Автор |
Съобщение |
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 07:36
Това е класация на всички времена! Ест. не точно в буквалния смисъл, но... WoW след 20 години никой няма да го играе, но Mario и Tetris...
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 08:09
Кои олигофрен е правил тази класация бе!!Батълфилд на 36то място . От Принца на персия са сложили само първата част от новата трилогия, от военните има само Company of Heroes. А как може Far Cry да е толкова назад-че нали тя вдигна летвата за графика до небето ебаси.
|
|
|
Golqmoto pile
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 09:20
Не видях и Unreal Tournament. Ботовете - най-високо IQ
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 09:30
AgentX написа: Това е класация на всички времена! Ест. не точно в буквалния смисъл, но... WoW след 20 години никой няма да го играе, но Mario и Tetris... Е то и са в момента не знам кой играе марио и особено тетрис,па ти ми говориш след 20 години...
|
|
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 12:05
Аве ако се чудите какво да играете и не сте играли някоя от 100те игри тук, има какво да ви се предложи.
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Тъп трол (баннат)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 12:48
Поредната реклама за игри и фирми
Слагат ми някакви си mario и zalda??????????????
С много по-добра графика и много по стари са излязлите през 1991 година jazz jackrabbit , aladin и prince of percia?
06. The Legend Of Zelda: A Link to the Past
Ако тази игра е на 6 място , на първо трябва да е jazz jackrabbit или aladin
Сложили ми tetris,която никои геимър не би играл.
Пропуснали наи-великата и древна игра civilization1 излязла през 1989 година когато нямало и playstation.
Включили ми някакви несериозни игри с коли.Няма ги NFS и colinmcray.
На 16 място Advance Wars, на 37 starcraft
В тази клаксация няма свестни стратегии, ралита , 2-d games, има набутани около 1-5 от добрите 3-d actions.
Ако искате мога да намеря и по-глупава класация в интернет
Кажете ми как една игра излизала сигурно 2002 година с грозна графика, Advance Wars
може да е била по-популярна от първата стратегия
през 1989 civilization??????????????
Още по-странното е че civilization4 има закупени около 2 милиона копия и е на 40 място , а Advance Wars на 16.
Ако искате и аз с gamemaker мога да направя игра като Advance Wars.Такива игри има стотици хиляди .
|
|
|
|
|
Тъп трол (баннат)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 13:22
За почитателите на age of empires тъи като я няма в класацията бих им препоръчал да играят zelda
|
|
|
|
|
Българина
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 13:26
Излезли са около 350 игри по втората световна.Извадете от тях 250 и ето ви 100-те най яки игри на всички времена
___________________________________ "Не е честно!! Те ни замерят с камъни, а ние разполагаме само с картечници!!"
Поздрав за всички левскари
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 14:19
Brain написа: THE KING OF TIME написа: А как може Far Cry да е толкова назад-че нали тя вдигна летвата за графика до небето ебаси. А летвата за геймплей???
Е какво му е на геймплея на Far Cry? Много си е добър даже - як екшън, разнообразен арсенал, превозни средства, разнообразни нива и най-вече нелинейност. За мен това е една от игрите с най-нелинеен геймплей. Освен това има интересна история и готина графика. Какво повече от това?
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 15:41
Тази която беше на първо никога не съм я чувал
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 15:54
Jorix написа: AgentX написа: Това е класация на всички времена! Ест. не точно в буквалния смисъл, но... WoW след 20 години никой няма да го играе, но Mario и Tetris... Е то и са в момента не знам кой играе марио и особено тетрис,па ти ми говориш след 20 години...
Даже най старата Super Mario Bros зарибява. Има хора които в почивката от някоя тежка игра разнообразяват с нещо по-весело и fun. А пък по-малките само на това циклят. А аз съм виждал много хора докато чакат нещо да си цъкат тетрис на ония дето вътре имаше по 150 игри(времена....) или нещо подобно
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 15:57
crisbeto написа: Тази която беше на първо никога не съм я чувал
Бедна култура...
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 16:45
Typical Hero написа: crisbeto написа: Тази която беше на първо никога не съм я чувал Бедна култура...
Подкрепям Иначе си мисля, че това не е класация, а просто споменават най-играните заглавия. Но даже и така да е - липсват много стойностни заглавия от рода на UT, WC3 и др.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 17:00
Дефинътли е доста рандъм (бахти и българския о.0). Колкото и тъпи да са някои от индивидите, дека се изредиха в темата, до някаква степен имат право. Зелда е велика, ама чак пък най-великата? :/ ФФ7 - супер, но ФФ12 да е по-добра?
Класацията обаче май е азиатска, което би обяснило доста неща ^^
Но не е за конзоли, както някой беше казал. Имаше СимСити 2000, Цивилизация, Ром:Тотал Уор.
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 17:02
Дади написа: Но не е за конзоли, както някой беше казал. Имаше СимСити 2000, Цивилизация, Ром:Тотал Уор.
Е то си включва и някой PC заглавия де, но май е натам ориентирана.
btw Пропусна и WoW
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 17:04
AgentX написа: Дади написа: Но не е за конзоли, както някой беше казал. Имаше СимСити 2000, Цивилизация, Ром:Тотал Уор. Е то си включва и някой PC заглавия де, но май е натам ориентирана. btw Пропусна и WoW
Who the hell gives a fuck about WoW?
Ай да правим наша класация, huzzah!
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Тъп трол (баннат)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 17:11
играите си тетрис и mario дечица
wow се играе от над 2.5 милиона на ден.Ако е по брои играчи би трябвало да има само MMPG.
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 17:11
No написа: EDGE се взеха много насериозно, след като навсякъде са разшумя как те били "най-добрите", списанието "за елита" и пр. глупости. Тази класация го доказва, виждам в нея откровени глупости. Да ми сложиш Oblivion ВЪОБЩЕ в класацията (а е на 19-то място) и да пропуснеш половината RPG титани.. абе, без коментар..
Абе да ти кажа, че Elder Scrools 4 ще го запомнят много повече хора от колкото WoW
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 17:14
AgentX написа: No написа: EDGE се взеха много насериозно, след като навсякъде са разшумя как те били "най-добрите", списанието "за елита" и пр. глупости. Тази класация го доказва, виждам в нея откровени глупости. Да ми сложиш Oblivion ВЪОБЩЕ в класацията (а е на 19-то място) и да пропуснеш половината RPG титани.. абе, без коментар.. Абе да ти кажа, че Elder Scrools 4 ще го запомнят много повече хора от колкото WoW
Sadly - no. Не че Обливиън блести с нещо, де. За мен беше по-скоро разочарование.
Така или иначе УоУ е по-играна, което, обаче, не я прави по-добра игра.
А всъщност кои са тия Едж?
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юли 2007 17:17
Дади написа: AgentX написа: No написа: EDGE се взеха много насериозно, след като навсякъде са разшумя как те били "най-добрите", списанието "за елита" и пр. глупости. Тази класация го доказва, виждам в нея откровени глупости. Да ми сложиш Oblivion ВЪОБЩЕ в класацията (а е на 19-то място) и да пропуснеш половината RPG титани.. абе, без коментар.. Абе да ти кажа, че Elder Scrools 4 ще го запомнят много повече хора от колкото WoW Така или иначе УоУ е по-играна, което, обаче, не я прави по-добра игра.
Само не разбирам, защо ме цитираш та и удебеляваш като аз съм казал същото
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|