Автор |
Съобщение |
Романс
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8119_1341595584.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 19:49
tanasi написа: Еее баси, мойте хора пак ги няма, аз му писах на Chemical, че ако продължава да не ми отговаря, ще си искам служебна победа ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Ае,Tanasi да играеме.
___________________________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kriss
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/Vsiakakvi/Avatars.CPR.299.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 19:53
1/4
Van [Atalanta] - C2
C2 - Van [Atalanta]
Immortality [FC Seoul] - Stream [Watford]
Stream [Watford] - Immortality [FC Seoul]
FELIX [Hearts] - Alan Smith [Crystal Palace]
Alan Smith [Crystal Palace] - FELIX [Hearts]
The Master [Shefield] - Makaron4o [Real B]
Makaron4o [Real B] - The Master [Shefield]
Може да почвате 1/4 финалите ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7506.jpg) |
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
van
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9520.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 20:04
Krissan написа: 1/4Van [Atalanta] - C2 C2 - Van [Atalanta] Може да почвате 1/4 финалите ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Да ако имате с кого да играете ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) а ако нямате ще чакате ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) мен тва не ми пречи де ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ http://fifa4fun.forumhead.net/index.php
don't forget the champs [ World Cup 2006 Champions Italy ]
http://www.vbox7.com/play:74d8f105 - те това е батко
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kriss
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 20:07
FELIX написа: я много бъързо бе... успех на всички! ъ, май няма да има ваканция за София или поне само за 10 училища (и съм сигурен че моето не е между тези) ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
ваканция няма да има - тъпия педер*ст министър каза по новините че няма да има за София до края на седмицата
А аз съм болен и всеки 3ти също от тъпия вирус ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) , мн ми падна в очите тоя министър ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 20:10
ние па в даскалото точно обратното-имам чувството че никой не отсъства, дори сме повече от обикновенно...
ама какво значи-може след седмица да има? интереснооо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
MaRiN_007
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4158.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 20:12
Хехе , незнам при нас ни удължиха ваканцията и сега съм чак другия понеделник ![59 :59:](./images/smilies/59.gif)
|
![](images/spacer.gif) |
the master
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4299.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 20:15
Да идиота ще я пусне като миналата година,когато всички болни се излекуват.
А за нашия мач с Макарончо мисля ,че няма да е мач ,защото с него имаме огромен лаг като играем.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2050.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 20:25
tanasi : FlipSide 5:2
Не лош мач, той ме поведе, а аз обърнах и така... А за мача с Никола - беше по-добрия на терена и спечели заслужено
Айде, още една победа ми трябва и се класирам, ако има някой да играеме тая вечер да пише и да не излиза веднага ако не му отговоря, че сега ще си правя пица ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
† iMMortality †
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=9476.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 21:00
Аммм как е скайпа на Стрийм ?
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kriss
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 21:21
tanasi написа: tanasi : FlipSide 5:2Не лош мач, той ме поведе, а аз обърнах и така... А за мача с Никола - беше по-добрия на терена и спечели заслужено Айде, още една победа ми трябва и се класирам, ако има някой да играеме тая вечер да пише и да не излиза веднага ако не му отговоря, че сега ще си правя пица ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ааам я кажи ся кой беше FlipSide и Никола че нещо се обърках и нз кой е тва - (да не е Chemical)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Pileto
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5553.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 21:23
FlipSide май е Chemical, а Никола е Immortality!
А иначе Танаси мен не ме търси незнайно защо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) аз го търсих 1-2 пъти, но не ми отговори... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2050.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 21:49
Pileto написа: FlipSide май е Chemical, а Никола е Immortality! А иначе Танаси мен не ме търси незнайно защо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) аз го търсих 1-2 пъти, но не ми отговори... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Викаш събрал си ми страха а ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Еми не е нарочно, просто ти нямам icq, а skype-a както казах не получавам повечето съобщения... Миналата седмица разбрах с 6 дена закъснение, че Слави ме е адднал ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Pileto
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=5553.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 21:52
tanasi написа: Pileto написа: FlipSide май е Chemical, а Никола е Immortality! А иначе Танаси мен не ме търси незнайно защо ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) аз го търсих 1-2 пъти, но не ми отговори... ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Викаш събрал си ми страха а ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Еми не е нарочно, просто ти нямам icq, а skype-a както казах не получавам повечето съобщения... Миналата седмица разбрах с 6 дена закъснение, че Слави ме е адднал ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) хах да бре са ше видиш ти ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ок аз съм ти писал по скайп, иначе ето ти кю - 222370145, сега съм на линия, пиши ако исакш да изиграем мача и да видим кой ще се класира ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MaKaRoN4O
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6982.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2007 23:04
Krissan написа: 1/4Van [Atalanta] - C2 C2 - Van [Atalanta] Immortality [FC Seoul] - Stream [Watford] Stream [Watford] - Immortality [FC Seoul] FELIX [Hearts] - Alan Smith [Crystal Palace] Alan Smith [Crystal Palace] - FELIX [Hearts] The Master [Shefield] - Makaron4o [Real B] Makaron4o [Real B] - The Master [Shefield] Може да почвате 1/4 финалите ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Има многозначителна грешка във нашата група ... Мачът със стифлер е много важен!Защото той ако ме победи се класира ,аз ако го победя се класирам аз и ако завършим на равно се класира Крисън та има значение
П.П Мачът ще си го играем утре защото днеска денят ми е .... ![:crying:](./images/smilies/crying.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
baboll
|
![Аватар](http://o.foto.radikal.ru/0702/ac8d4e62acb5.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 00:58
кога ще свършва този турнир и ще започва новия защото искам да се запиша ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 07:42
baboll написа: кога ще свършва този турнир и ще започва новия защото искам да се запиша ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) мисля че като дойде финала на този ще се пусне темата за следващия. Следи внимателно темата и гледай какво става и няма да го изпуснеш!!! днес ще играем с Алан... доста интересни мачове ще са! Като играем с любимите си отбори всеки може да бие, но с тези калпави тимове нещата са изключително интересни... Цитат: Има многозначителна грешка във нашата група ... Мачът със стифлер е много важен!Защото той ако ме победи се класира ,аз ако го победя се класирам аз и ако завършим на равно се класира Крисън та има значение
П.П Мачът ще си го играем утре защото днеска денят ми е ....
а да бе... сега верно гледам нещата... леле, това пък ако не е моя грешка... (от ония дни си викам я аз малко да помогна, ама май съм се окензал ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif) )
прощавай макароне-найстина трябва да играеш с Стиф и нещата в групата ни направо е... ужасна-ако ти биеш-ти се класираш, ако Стиф-стиф се класира, ако е равен верно продължава Крис!!!
аз чак сега виждам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
Kriss
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 10:45
Да забелязах и аз грешката (Макарон4о има 3 точки в излишък)- ей сега ще я оправя ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MaKaRoN4O
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=6982.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 14:46
Няма проблеми!Ще играем мача със Любчо по към вечерта,защото съм на кино ще гледам филма "СПЕРМА" ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) нз що така са го крастили от училището е и щом е на далавераотивам да го гледам ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
![](images/spacer.gif) |
Alan_Smith
|
![Аватар](http://vinid.hit.bg/avatar-3.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 16:20
FELIX [Hearts] 5 - 2 Alan Smith [Crystal Palace]
Много зле бях.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|