Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 21:12
Цитат: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Псувам майка ти,когато не иска да ми лапа! Cyber-X написа: По-голямата ми сестра пък,като се изнерви,мята мишката по монитора и вика:"Да ти еба майката, евтина пластмасо!!!"... Сестра ти нощем кво прай с тая мишка бедна ти е фантазийката!
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 21:17
2_0_1_2 написа: Цитат: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Псувам майка ти,когато не иска да ми лапа! Cyber-X написа: По-голямата ми сестра пък,като се изнерви,мята мишката по монитора и вика:"Да ти еба майката, евтина пластмасо!!!"... Сестра ти нощем кво прай с тая мишка бедна ти е фантазийката! Кака ми ако те чуе,ще те направи на 2 стотинки
___________________________________ meh.
|
|
|
|
|
Wrangler
|
|
В момента играе: с майка ти
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 22:21
Тоя Cyber-X не може да е ТОЛКОВА тъп...Или някой форумец се ебава отново, или наистина мястото му е яко в "специализирания" на т'ва дете...
___________________________________ a.k.a Pennywise
R.I.P Jacko ;( ;( ;(
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 29 Май 2009 23:00
Cyber-X написа: Аз лично на моя му викам:Дайба твойта мършава платка, дайба! Една счупена кутия и три клавиатури
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 30 Май 2009 09:02
Wrangler написа: Тоя Cyber-X не може да е ТОЛКОВА тъп...Или някой форумец се ебава отново, или наистина мястото му е яко в "специализирания" на т'ва дете... Ей блондинка такава
|
|
|
|
|
Sandyno
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 30 Май 2009 15:39
Компютъра що майни и шамари е отнесъл - едно на ръка, ама веднъж какъв бой отнесе сателитния приемник! Направо го спуках, жена ми чак се уплаши. А, пък, то да вземе да се окаже, че проблема е в антената....И още бачка, неговата кожа, малко съм го бил явно....
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 30 Май 2009 15:48
ритам го
|
|
|
|
|
Wrangler
|
|
В момента играе: с майка ти
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 30 Май 2009 17:36
Cyber-X написа: Wrangler написа: Тоя Cyber-X не може да е ТОЛКОВА тъп...Или някой форумец се ебава отново, или наистина мястото му е яко в "специализирания" на т'ва дете... Ей блондинка такава ти умре сестрата бе !
___________________________________ a.k.a Pennywise
R.I.P Jacko ;( ;( ;(
|
|
|
|
|
prince of persia
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 30 Май 2009 17:54
prince of persia написа: Ша ти е*а ма***та м****а, умряла. Ма**а ти д***а м****а, пе****с, ш***н, ф***н, п*****т, п******и. Ш****а, м****а машинка пр****на. сега го напиши без цензура Админа няма да остане доволен...
___________________________________ I have faced my enemy, I have looked into his eyes, and I have lost everything...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 30 Май 2009 20:58
Плюя го
|
|
|
|
|
Niko216
|
|
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 03 Юни 2009 21:01
___________________________________ Can't just say I'm good - I'm the best.
|
|
|
|
|
Niko216
|
|
В момента играе: Цамбуркане в морето :DDD
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 05 Юни 2009 18:59
Cyber-X написа: Wrangler написа: Ей блондинка такава ти умре сестрата бе !Може би той е сестрата?Хмммммммм...
___________________________________ Can't just say I'm good - I'm the best.
|
|
|
|
|
Bagerist0
|
|
В момента играе: Със самолетчета :)
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 05 Юни 2009 22:51
Cyber-X написа: Блахблахблах Тоя Цибер Х е ебати и тъпото парче... Верно че аз се опитвам да се направя на идиот, ама насила не става... За пореден път мощта на майката природа е очевидна - естествената глупост е безгранична... Мисля че трябва да сме горди като българи, защото един от световните извори на малоумие (Цибер Х) е българин... Поклон... А, за да съм онтопик, една диново клавиатура (от първото поколение блутутки - подарък беше) ѝ изкъртих контрола (а кийборда е като на лаптоп - тънък и си е ебало майката), а на сегашният лаптоп му е изкъртен Ентера и много се нервя на себе си, защото много ме дразни...
___________________________________ I'm far too busy... being delicious.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
а.к.а. Багериста
|
|
|
|
|
Cyber-X
|
|
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 06 Юни 2009 13:21
Stan40_San написа: Cyber-X написа: Блахблахблах Тоя Цибер Х е ебати и тъпото парче... Верно че аз се опитвам да се направя на идиот, ама насила не става... За пореден път мощта на майката природа е очевидна - естествената глупост е безгранична... Мисля че трябва да сме горди като българи, защото един от световните извори на малоумие (Цибер Х) е българин... Поклон... А, за да съм онтопик, една диново клавиатура (от първото поколение блутутки - подарък беше) ѝ изкъртих контрола (а кийборда е като на лаптоп - тънък и си е ебало майката), а на сегашният лаптоп му е изкъртен Ентера и много се нервя на себе си, защото много ме дразни... Спирай се бе,пръдльо....То 2_0_1_2 да не ти е брат?Бахти и спамърския род!
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Псувате ли компа си,когато не работи както трябва? Публикувано на: 06 Юни 2009 13:57
2_0_1_2 = Cyber-X
Признай си.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|