Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Авг 2007 08:15

^ Съгласен съм с последните изречения ..

Засега оставам на xp, мислех и на linux да се преместя пак, но ме мързи, а и пак нямам място на харда от тая музика :>
Vista е изключено да инсталирам, просто една шарения, с която компа ще ми бози супер яко.
Шарения мога да си докарам с всякаква ОС

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 13 Авг 2007 11:32

И аз като руло-то, мислех да минавам на линукс (даже още миналата година), ма ме мързи... А за Виста- следващото пц ще е с такава ОС, ама едва ли ще е скоро

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Авг 2007 20:59

swnny написа:
AcTivE написа:
От месец почти работя с Виста Хоум Премиум и на пръв поглед изглежда стабилна. Иначе изобилства с бъгове, някои програми не бачкат заради ОС-ма, супер много ме дразни дизайна му, както и разбъркан контролен панел. Старт меню-то също е адски зле. Въобще нямам намерение да ползвам повече Виста, бил той премиум или платиниум.

Как старт менюто ще е зле бе? Е това ме разби... Менюто е перфектно... само да знаеш какво търсиш и си го пишеш, натискаш ентер и айде готово... а не да се ровиш из стотици менюта...

При това условие, че знаеш какво точно търсиш. :wink:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 13 Авг 2007 21:37

Xor написа:
Дади написа:
Аз пък искам да изразя възмущението си от всички 12 годишни пикльовци кат' теб, дека заклеймяват Виста кат' боклук, щот', видиш ли "Кънтър страйка" не върви кат' хората. Дееба.

Пикльо ще викаш на баща си, тъпако. Първо, не съм на 12 години, а на 20 и второ - ти на колко си като си толкова голям бе "дееба"? На 21? На 23? На 25???? Съмнявам се да си на повече, щото по-възрастните хора уж имат малко повече акъл... Много ме дразнят разни комплексарчета като теб, които имат по 2000+ поста в някъв` форум и се мислят за "мастъри". За разлика от теб аз не съм зомби, което виси във форуми денонощно. Станал на 20 години и вече "ае, аз съм голЕм, порастна ми работата". Така че престани да пишеш простотии, а ако ти харесва Виста се изкажи както трябва защо и се аргументирай.

П.С. - За твое сведение аз МРАЗЯ "кънтър-страйка" батко.

Но чакайте да се върна на темата. Защо не ми харесва новата ОС на Билчо? Ами защото е комерсиална боза, която е направена единствено с цел да се печелят пари а потребителя да получи "замазване на очите". Вие знаете ли колко струва оригинална Виста? Дори най-евтения едишън е 200-300 евро! Какви са и новите, толкова полезни екстри? Може да се търси направо от старт менюто? Уаааауууу, ултра-полезно, спестява цели 2 клика с мишката! Не смятам, че си заслужава да жертваме половината мощ на компютъра си за 2 секунди по-бързо търсене... За мен Виста е една играчка за дечковци, които искат като натискат Алт+Таб да им се появяват разни анимирани прозорчета! Убедете ме в противното!

Ае брато, :lol: кво ти става?Не всеки треа да е съгласен с тебе,ходи се прегледай :arsehle: ,и за твое сведение веднага ще си оправят бъговете като пуснат service packртъй че не си безгрешен :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Авг 2007 06:57

jhonsons написа:
Xor написа:
Дади написа:
Аз пък искам да изразя възмущението си от всички 12 годишни пикльовци кат' теб, дека заклеймяват Виста кат' боклук, щот', видиш ли "Кънтър страйка" не върви кат' хората. Дееба.

Пикльо ще викаш на баща си, тъпако. Първо, не съм на 12 години, а на 20 и второ - ти на колко си като си толкова голям бе "дееба"? На 21? На 23? На 25???? Съмнявам се да си на повече, щото по-възрастните хора уж имат малко повече акъл... Много ме дразнят разни комплексарчета като теб, които имат по 2000+ поста в някъв` форум и се мислят за "мастъри". За разлика от теб аз не съм зомби, което виси във форуми денонощно. Станал на 20 години и вече "ае, аз съм голЕм, порастна ми работата". Така че престани да пишеш простотии, а ако ти харесва Виста се изкажи както трябва защо и се аргументирай.

П.С. - За твое сведение аз МРАЗЯ "кънтър-страйка" батко.

Но чакайте да се върна на темата. Защо не ми харесва новата ОС на Билчо? Ами защото е комерсиална боза, която е направена единствено с цел да се печелят пари а потребителя да получи "замазване на очите". Вие знаете ли колко струва оригинална Виста? Дори най-евтения едишън е 200-300 евро! Какви са и новите, толкова полезни екстри? Може да се търси направо от старт менюто? Уаааауууу, ултра-полезно, спестява цели 2 клика с мишката! Не смятам, че си заслужава да жертваме половината мощ на компютъра си за 2 секунди по-бързо търсене... За мен Виста е една играчка за дечковци, които искат като натискат Алт+Таб да им се появяват разни анимирани прозорчета! Убедете ме в противното!

Ае брато, :lol: кво ти става?Не всеки треа да е съгласен с тебе,ходи се прегледай :arsehle: ,и за твое сведение веднага ще си оправят бъговете като пуснат service packртъй че не си безгрешен :lol:

А защо трябва да се чакат Service Pack-ове?

Иначе има нещо вярно, много хора казаха, че ще я слагат, едва след като от m$ пуснат sp1:D

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Авг 2007 07:18

Xor написа:
Но чакайте да се върна на темата. Защо не ми харесва новата ОС на Билчо? Ами защото е комерсиална боза, която е направена единствено с цел да се печелят пари а потребителя да получи "замазване на очите".

Чак сега ли го схвана? :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 12:31

jhonsons написа:

Ти четеш ли какви глупости си написал? Чак ми става смешно. "Като пуснели сървис пак ще стане яко"... А не може ли веднъж Microsoft да пуснат ГОТОВА и РАБОТЕЩА операционна система, която да няма непременно нужда от тъп сървис-пак, за да е използваема???

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 12:47

Xor написа:
jhonsons написа:

Ти четеш ли какви глупости си написал? Чак ми става смешно. "Като пуснели сървис пак ще стане яко"... А не може ли веднъж Microsoft да пуснат ГОТОВА и РАБОТЕЩА операционна система, която да няма непременно нужда от тъп сървис-пак, за да е използваема???

:shock: Отговор: НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. Няма такава програма. Няма такъв интелект, който да измисли такава. Всичко се подобрява.

Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 13:05

До някъде съм съгласен с Xor... Вярно е, че Vista e "комерсиална боза"... но не само Vista, ами всичките му там Windows-и са едни пълни БОЗИ... Трябва да чакаш 1-2 години за да я оправят по-важните проблеми с тия SP-та... Колкото е бъгава Vista толкова е бъгови и ХР-то.. защото са базирани на едно ядро(с леки промени), а ядрото си е бозичка с косъмче... И искам да довърша с един цитат, който е много подходящ за случая

neandertaletsa написа:
Хуу де а на времето ХР не искаше ли? Искаше.
Беше ли тежко за тогавашните стандарти? Беше.
Плюха ли го всички? Плюха го.
Минаха ли на него? Минаха.
Виста иска ли $? Иска.
Тежка ли е за сегашните стандарти? Тежка е.
Плюят ли го? Плюят го ма защитават старата ОС.
Ще минат ли на виста? Ще минат.
Ще излезе ли нова ОС? Ще излезе.
Ще бъде ли тежка? Ще бъде.
Ще я плюят ли? Ще я плюят.
Ще защитават ли виста? Ще я защитават.
Ще минат ли на новата? Ще минат.

Да продължавам ли?

Като толкова сте заревали за стабилна и добра ОС- сложете си някой Linux... аз съм с Ubuntu от 3 месеца и нямам никакви проблеми, идеален си е за начинаещи и с малко четене всичко става(даже да се пусакт програми и игри, който са писани за windows ;))

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 13:29

Или всички тук сте ГОЛЕМИ ЛАМЕРИ или пишете наизуст.Как пък, аз веднъж не съм има проблем с Vista Ultimate?Как става тая магия,а другите се оплакват,че нищо не им върви,че много тежка била ,дрън,дрън.По-стабилна операциона система от Виста няма.От вече голям опит с нея казвам,че е стабилна като бетон.Една грешка не е дала до сега и нито ведъж не съм рестартирам ПС поради проблем!100% от програмите и игрите които съм качил вървят без проблем.Стари нови програми няма значение 100% от тях вървят.Но явно е по-лесно само да се плюе по чуждият труд.Като се научите да работите с ПС тогава качвайте Виста.
ПС:Никой не ви е виновен,че не може да отделите 150лв. за 2ГБ рам!Е не става,хем без пари,хем да е бърза като светлината,такъв филм няма!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 13:45

Xor - това, че компа ти е за боклука и че някои игри още не са интегрирани, не прави Виста лош. Аз лично нямам наблюдения над Виста, но пък твоите аргументи са смешни. То по принцип и XP беше по-тежичък от Millenium... :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 15:48

Nasko_90 написа:
Xor - това, че компа ти е за боклука и че някои игри още не са интегрирани, не прави Виста лош. Аз лично нямам наблюдения над Виста, но пък твоите аргументи са смешни. То по принцип и XP беше по-тежичък от Millenium... :lol:

Скрий се бе, тъпако. Първо - откъде знаеш какъв ми е компютъра? Второ - чел съм десетки страници по темата, написани от хора мааааалко по-компетентни от теб, а и два пъти ЛИЧНО съм пробвал Вистата. Ето и 2 прости примера - Nero Burning Rom 7 и WoW са АДСКИ трудни за подкарване (ако въобще ламета като тебе могат да го направят). Заслужава ли си да дам 300$ за система, ня която ще си играя 2 дни да си подкарам най-необходими програми и да чакам месеци, за да ми излезе пълна поддръжка за драйвери???

Иначе с едно съм съгласен - рано или късно всички ще минем на Вистата, но прехода ще е далеч "по-болезнен" от този 98 към ЕксПи - просто твърде е различна Вистата и има доста повече бъгове отколкото имаше ЕксПи като излезе. Мнението ми за Виста остава "преждевременно пусната на пазара с напълно комерсиална цел".

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 16:04

Limp написа:
Или всички тук сте ГОЛЕМИ ЛАМЕРИ или пишете наизуст.Как пък, аз веднъж не съм има проблем с Vista Ultimate?Как става тая магия,а другите се оплакват,че нищо не им върви,че много тежка била ,дрън,дрън.По-стабилна операциона система от Виста няма.От вече голям опит с нея казвам,че е стабилна като бетон.Една грешка не е дала до сега и нито ведъж не съм рестартирам ПС поради проблем!100% от програмите и игрите които съм качил вървят без проблем.Стари нови програми няма значение 100% от тях вървят.Но явно е по-лесно само да се плюе по чуждият труд.Като се научите да работите с ПС тогава качвайте Виста.
ПС:Никой не ви е виновен,че не може да отделите 150лв. за 2ГБ рам!Е не става,хем без пари,хем да е бърза като светлината,такъв филм няма!

Ами горе долу съм съглсен.. но опеделено Windows, че даже и новия Vista не са "стабилни като бетон"... Ако си дадеш малко зор така ще "срутиш тоя бетон", че оправиня няма да има :lol: (освен преинстал) Това за "бетона" въжи в пълна сила за Linux и няма човек, който да е пробвал Linux и да твърди обратното ;)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 16:39

Не виждам,защо трябва да си даваш "зор" да съсипваш ОС?При нормална ежедневна работа Вистата е стабилна като бетон и го твърдя с 100% сигурност.Вече не знам какво ще стане,ако си даваш "зор" да я съсипеш.Но аз съм повече от доволен от сигурността,стабилността и фукнционалността на Виста.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Авг 2007 23:48

ТО и ХР то ми е стабилно, но рано или късно ще опреме до Виста. А за недоволните - или си стойте на ХР или бегайте към Линукс ( и не само той FreeBSD, MacOs има и още куп ОС-ове)- къф е проблема не разбирам. Не е като да нямаш алтернатива.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 00:31

Limp написа:
Не виждам,защо трябва да си даваш "зор" да съсипваш ОС?При нормална ежедневна работа Вистата е стабилна като бетон и го твърдя с 100% сигурност.Вече не знам какво ще стане,ако си даваш "зор" да я съсипеш.Но аз съм повече от доволен от сигурността,стабилността и фукнционалността на Виста.

Абе не е чак толкова стабилна... Е на тая вечер за последните 20мин ми е дала 3-4 BlueScreens... ей така от нищото аха дапусна firefox и оп... син екран, дай да пусна музика, оп син екран... :roll: На един торрент 2МВ го тегля вече 3ти час... защото от тая стабилност и нета ми спира чак(под Vista! на ubuntu нямам проблеми)... Викам нещо да няма грешки в памета, но нали Ubuntu си работи перфектно на максимално натоварване? И май скоро ще направя сефтето с преиснталация на вистата...

P.S. и на товята стабилна виста ще и дойде времето :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 08:17

Син екран във ВИСТА!!?!?!? Човече проблема е МНОГО,АМА МНОГО в твоя телевезор :shock: :shock: :shock: Направо ме шашна.Проблема не е във вистата 100% проблема е в теб!От толкова много време съм вече с виста и не съм имал едно забиване,камоли син екран!
ПС:20Мин. 4 сини екрана,или си много калпав или си сложил някакъв МЕГА калпав релийз!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 08:28

Имам оригинална Виста и половината пъти, когато отворя програма, ми казва нот респондинг. Точно като си взех лаптопа сложих тр7, която я играх на стария комп, но разбира се ми заби в менюто, а после докато играх...Признавам те ако подкараш Lineage C5 на Виста!!! (спи ми се)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 08:37

Не знам какво правите,как работие,но определено ме шашнахте.Не знам,защо при мен една програма или игра не е забила или дала нот респондинг?
ПС:Нямам Lineage C5

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Авг 2007 12:30

Абе вие за драйвери чували ли сте ?, Ъпдейти нещо ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com