Автор |
Съобщение |
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 12:53
Daddy и Романс - качвайте смело,играта ще ви тръгне.Разбира се,не се надявайте на high детайли (medium в най-добрия случай) но по-важното е,че ще тръгне Играта не е лакома от към рам и mhz,но има доста големи претенции към видеото.
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 13:31
Time's up написа: Daddy и Романс - качвайте смело,играта ще ви тръгне.Разбира се,не се надявайте на high детайли (medium в най-добрия случай) но по-важното е,че ще тръгне Играта не е лакома от към рам и mhz,но има доста големи претенции към видеото.
точно видеото ми е тъпо-64мб е малко....и за това питам имам ли шанс,пък дори и на мининум детайли...?
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 13:50
Снощи излезна поредният пач 1.3 Качете го
Промените са ,че премахва бъга със дисконекта от онлайн лобито.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 15:46
Taзи игра е СТРАШНА.Напомня ми на добрия стар Ред Алерт,но си е доста по-усъвършенствана.Просто най-добрата игра за годината ще да е.
Абе аз почнах кампанията на GDI,ама мисията с Белия Дом ме затруднява.Я дайте малко помощ.
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 17:19
THE KING OF TIME написа: Абе аз почнах кампанията на GDI,ама мисията с Белия Дом ме затруднява.Я дайте малко помощ.
Виж на осма страница най долу картинката която съм пуснал
Виж с ква войска го изнасям и така ;р
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 17:33
Phantom написа: Existence написа: Ама адски красивааа игра, нали Аз имам един въпрос - колко act-а са? 4 ли? По 5 акта са, освен извънземните. Там има по-малко мисии. Според мен ще е много яко продължението да започне за всяка раса оттам откъдето свърши в първата част, а не да се измисли някаква обща междинна история и всичко да тръгне оттам. Много ще се изкефя примерно да играя с НОД "сред звездите". Само не ми е ясно с ГДИ откъде ще се тръгне - там имаше хепи енд общо взето.
Абе зависи - ако решиш да използваш бомбата с течен тиберий, не е много хепи
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 17:44
Батка,и аз ползвам танкове и бронетранспотьори и пак нещо ми се опълчват.Абе ще направя титанична войска и жалка има майка .
бтв:Тея дека мятат гранати са АДСКИ ЛУДИ.Как чистят сгради само,скрити в бронетранспортьора не е истина.А и прекрасната графика прави това изживяване още по-готино .
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Апр 2007 18:25
Голям кеф е таз игра.. По цял ден цъкам мулти. На дося са потих с един френд 1v1 ,ма го бих де.. Установеих че пред 46 мамот танка всичко кляка
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 03:04
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 15:02
M174K4 написа: Голям кеф е таз игра.. По цял ден цъкам мулти. На дося са потих с един френд 1v1 ,ма го бих де.. Установеих че пред 46 мамот танка всичко кляка
Веднага отговарям.С изванземната раса мога да ти ги бутна много лесно
И аз 6те имам големи загуби но пак 6те ти ги бутна
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 15:16
аа стигнах до една мисия на глобалната инциатива за защита на човечеството където трябва да унищожа противовздушните оръдия на нод че да ги бомбандирам но нямам нито една единица как да ги унищожа без воиска
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 18:11
lord of darkenes написа: аа стигнах до една мисия на глобалната инциатива за защита на човечеството където трябва да унищожа противовздушните оръдия на нод че да ги бомбандирам но нямам нито една единица как да ги унищожа без воиска
На кой контитент е тази мисия ??
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 18:18
AD|CAESER написа: lord of darkenes написа: аа стигнах до една мисия на глобалната инциатива за защита на човечеството където трябва да унищожа противовздушните оръдия на нод че да ги бомбандирам но нямам нито една единица как да ги унищожа без воиска На кой контитент е тази мисия ??
след второто пускане имаше благодаря
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 18:22
Ахах нямал ни 1 единица Я не говори глупости,ами дай един скрийн на мястото,дето си зациклил,да се сетя коя е мисията.
Бтв,който му се играе мулти,да дава тука скайп,да се адваме и да правим мелета
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Апр 2007 18:24
Аз и със НОД ще му ги бутна и то ще ми остане армия за да обърна във офанзива.
Играх 2в1 Двама ГДИ 3 левъла в класацията над мен вс мен защото ми убиха съотборника който току беше започнал за има няма 2 мин. И аз сам да не ти казвам какво е да си НОД срещу два ГДИ и то по-добри от теб.
Но във всеки случай ги бих имам реп може ви го кача и да ви дам линк да видите какво чудо беше. Момот спам
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Апр 2007 09:16
Time's up написа: Ахах нямал ни 1 единица Я не говори глупости,ами дай един скрийн на мястото,дето си зациклил,да се сетя коя е мисията. Бтв,който му се играе мулти,да дава тука скайп,да се адваме и да правим мелета
второто пускане имаше
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Апр 2007 09:52
Daddy написа: ScooBy написа: Абе не се притеснявайте за машината,аз играя на 1,5GHz,256 ram,ati 9200se на най-ниски графични настройки.Единствените място където ми засича е първото филмче (другите са си наред) и при пускане на супероръжията.Има и леко ингейм засичанеот времена време,но едва ли трае и секунда. еми моята машина е Intel Celeron D 2.8 GHz 448 mb ram ATI radeon 9100 IGP 64 mb и се чудя има ли смисъл изобщо да я дърпам.... Има бе как,мене на 1.8ГХз 512 рам и радеон 9000 ми върви екстра на медиум.А някои знае ли как се гледат реплеи че си свалих няколко ма не знам са къде да ги сложа
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Апр 2007 10:20
жалко че няма кампания за извънземните
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Апр 2007 10:29
Има.
@WannaBe от къде бе ? Аз от официланият не намирам откъде се свалят
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|