Dumbaldor написа:
Честно да си призния очаквах доста по-негативен пост. С псувни и без никакъв вложен умисъл. Но виждам че си разбван и затова ще ти пиша като на разбран човек. Не съм искал да те засягам по-този начин. Казах че процесора е тъп, не че ти си. Иначе не съм отличник ама като за пръв път минах сесията без поправки
. Само искам да кажа че при висока скорост процесора се натоварва и при слаб процесор напълно е нормално да заеме 100%. Това го казвам от личен опит. И аз имах до преди 1 година Celeron на 2.4 Ghz. Имам още 2-3 приятели със същия процесор и те като ударят около 5 MB/sec и не могат да правят нищо друго по компа. Само че на нас ни е пределно ясно че това е от стария компютър. Що се отнася до това какъв интернет е имало преди 8-9 години. Аз лични не съм чувал някой да тегли или качва тогава с 15 MB/sec ... . Дори и днес подобна връзка не съм виждал с очите си (достигал съм максимално скорост оъ 10MB/sec от замунда и то непостоянна). Иначе много ясно че компютър с 1 Ghz процесор ще тегли по-бавно от компютър с 2.8 Ghz процесор при много бърз интернет. Взе пак свалянето и тегленето също отнемат процесорно време.
P.S. Ако съм обидил някой sorry. Не съм целял това.
Аз не съм се обидил, въпреки че съм с 1.47 процесор, но поне не приказвай глупости... Може и процесора да оказва влияние, но само ако е от сорта на 500mHz. Аз имам достатъчно опит точно покрай този проблем и мога да ти кажа че със сигурност не е от процесора. Този бъг е от самия windows. Можеш ли да ми обясниш как докато този глупав бъг го няма и тегля с 4-8MB/s нямам никакви проблеми, а като се появи, даже и с 2MB/s да тегля, целия комп почва да спича. Проблема е от windows-а и толкова. Оправя се след преинстал.