми е на 60% и никак не е добреда ти кажа.А при намаляване на 16бита няма да се промени нищо осезаемо. Ми правиш така:
1. Save for Web
2. Settings
2.1. JPEG
2.2. Maximum
2.3. Progresive go selektva6 i "OPTIMAZED" ti se maha PROGRESIV dava po-dobra kompresiq no Optimazed sigurno e s ka4estvo
2.4. BLUR su6to smalqva razmera no ti razmazva kartinkata. Moje da premahne gadnite artefakti polu4eni pri kompresiqta.
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 15:12
.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 15:19
Ми да голяма е много а 8.0 C.S. е още по голяма за съжаление.Няма друг начин.
Ами виждал съм я мисля че има разлики но не помня особено.Мисля че повечето са разни шантави опций дето едва ли ще ползваме а запознати казаха че е и по труден за използване(така ми казаха).И аз ше преинсталирам скоро и ше питам едни запознати с Фотошопа кой да ползвам.Но общо взето май-нямаше някви големи разлики в основните функции.
ЕДИТ - а забравих да напиша ЕДИТ .Глупав съм.
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Сеп 2004 15:40
HUN73R™ написа: Ми да голяма е много а 8.0 C.S. е още по голяма за съжаление.Няма друг начин. Ти бачкал ли са на 8? Има ли некви важни и големи разлики? Питам та де знам при сладващия преинстал с коя да съм.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Malko help Публикувано на: 09 Сеп 2004 10:08
Искам да си прехвърля аудио CDтата от колекцията ми на МP3 файлове, че е ми трябва в този формат.
Някакви предложения за конкретна програма? И откъде да я сваля?
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Malko help Публикувано на: 09 Сеп 2004 11:27
Nikola Bathory написа: Искам да си прехвърля аудио CDтата от колекцията ми на МP3 файлове, че е ми трябва в този формат. Някакви предложения за конкретна програма? И откъде да я сваля? Значи аз ползвам Нерон Бърнинг Ром. Плескаш го на диска, пускаш я и ти излиза джам в който си избираш къв диск да запишеш. Кликаш ЦенЦел! Отиваш на еХтрас! От там на Сеив тракс! Избираш си устройството в което ти е аудио диска, после си избираш в къв формат и къде на харда да се съхранят. Тагове - магове и си готов. Черпня приемам само привечер на тел. ХХХ ХХХ ХХХ!
|
|
|
|
|
Nenor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Malko help Публикувано на: 10 Сеп 2004 07:37
Nikola Bathory написа: Искам да си прехвърля аудио CDтата от колекцията ми на МP3 файлове, че е ми трябва в този формат. Някакви предложения за конкретна програма? И откъде да я сваля?
Има и друга, CD Ex (Extractor), сваляш я, пъхаш диска и натискаш WAV/MP3.
___________________________________ I suddenly became strangely inebriated. The external world became changed as in a dream. Objects appeared to gain inrelief; they assumed unusual dimensions; and colors became more glowing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Malko help Публикувано на: 10 Сеп 2004 10:35
Тиква написа: Nikola Bathory написа: Искам да си прехвърля аудио CDтата от колекцията ми на МP3 файлове, че е ми трябва в този формат. Някакви предложения за конкретна програма? И откъде да я сваля? Има и друга, CD Ex (Extractor), сваляш я, пъхаш диска и натискаш WAV/MP3.
Мерси, свалих я току що.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|