___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
worse_boooy
31 Юли 2007 17:40 Мнения: 57 Местоположение: Sliven
Заглавие:
Публикувано на: 18 Авг 2007 21:50
Някой може ли да ми каже какво означдва това: "throttled due to flooding" ?Не знам Английски.И какво означава като съобщение в mIRC?Нешто май стана.
Как да записвам с геймкам?Настройвам си профилите и хоткейс и пак неще.
___________________________________ Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
worse_boooy
Заглавие:
Публикувано на: 18 Авг 2007 23:04
Да ти кажа не става за всички игри,и самата игра трябва да я пуснеш от самата програма от профилите и тогава става да записваш.На мен обаче ми записва без звук,но поне не са големи клипчетата.
При мен го няма тва с чертите.Изтеглих си Camtasia Studio 4 от замундата и с нея нямам проблеми ама на някои игри ми сече.И става да снимаш игри за sega Genezis.Ся ша пробвам да снимам от YouTube.
___________________________________ Подкрепете ни ТУК!!!!! за да има МКА и за РС
worse_boooy
Заглавие:
Публикувано на: 21 Авг 2007 13:12
При мен самити клипчета ми секат с Camtasia Studio 4,много гадно се виждат.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения