Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2005 23:15

аа сетих се. Има един чичка седи до Onar.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2005 23:26

еееее вече е в сила новия въпрос казах до 12 часа да отговорите но понеже не успяхте го смених

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2005 23:48

добре де ти кажи дали е тоя.

А за коя от двете кули говориш. Тая в колонията, която е изоставена или тая дето те пуска на двойката ?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 00:25

тая където те пуска от началото

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 10:23

Мм.. Има едни бандити които ги има по пътя в една пещера. Не се сещам за никаква долина. Бандита който живее вътре се казва Brago , но едва ли имаш него впредвид.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 12:51

STAL написа:
и сега какво стана кой отговори правилно и кой не :? специално за J_Leno въпросите трябва да са строго от самите игри ! а не някакви подробности които ще знаеш само ако си заклет фен на играта !

Кой от въпросите е за фенове на игрите ? Това за Алиса и Куейк2 ли ? А аз какво да кажа за въпроса свързан с Принц Ъф Персия Уориър Уидин - къде се намират ТОЧНО ръцете на Рейман? - този въпрос е за дай-хард фенове - моя е само да провериш кои са направили куейк2 и да видиш името на Алиса(пълното име)

Oтговор : това е стария ти другар от Готик 1 от Брадърхуд Кемп - Лестър (Lester). [хехе няма да се измъкнете от мен толкова лесно :)
Отговор на стария Готик 2 въпрос : тоя пич дето изкупува монети близо до Онар се казва по същия начин като всички обикновени хора в играта (като Digger, Farmer, Gardner, Thug) - този трябва да е бил Farmer. Ако не е така значи съм позабравил скоро превъртяна от мен игра.

Моя въпрос след малко ще го напиша, само да го измисля - от популярна игра ли да е или от много популярна(разбирай близард)?
Чакам предложение от коя игра да е 30 мин от сега и ако никой не прати ще измисля едно добро въпросче(като героите на хироус, не като ръцете на Рейнман).

Adventure's Cafe - Игрите на български език

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 13:01

J_Leno написа:
STAL написа:
и сега какво стана кой отговори правилно и кой не :? специално за J_Leno въпросите трябва да са строго от самите игри ! а не някакви подробности които ще знаеш само ако си заклет фен на играта !

Кой от въпросите е за фенове на игрите ? Това за Алиса и Куейк2 ли ? А аз какво да кажа за въпроса свързан с Принц Ъф Персия Уориър Уидин - къде се намират ТОЧНО ръцете на Рейман? - този въпрос е за дай-хард фенове - моя е само да провериш кои са направили куейк2 и да видиш името на Алиса(пълното име)

Oтговор : това е стария ти другар от Готик 1 от Брадърхуд Кемп - Лестър (Lester). [хехе няма да се измъкнете от мен толкова лесно :)
Отговор на стария Готик 2 въпрос : тоя пич дето изкупува монети близо до Онар се казва по същия начин като всички обикновени хора в играта (като Digger, Farmer, Gardner, Thug) - този трябва да е бил Farmer. Ако не е така значи съм позабравил скоро превъртяна от мен игра.

Моя въпрос след малко ще го напиша, само да го измисля - от популярна игра ли да е или от много популярна(разбирай близард)?
Чакам предложение от коя игра да е 30 мин от сега и ако никой не прати ще измисля едно добро въпросче(като героите на хироус, не като ръцете на Рейнман).

Задай някое въпросче за класически игри като Blood или Doom!Или пък за Wolfenstein или Warkraft (която и да е част).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 13:07

Как така Lester бе. Той се появява по-късно в играта. :?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 13:14

знаеш ли как така - сега ще ти кажа:

В готик1 с Лестър вземаш един от Фокус Камъните, по-точно където е Каменния Дракон в Готик2. Той ти помага. Заедно с Диего, Лестър, Милтен и Горн правите дружинка която помага да се разруши Бариерата. При взрива той е зашеметен или по-точно при смъртта на Слийпър(Спящият) - и той за разлика от останалите от Братството не полудява, но е замаян и ненаред физически. Като минеш до водопада до кулата на Ксардас има тунел точно под пътя и като продължиш ще влезеш в една затворена долина с много дървета, няколко вълка и един огън - до огъня седи Лестър - той те познава веднага и се чуди къде си бил тези 2 седмици ако не се лъжа и ти казва че ще се видите при Ксардас в Чаптър 3......
Сега сети ли се - ако не си я играл няма кво да ти говоря.

А за въпроса - пиша го след малко , измислих го - за Legacy Of Kain-Defiance ще е, че още не съм превъртал останалите от серията.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 13:21

J_Leno написа:
знаеш ли как така - сега ще ти кажа:

В готик1 с Лестър вземаш един от Фокус Камъните, по-точно където е Каменния Дракон в Готик2. Той ти помага. Заедно с Диего, Лестър, Милтен и Горн правите дружинка която помага да се разруши Бариерата. При взрива той е зашеметен или по-точно при смъртта на Слийпър(Спящият) - и той за разлика от останалите от Братството не полудява, но е замаян и ненаред физически. Като минеш до водопада до кулата на Ксардас има тунел точно под пътя и като продължиш ще влезеш в една затворена долина с много дървета, няколко вълка и един огън - до огъня седи Лестър - той те познава веднага и се чуди къде си бил тези 2 седмици ако не се лъжа и ти казва че ще се видите при Ксардас в Чаптър 3......
Сега сети ли се - ако не си я играл няма кво да ти говоря.

А за въпроса - пиша го след малко , измислих го - за Legacy Of Kain-Defiance ще е, че още не съм превъртал останалите от серията.

Ами точно Готик 2 съм играл може би повече от вас всички зети заедно , но това е друга тема. Просто не се бях сетил за мястото. Иначе знам историята по-добре от живота си :lol:
И Defiance съм превъртел 3 пъти. Задавай :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 13:27

Въпросът е от Legacy Of Kain - Defiance

Колко различни оръжия има в играта и ги избройте?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 13:28

Reaver-ите ли имаш предвид? Ако да- имаме light, dark, spectral, material, fire, air, water, earth, spirit, balance emblem, flame, dimension, time, lightening и Soul Reaver.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 13:35

J_Leno написа:
Въпросът е от Legacy Of Kain - Defiance

Колко различни оръжия има в играта и ги избройте?

EDIT : ееех nervE ме изпревари.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 13:38

Чакай да видим дали е питал за тях :) :) Ако съм отговорил правилно ето го и моя въпрос- има ли официално обяснение за присъствието на Ворадор във Blood Omen 2 и какво е то, след като Кейн стана свидетел на екзекуцията му години по- рано?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 16:25

Отговорът е напълно верен - броят и имената съвпадат точно (аз дори бях забравил Lightning като име). Надявам се, че това в геймърски опит, а не сръчни ръце с гоогле.цом.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 16:35

nervE , има ли нещо общо със Sarafan-ите или се бъркам.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 17:24

Shagrath написа:
nervE , има ли нещо общо със Sarafan-ите или се бъркам.

Ми Сарафаните, начело с Моубиъс екзекутират Ворадор. Но питам съществува ли официално обяснение за присъствието му в Blood Omen2 и ако да- какво е то?

Едит: J_Leno, това ми е любимата поредица, може да се каже, че знам почти всяка реплика наизуст и съм сигурен, че не е само с мен така :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 17:30

ми ... мисля че не съществува такова. Поне не се сещам. :roll:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 17:33

Shagrath написа:
ми ... мисля че не съществува такова. Поне не се сещам. :roll:

Точно така, дори виртуози в измислянето на митологията на един измислен свят, Crystal Dynamics просто така и не успяха да дадат логично обяснение защо Ворадор е бил жив още преди Кейн да започне кампанията си за завладяването на Носгот и явно не са успели да му намерят добър заместител в Blood Omen2. Shagrath, ти си!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2005 17:41

Аахаха хвана ме неподготвен със правото да задавам :lol: Не очаквах да е верен отговора , затова ще едитна тоя поуст като измисля въпроса :)

EDIT : Ето и въпросчето :) :

Избройте имената на пазителите от Circle of Nine във света на LoK :lol: Надявам се да отговорите без помощни материали. Но ако ви затруднява въпроса мога да дам жокери :) Но ако ви затруднява можете да кажете само на какво са пазители. Айде да ви видя са :twisted:

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com