Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 20 Ное 2007 15:00

?uddy написа:
??????????? ?? ??????...

?? ??? ??????????? ?????? ?? ????, ?? ?? ????????? ?? ?? ?????? ?? ?????? ?? ?????????? ????? ;)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Ное 2007 22:43

Едното е лукс, другото е удобство. Трябва да направиш компромис.

Adventure's Cafe - Игрите на български език

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 10:14

Е то на PDA ако не може да си променяш шрифта...
А това, че портативните TFT са вредни.... Ще го подмина. Взирането би било също толкова, колкото при E-Ink, яркоста се регулира от 0% до очевадеща на тъмно. В общи линии предимствата му са в енергопотреблението и това, че могат да се правят екрани навиващи се на руло (какъвто не е случая със Сонито).

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 22:11

Прав си, че Сонито не е навиващо се на руло , но все пак само един вестник може да се навива така, тъй че това си е голям лукс и гъзария да си навиваш техниката в джоба на якето да речем...
А иначе относно устройствата за четене, които ползват по-специални TFT монитори - четох мнението на няколко притежатели на устройство със съответната технология (не е-ink) и се оплакаха за проблеми с очите след по-дълго взиране... Нещо, което не присъства при Сони и Bookeen Cybook и тн подобни е-инк устройства.

Само това ще подчертая. Засега чета много от моето TFT 19'' на Philips и мога да кажа, че ми е приятно сравнено със старото CRT, но не бих искал да си представя удоволствието (и полезността) при ползването на е-инк екран ползващо устройство.

Adventure's Cafe - Игрите на български език

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2007 13:09

Сменил съм 5 PocketPC устройства, един Nokia Internet Tablet, в момента съм на TabletPC.
Само при TabletPC-то като че ли товари повече при по-дълго взиране, но като че ли е леко по-замазан образът. Но за 2 години portable устройства с TFT мога отговорно да кажа, че натоварват очите по-малко от книга. А съм изчел наистина много литература по такива устройства.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com