Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Re: Проблем: CPU 100% докато тегля с торент [SOLVED]
Публикувано на: 11 Фев 2009 09:43

utorrent - preferences - bandwidth

Не разбрах от поуста ти за какво точно става дума, но предполагам за това ме питаше. За BitComet не знам, вече не го използвам.

Профил ICQ

Заглавие: Re: Проблем: CPU 100% докато тегля с торент
Публикувано на: 12 Фев 2009 21:01

AcTivE написа:
Процесора е Celeron 2.8 и рамта е добре. Не свалям на диска с ОС и имам около 10гб свободни и на двата диска.

и на мен ми е такъв проблема но аз съм с Celeron 3.33 Ghz инак процесорчето не е лошо

Профил

Заглавие: Re: Проблем: CPU 100% докато тегля с торент [SOLVED]
Публикувано на: 19 Фев 2009 20:13

Dumbaldor написа:
Честно да си призния очаквах доста по-негативен пост. С псувни и без никакъв вложен умисъл. Но виждам че си разбван и затова ще ти пиша като на разбран човек. Не съм искал да те засягам по-този начин. Казах че процесора е тъп, не че ти си. Иначе не съм отличник ама като за пръв път минах сесията без поправки :D. Само искам да кажа че при висока скорост процесора се натоварва и при слаб процесор напълно е нормално да заеме 100%. Това го казвам от личен опит. И аз имах до преди 1 година Celeron на 2.4 Ghz. Имам още 2-3 приятели със същия процесор и те като ударят около 5 MB/sec и не могат да правят нищо друго по компа. Само че на нас ни е пределно ясно че това е от стария компютър. Що се отнася до това какъв интернет е имало преди 8-9 години. Аз лични не съм чувал някой да тегли или качва тогава с 15 MB/sec ... . Дори и днес подобна връзка не съм виждал с очите си (достигал съм максимално скорост оъ 10MB/sec от замунда и то непостоянна). Иначе много ясно че компютър с 1 Ghz процесор ще тегли по-бавно от компютър с 2.8 Ghz процесор при много бърз интернет. Взе пак свалянето и тегленето също отнемат процесорно време.

P.S. Ако съм обидил някой sorry. Не съм целял това.

Аз не съм се обидил, въпреки че съм с 1.47 процесор, но поне не приказвай глупости... Може и процесора да оказва влияние, но само ако е от сорта на 500mHz. Аз имам достатъчно опит точно покрай този проблем и мога да ти кажа че със сигурност не е от процесора. Този бъг е от самия windows. Можеш ли да ми обясниш как докато този глупав бъг го няма и тегля с 4-8MB/s нямам никакви проблеми, а като се появи, даже и с 2MB/s да тегля, целия комп почва да спича. Проблема е от windows-а и толкова. Оправя се след преинстал.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com