Автор |
Съобщение |
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 17 Яну 2008 00:49
Ако ти трябва само за геймене си вземи настолен, няма смисъл да даваш толкова пари за лаптоп. Иначе бива, ама... а драйвери за всичко се намират стига да ползваш добрия стар google.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 17 Яну 2008 01:13
17" лаптоп?! Стига бе. Това е desktop replacement. Знаеш ли как се пренася това нещо? На мен ми е некомфортно да ползвам в движение 12", при това с въртящ се екран, да не говорим за този кютук! По-добре си вземи настолна машина. Иначе абсолютно безсмислено.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 17 Яну 2008 03:01
Кво му е на кютука, ползвам си такова от две години и си е фън. Малко убива, ама се търпи като цяло и върши работа, особено при писане на source code и гледане на филми ^^
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 17 Яну 2008 23:45
Със 17" да. По-горе пише защо. Няма смисъл просто. Обезсмился се идеята да е лаптоп.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
B.L.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 18 Яну 2008 10:18
Dantе написа: Хора как да кажа че си имам и компютър, но ми трябва И лаптоп плс не ми казвайте какво е безмисленно, а дали си струва ся ще ви дам всичките характеристики. п.п Имайте впредвид че лаптапо струва 2200, а аз давам 1500 за него (чисто нов директно от производителя) Щом си решил и имаш парите зимай го! Важно е на тебе да ти влезе в употреба, ама тва само ти си знаеш.
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 18 Яну 2008 12:51
Абе и аз си имам и лаптоп и комп ютър ама лаптопа изобщо него ползвам а е мощен старах ме е да го зема в колата за да неми разбият колата и ме е страх да го носа насам натам да неми го гепат защото преди ми откраднаха едно псп и от тогава мн ме е шубе да нося разни скъпи неща в колата а пък даже и зарядно съм му зел дето се включва в запалката на колата ето това е моя http://www.speedcomputers.biz/index.php?productID=2427 има си драивери за хп и върви без уиндоус виста
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 18 Яну 2008 18:30
Хах, аз раница си взех, за да го разнасям моя по-лесно. И още 2 батерии (общо 9-10 часа пълна енергонезависимост ). Иначе щом не ти пука за размера да, струва си. Но имай в предвид, че ще имаш просто още един малко по-преносим десктоп. Щом смяташ, че ти трябва лаптоп вземи по-малък екран.
|
|
|
|
|
Julian
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 19 Яну 2008 04:38
Dantе написа: Хора как да кажа че си имам и компютър, но ми трябва И лаптоп плс не ми казвайте какво е безмисленно, а дали си струва ся ще ви дам всичките характеристики. Не, не си струва. Хората се чудят как да ти обяснят, че не си струва
___________________________________ The new age: Awakening!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 19 Яну 2008 16:32
Чакайте малко, пробвали ли сте да пренесете цяла компютърна конфигурация с мишка, клавиатура, 5.1 колони, голям монитор и кутия която само празна тежи 11 килограма?Е, аз съм го правил много пъти.Пред това, да пренесеш една чанта с 17" лаптоп изглежда като игра.А представете си, че примерно човека ще трябва да ходи да учи някъде в друг град и иска да си идва у дома на една-две седмици, а иска да има компютър и на двете места.А ако не разполага с някакъв специален транспорт, защото за да пренесеш компютърна конфигурация определено ти трябва специален транспорт?Пък и да пренася толкова тежко нещо през две седмици и да се занимава да го свързва всеки път?Е да, естествено, че един лаптоп ще струва доста повече от настолно PC със същите параметри, пък и никой не отрича в пъти по-голямото удобство на PC-то, но някога просто няма начин.А и на човека няма да му е main computer, той си има PC, тогава защо не?Пък и ако получаваш такава огромна оферта в цената, да пропуснеш си е направо грехота.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Струва ли си този лаптоп за гейм машина? Публикувано на: 19 Яну 2008 23:28
Struva si ama spored men po dobre si nameri nqkoi model kato moq s otdelna video karta i sriveri za xp
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|