Автор |
Съобщение |
hope
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 17:39
idqd ПРЕЗИДЕНТ.Или поне учител по български
___________________________________ Born stupid? Try again..
So close no matter how far It couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 17:44
кво флудиш бе тука се пише по хироус 5
а някои да знае случаино дали може да се види колко мини имаш щото аз незнам как да го направа тоя номер на старите хироуси нали имаше едно там натискаш и ти показва замаци мини колко пара и ресурс на ден печелиш а тука некои да знае случаино има ли таква далавера чееее се дразним
|
|
|
|
|
DJiDJo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 19:26
Като задържиш курсора върху ресурсите и ти показва.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 19:31
Излезе пач. Няма редактор на карти, само поправки на бъгове(и надявам се - на баланса). Още го тегля...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 19:33
остава и крак да излезе
|
|
|
|
|
Green_Dragon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 19:54
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 22:30
ако този фаил ти го няма там мога ти го дам на маила и ти с програмка като UltraISO да си го добавиш кадето липсва и да си направиш бачкащо цд имидж
|
|
|
|
|
Green_Dragon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2006 09:01
iddqd написа: ако този фаил ти го няма там мога ти го дам на маила и ти с програмка като UltraISO да си го добавиш кадето липсва и да си направиш бачкащо цд имидж
Нямам Game Manual.pdf. ако ми го пратиш ще съм ти много благодарен. Мейла ми е green_dragon@mail.bg
Благодаря предварително!
|
|
Green_Dragon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2006 11:03
Няма нужда вече инсталирам го ся с Deamon tools, НО ми излезе друг проблем - This application has failed to start bacause d3dx9_25.dll was not found.
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юни 2006 18:28
пич пратих ти това длл на маила сложи си го в систем 32 директорията на уиндоуса нали се пак си с последната версия на директ х иначе длл тата седят тук C:\WINDOWS\system32
|
|
|
|
|
Green_Dragon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2006 08:12
Поредния ерор - The application or DLL C:\WINDOWS\system32\d3dx9_25.dll is not a valid Windows image.Please check this against your installation diskette.
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2006 08:30
Както можеш да видиш от самия файл които ти дава грешка.иска ДиректХ.Качвай Директх-а от 1я диск и играй.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Green_Dragon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юни 2006 17:04
Popcorn написа: Както можеш да видиш от самия файл които ти дава грешка.иска ДиректХ.Качвай Директх-а от 1я диск и играй.
Може ли малко по-подробно, че като го инстална не ми излиза програмката
|
|
DirecteX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Юни 2006 00:39
Даите пача насам бе ИСКАмЕ лИНК !
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2006 17:04
Хора помагайте, запецнах на първата мисия на Inferno и не мога да схвана какво трябва да се прави. За тези които не се сещат, това е мисията, където те пуска само с Аграел, без град и с малка армия. Преследват те Годрик и някъв друг герой на Haven. Целта според обджективс е да стигна до земята на демоните. Но тоя Годрик винаги ме настига и ми *** майката. Кажете как се минава!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2006 14:22
DirecteX написа: Даите пача насам бе ИСКАмЕ лИНК !
Линк има на хиляда места - в официалния сайт/форум, в headoff, в PcMania... Още искаш ли?
(^_^) - вложи малко мисъл; намери начин да се криеш, да бягаш, не се спирай за работи, които не са важни(ресурси например) и т.н.
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2006 20:20
A някъкъв специален крак за пача има ли или става и с обикновения на диска?
п.п. С Collectors Edition съм.
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 20:10
(^_^) написа: Хора помагайте, запецнах на първата мисия на Inferno и не мога да схвана какво трябва да се прави. За тези които не се сещат, това е мисията, където те пуска само с Аграел, без град и с малка армия. Преследват те Годрик и някъв друг герой на Haven. Целта според обджективс е да стигна до земята на демоните. Но тоя Годрик винаги ме настига и ми *** майката. Кажете как се минава!!
Аре бе, няма ли хора в тоя форум дето играят Heroes ?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 21:10
(^_^) написа: (^_^) написа: Хора помагайте, запецнах на първата мисия на Inferno и не мога да схвана какво трябва да се прави. За тези които не се сещат, това е мисията, където те пуска само с Аграел, без град и с малка армия. Преследват те Годрик и някъв друг герой на Haven. Целта според обджективс е да стигна до земята на демоните. Но тоя Годрик винаги ме настига и ми *** майката. Кажете как се минава!! Аре бе, няма ли хора в тоя форум дето играят Heroes ?
И като има какво ?
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 21:20
(^_^) написа: (^_^) написа: Хора помагайте, запецнах на първата мисия на Inferno и не мога да схвана какво трябва да се прави. За тези които не се сещат, това е мисията, където те пуска само с Аграел, без град и с малка армия. Преследват те Годрик и някъв друг герой на Haven. Целта според обджективс е да стигна до земята на демоните. Но тоя Годрик винаги ме настига и ми *** майката. Кажете как се минава!! Аре бе, няма ли хора в тоя форум дето играят Heroes ?
Абе аз винаги съм го изпреварвал
Опитай да не събираш никакви ресурси по пътя и да не се офлянкваш?
Деа знам аз нямах проблеми ^^
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|