Автор |
Съобщение |
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 16:07
е хора ае си играйте мачовете де,много се проточва тоя тур :/
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2007 17:26
† iMMortality † написа: е хора ае си играйте мачовете де,много се проточва тоя тур :/
Прав си.Във фифаманиак турнира се дава срок на мачовете.Мисля че това е най-добре.
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 20:29
Айде нужно ли е всички да ви подканваме за да си изиграете мачовете.Срок до неделя
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 21:29
това е шота от първия мач където имаше много повече интрига нз ко ми стана но това бяха едни от най-добрите ми 180 ми н или най-слабите 180 мин. на танаси вкарах 3 гола от над 35 метра само първия мач втория само 1 но до последно на зн какво ще стане нямам шот от втория мач защото от вълнение веднага след последния съдийски сигнал излязох но той завърши 3-0 за мене и така:
tanasi 3-5 van
van 3-0 tanasi
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 21:37
tanasi : van 3:5
van : tanasi 3:0
Еми кво да ви кажа, няма оправдания тука, пича просто ме смаза отвсякъде, евалата... Не знам кво толкова му се дразните, головете му са някви странни да, ама кво и във футбола си има голове от 30 - 40 метра, а и стават много красиви Нямаше как да се ядосам просто на тва, той си ме надигра напълно, едвам правех атаки, щото има много силна защита, а и съм вкарал по-малко гола отколкото по принцип вкарвам в един мач, тва е красноречиво. Първия мач много го подцених, викам си айде да играеме с тоя пич, ама тамън сега се прибрах от даскало и съм някъв супер уморен и заспал и той ме смачка, нямах много удари към вратата даже. Втория мач вече се бях отказал, а и да не се бях пак щеше да ме бие. Добре си играе човека, трябва да го вземем за клана според мене
PS: Абе Ларсон днеска Пенчев ми каза, че сте играли един ден и си разправял, че съм мишка на Фифа Момченце, мислех че сме се разбрали, аз може да съм мишка на Фифа, ама ти си мишка в живота и май си нямаш пишка... Не се комплексирай повече, не се чуди що вече ти викат Ники Чука и що като стоиме със старите ти съученици ти се смееме като ни подминаваш по коридорите... Айде, води ми Люлинските гангстери...
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 21:41
tanasi написа: tanasi : van 3:5van : tanasi 3:0Еми кво да ви кажа, няма оправдания тука, пича просто ме смаза отвсякъде, евалата... Не знам кво толкова му се дразните, головете му са някви странни да, ама кво и във футбола си има голове от 30 - 40 метра, а и стават много красиви Нямаше как да се ядосам просто на тва, той си ме надигра напълно, едвам правех атаки, щото има много силна защита, а и съм вкарал по-малко гола отколкото по принцип вкарвам в един мач, тва е красноречиво. Първия мач много го подцених, викам си айде да играеме с тоя пич, ама тамън сега се прибрах от даскало и съм някъв супер уморен и заспал и той ме смачка, нямах много удари към вратата даже. Втория мач вече се бях отказал, а и да не се бях пак щеше да ме бие. Добре си играе човека, трябва да го вземем за клана според мене PS: Абе Ларсон днеска Пенчев ми каза, че сте играли един ден и си разправял, че съм мишка на Фифа
аве смешник с пенчев играхме да ама за тебе не сме говорили ...нз как ти го роди тфа болния мозък ама нема такоа нещо...за пишката питай майкати..подминавам ви по коридорите щото сте ми толко безразлични и смешни че даже не ви виждам хах...кфо очакваш да ви поздравя ли лайна не поздравявам(тфа беше за тея от стария клас с тебе осфен във фифата нямам и не искам да имам взаимоотношения ) мн ми е чудно тфа за ''мишката на фифата'' как го измисли хах
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 21:43
Larsson написа: tanasi написа: tanasi : van 3:5van : tanasi 3:0Еми кво да ви кажа, няма оправдания тука, пича просто ме смаза отвсякъде, евалата... Не знам кво толкова му се дразните, головете му са някви странни да, ама кво и във футбола си има голове от 30 - 40 метра, а и стават много красиви Нямаше как да се ядосам просто на тва, той си ме надигра напълно, едвам правех атаки, щото има много силна защита, а и съм вкарал по-малко гола отколкото по принцип вкарвам в един мач, тва е красноречиво. Първия мач много го подцених, викам си айде да играеме с тоя пич, ама тамън сега се прибрах от даскало и съм някъв супер уморен и заспал и той ме смачка, нямах много удари към вратата даже. Втория мач вече се бях отказал, а и да не се бях пак щеше да ме бие. Добре си играе човека, трябва да го вземем за клана според мене PS: Абе Ларсон днеска Пенчев ми каза, че сте играли един ден и си разправял, че съм мишка на Фифа аве смешник с пенчев играхме да ама за тебе не сме говорили ...нз как ти го роди тфа болния мозък ама нема такоа нещо...за пишката питай майкати..подминавам ви по коридорите щото сте ми толко безразлични и смешни че даже не ви виждам хах...кфо очакваш да ви поздравя ли лайна не поздравявам мн ми е чудно тфа за ''мишката на фифата'' как го измисли хах
Яснооооооооо
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 21:44
Ей ларсон ако според тебе Танаси е слаб на фифа май треа да одиш в пирогов на преглед поне ти е наблизо виж ко е постигнал той в тоя форум и тогава говори за него така се праеше и на пигси но ти си под класата на двамата
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 21:49
Сега искам и аз да си изкажа мнението.Току що направихме 1 мач с ларсон и стана добър мач 3-3.Верно,че нещо днес не ми върви,но той си игра много добре и за моя радост си е променил стила на игра и вече не играе така "грозно" и бъгаво,а супер.Пак ще почна да го търся всеки ден за фифица(освен когато ми е доста натоварена седмицата ).Искам да помоля всички тук да спрете да се заяждате взаймно и особено да се заяждате с Ларсон,защото човека изразява СВОЕТО МНЕНИЕ,ако е такова НИТО АЗ, НИТО ВИЕ може да го съдите за това!Аз уважавам всички ви тук като играчи(а някой,с които се познавам въобще ги уважавам )и за това ви моля да спрете,защото е тъпо,всеки си има гледна точка,която отстоява!
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 21:53
† iMMortality † написа: Сега искам и аз да си изкажа мнението.Току що направихме 1 мач с ларсон и стана добър мач 3-3.Верно,че нещо днес не ми върви,но той си игра много добре и за моя радост си е променил стила на игра и вече не играе така "грозно" и бъгаво,а супер.Пак ще почна да го търся всеки ден за фифица(освен когато ми е доста натоварена седмицата ).Искам да помоля всички тук да спрете да се заяждате взаймно и особено да се заяждате с Ларсон,защото човека изразява СВОЕТО МНЕНИЕ,ако е такова НИТО АЗ, НИТО ВИЕ може да го съдите за това!Аз уважавам всички ви тук като играчи(а някой,с които се познавам въобще ги уважавам )и за това ви моля да спрете,защото е тъпо,всеки си има гледна точка,която отстоява! ае прав е бат` Ники, кфо се разпраате за Фифата...игра е се пак...събрали сме се тука съмишленици, а не да спориме...х...
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Larsson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:02
van написа: Ей ларсон ако според тебе Танаси е слаб на фифа май треа да одиш в пирогов на преглед поне ти е наблизо виж ко е постигнал той в тоя форум и тогава говори за него така се праеше и на пигси но ти си под класата на двамата
мълчи ве селяк никога не съм казвал че танаси е слаб даже напротив...ама като човек е боклук и го доказа с тая долна лъжа
___________________________________ една малка картинка с размер 350х19 пиксела. Моля не слагайте по-големи картинки.
|
|
|
|
|
van
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:22
предпочитам на село макар че разград не е село отколкото в София дет има само боклук (не искам да убидя никого) ама си е така кашони машони тука на "село" си е добре чист въздух сичко има а от думите на танаси тва разбрах че си казал че е слаб
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:49
Моят мач се бави,но се стигна до там,че с Макарона не може да си изиграем мачовете.10 минути си избираме отбора...
Такъв лаг маи той има и с Фелих и сега нз какво да направим.Някой може да каже да отидем в някой клуб,но въпроса е ,че той тоя лаг май го има не само с мен.
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 22:58
Ми в такъв случай той да отиде на клуб.Най-малките изисквания за да участваш в турнира е да имаш компютър (разбира се ) и хубав нет (демек хубава връзка)
Ларсона е добър играч и мисля че го приемаме и сме го доказали като го взехме в клана.За тяхната кавга с танаси мисля че тя няма нищо общо с фифата и не трябва да ни притеснява
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:00
Да ,ама забравих да кажа,че най-близкият му клуб е на 3-4 километра и няма смисъл да ходи за 2 мача.
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2007 23:02
the master написа: Да ,ама забравих да кажа,че най-близкият му клуб е на 3-4 километра и няма смисъл да ходи за 2 мача.
В такъв случай или ти отиваш на клуб , или се разбирате кой е виновен за това че не можете да играете и другия печели служебно
Аз съм съгласен да ви изчакаме още
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|