ъъ, да, iMMortality, но нека и аз кажа от моя гледен ъгъл.
Тотнъм-1
Челси-4
ехх, още е в мечтите ми, че този мач трябваше да е 2 на 4, или 1 на 3... накрая аз ебаце, тука честен кръст деба, не съм пипал А от кога съм почнал да играя по-добре, са ебаси, съм го бутнал леко с Д и оня кат вейката баце-дузпа. Точката по въпроса я видях тука в мислите ми-просто 2 гола за мене са абсолютно нищо-ама 3 са Всичко!
2 мач, той е домакин
Тотнъм-4
Челси-3
Виках си-що па да не го бием е така с 1 на 0 поне да си се кефим, да се радвам от живота, но Чех па си вика-ЩО ПА ДА НЕ СИ КАПНЕМ МАААЛКО ЛЕПИЛЦЕ ???
Просто непробиваем беше, няма какво да кажа-то 3 гола убаво, ма ако беше поне още 2 положения влезнали...
уф, за пореден път... а да-да бех с некой друг ли незнам, Тотнъм тия два мача просто ме разочароваха-дори втория си позволих да изкарам Лимона и да вкарам Киин, убава промяна ма пак не беше кой знае ко...
е така, имах тези предчувствия, но какво да се прави-чао на еврибоди (поздрави на Имортали, успех му казвам, но аз имам друг фаворит!
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
)
И така-другия турнир особенно че трябва да мисля и с друг (абе я кайте правилата бе???) няма сигурно да имам големи шансове (ние с Пигзи сме бандата на Оушън), но да видим-обаче на последващия, стига да е от ШЛ штееее си го въъъъъъъърнааааааа!!! а междувременно гледай най-якия канал на света-Milan Chanel и то без лаг! и се кефа, щот мача м-ду Перт Глори и Аделаида е завършил наравно и черпим сички тука!!!
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)