В момента играе: No man's sky
Заглавие: Re: цена?
Публикувано на: 18 Авг 2008 20:29
The.Rampage.Rado написа:
denik написа:
Ебаси ква дискриминация срещу хората с малко постове Аз затова искам да махнат посткаунтът
Ти бан ли искаш? Направи вече 7.5К постове и айде махайте... Чекай малко и ние да дойдем там и тогава....
Аз имах един алтернативен акаунт, но ми е деактивиран, а не си спомням мейла Трябва да поговоря с админа
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
19 Юни 2003 17:19 Мнения: 106 Местоположение: In the middle of царевичака
В момента играе: Carom3D
Заглавие: Re: цена?
Публикувано на: 18 Авг 2008 22:22
Sentry написа:
Kingston е с три години гаранция, тези с доживотна са на съвсем друга цена, иначе имах две платки от тях и изпушиха преди да е изтекла и първата година.
Бе незнам за к'ва друга цена ми говориш, ама аз си взех KIT 2х1GB DDR2 800 KINGSTON и ми е с доживотна гаранция. Към 60 лв. мисля че струваше. Страшно съм доволен от тази марка. Стария ми компютър беше също с Кингстън
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения