Автор |
Съобщение |
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 22:42
Rudeb0x.c0re написа: Деба казах примерно,бе!
Ем деба аз ти показвам колко абсурдно се изказа,като те засягам теб (най-лесният начин да разбереш )
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 22:44
Идиоти безподобни.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 22:47
Гейско лице омазано!
ХФ ВЕ1111
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 23:35
Rudeb0x.c0re написа: Из нета напоследък се носят странни слухове. Из нета нон-стоп се носят какви ли не слухове Rudeb0x.c0re написа: Щяло да има още един експенжън за УоУ.Възможно ли е да е истина? Естествено че е истина Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз Rudeb0x.c0re написа: Толкова скоро? А някой казал ли ти е че ще е скоро? Че експанжъни ще има е ясно като бял ден но дали ще излязат скоро... едва ли Възможно е вече да работят над експанжън но ако е така ще го пуснат най-рано по коледа Rudeb0x.c0re написа: Ето какво мисля че ще има в експанжъна според мен. Ето предположенията.
Ще има 2 нови раси.Ередарите(предполагам тях,защото не мога да се сетя други съюзници освен Нагите(няма как да стане) и Нерубияните(пак няма как да стане)) за за Ордата Защо пък да няма как да стане? Rudeb0x.c0re написа: и Пандите за Алианса. Rudeb0x.c0re написа: Ще има цял нов континент в Азерот.Нортренд,ония ледения.И там ще има няколко нови инстанции,от които едната ще бъде върховата с най-силния бос.Ще бъде The Frozen Throne и съответно Артас Лич Кинга ще бъде бос. Жестоко се съмнявам да вкарат Артас като бос в инстанция Rudeb0x.c0re написа: Може и неоки нев клас да вкарат. Просто няма шанс да стане това Избий си подобни надежди от главата за да не се разочароваш после Rudeb0x.c0re написа: Защо мислите всичките дето играят УоУ за идиоти?Прекарвам в УоУ не повече от 2 часа макс на ден.Какво нямам живеот ли?Да,бе! Никой не беше те обвинявал че прекарваш целия си ден с УоУ и че нямаш живот Обаче като се заоправдава работата започна да намирисва "Гузен негонен бяга" е казал народа Rudeb0x.c0re написа: УоУ седи над всички бози дето играете. Веднага мога да ти изредя поне 5 ММОРПГ-та които са класи над прехваления УоУ (само за ММОРПГ-та ти говоря... ако набъркаме всички жанрове ще стане грозна гледка за УоУ) Rudeb0x.c0re написа: Най отгоре е и сере върху останалите.Това е. Всъщност е малко по-надолу и си сере в собствената кошарка А наистина стойностните игри гледат отгоре и се подсмихват Rudeb0x.c0re написа: Седя много време в нас,слушам музичка.Това значи ли че съм зарибено по УоУ идиотче?Не мисля.Излизам имам стотици приятели. Добре! Ясно! Спокойно! Никой те обвинява! Никой нищо не е казал! Дишай дълбоко! Ти имаш перфектен социален живот! Няма съмнение Rudeb0x.c0re написа: По добре да седя и да играя УоУ,отколкото да слушам сектантска музиак(блек метъли и такива) и да се дрогирам по улиците. Тъпо може да звучи,но е така. Е ти направо изтрепа плъховете с тоя едит (само за да не ти хрумнат разни идеи... метъла е един от малкото стилове които въобще не ми понасят... но просто самото ти изказване беше толкова безумно тъпо че просто нямаше как да не го коментирам) Brain написа: По същия начин всички боготворят подобни помии като Starcraft
За всичко друго съм съгласен но тука прекали
Старкрафт е класа
Класика
Не можеш да говориш така за най-добрата реалновремева стратегия излизала някога дори лично на теб да не ти е по вкуса
Просто не е правилно
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юли 2007 23:57
Rudeb0x.c0re написа: ...и да се дрогирам по улиците. Тъпо може да звучи,но е така.
Прав си...По улиците съкс.Друго си е на вилата на някой фр примерно...
П.П.Така е, идиот си!!
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 08:33
Irenicus написа: ....
Оу,бая си се постарал тука.
Ето какво мисля аз.
Защо да няма как да вкарат Артас в играта?Вкараха Илидан и според мен не им пречи да вкараъ и Артас за върхови бос.Все пак той става новия лич кинг.
А по въпроса за пандите ....Просто не мога да се сетя за друга съюзническа раса на Алианса от това което сме виждали до сега.Виж може да измислят нещо новo.
Имах предвид че ако го пуснат до Коледа както ти казваш ще бъде много рaно имайки предвид Старкрафт 2 и колко се забави първия експанжън..
И пак деа се чудя щом има по-добри ММО-та от УоУ,що не вземете да играете тях бре?Всички се оплаквате УоУ била бъгава,всичко били копирано от други,има по-яки от нея и въпреки това пак я играете.Има нещо в думите ми щом 9-10 милиона играчи предпочитат да играят нея вместо другите и даже да плащат за това не малко пари.А да не говориме и за хората като мен,които играят по пиратските сървари.Събират се поне още окоо 1 милиона или малко по малко.
И за ония пост с блек метъла.Не съм искал да обиждам слушащите,но гледам че стана тъпо...
Се едно..
А Пениуайс може да спре да си вре клоунската глава навсякъде.И не съм казал че е тъпо по улиците....Деба наистина ли си толкова прост,бе?Целиш да се покажеш като много остроумен пред другите,но всъщност си едно идиотче.
Идиот ли съм?Не мисля.Идиотчето си ти.
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 08:46
Rudeb0x.c0re написа: Irenicus написа: .... Оу,бая си се постарал тука. Ето какво мисля аз. Защо да няма как да вкарат Артас в играта?Вкараха Илидан и според мен не им пречи да вкараъ и Артас за върхови бос.Все пак той става новия лич кинг. А по въпроса за пандите ....Просто не мога да се сетя за друга съюзническа раса на Алианса от това което сме виждали до сега.Виж може да измислят нещо новo. Имах предвид че ако го пуснат до Коледа както ти казваш ще бъде много рaно имайки предвид Старкрафт 2 и колко се забави първия експанжън.. И пак деа се чудя щом има по-добри ММО-та от УоУ,що не вземете да играете тях бре?Всички се оплаквате УоУ била бъгава,всичко били копирано от други,има по-яки от нея и въпреки това пак я играете.Има нещо в думите ми щом 9-10 милиона играчи предпочитат да играят нея вместо другите и даже да плащат за това не малко пари.А да не говориме и за хората като мен,които играят по пиратските сървари.Събират се поне още окоо 1 милиона или малко по малко. И за ония пост с блек метъла.Не съм искал да обиждам слушащите,но гледам че стана тъпо... Се едно.. А Пениуайс може да спре да си вре клоунската глава навсякъде.И не съм казал че е тъпо по улиците....Деба наистина ли си толкова прост,бе?Целиш да се покажеш като много остроумен пред другите,но всъщност си едно идиотче. Идиот ли съм?Не мисля.Идиотчето си ти.
Сега ще ти издам една малка тайна.Близард НЕ броят играещите,а ПРОДАДЕНИТЕ БРОЙКИ от играта.Като пред публиката казват,че всички тези 8-9 милиона са играещи или не казват нищо.Чист пример съм аз.Имам УоУ,но не го играя от ехехееее и ме бройкат за играещ?Капиш ?Може да погледнеш и в официалния форум на УоУ в БГ,да видиш как на ден излизат по 2-3 оферти минимум за продаване на герои.Истината е че хората спират с УоУ,но по статистиките на близард те не спират,тъй като броят продадени бройки
п.п. Много се бях смял на 1 писмо от близард,което в превод гласеше: "Като един от многото играещи фенове на УоУ ще можете......"(по това време въобще не поглеждах УоУ и нямах и плей тайм)
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 08:49
† iMMortality † написа: Rudeb0x.c0re написа: Irenicus написа: .... Оу,бая си се постарал тука. Ето какво мисля аз. Защо да няма как да вкарат Артас в играта?Вкараха Илидан и според мен не им пречи да вкараъ и Артас за върхови бос.Все пак той става новия лич кинг. А по въпроса за пандите ....Просто не мога да се сетя за друга съюзническа раса на Алианса от това което сме виждали до сега.Виж може да измислят нещо новo. Имах предвид че ако го пуснат до Коледа както ти казваш ще бъде много рaно имайки предвид Старкрафт 2 и колко се забави първия експанжън.. И пак деа се чудя щом има по-добри ММО-та от УоУ,що не вземете да играете тях бре?Всички се оплаквате УоУ била бъгава,всичко били копирано от други,има по-яки от нея и въпреки това пак я играете.Има нещо в думите ми щом 9-10 милиона играчи предпочитат да играят нея вместо другите и даже да плащат за това не малко пари.А да не говориме и за хората като мен,които играят по пиратските сървари.Събират се поне още окоо 1 милиона или малко по малко. И за ония пост с блек метъла.Не съм искал да обиждам слушащите,но гледам че стана тъпо... Се едно.. А Пениуайс може да спре да си вре клоунската глава навсякъде.И не съм казал че е тъпо по улиците....Деба наистина ли си толкова прост,бе?Целиш да се покажеш като много остроумен пред другите,но всъщност си едно идиотче. Идиот ли съм?Не мисля.Идиотчето си ти. Сега ще ти издам една малка тайна.Близард НЕ броят играещите,а ПРОДАДЕНИТЕ БРОЙКИ от играта.Като пред публиката казват,че всички тези 8-9 милиона са играещи или не казват нищо.Чист пример съм аз.Имам УоУ,но не го играя от ехехееее и ме бройкат за играещ?Капиш ?Може да погледнеш и в официалния форум на УоУ в БГ,да видиш как на ден излизат по 2-3 оферти минимум за продаване на герои.Истината е че хората спират с УоУ,но по статистиките на близард те не спират,тъй като броят продадени бройки
Еми може и така да е.Във всеки случай ти си по компетентен от мен в тоя въпрос,защото аз никога не съм играл в Близз.
Но имам друг въпрос.Защо да не могат да проверят броят на играчите по това колко хора игратя в отеделен реалм?
Те колко са реалмовете?50?100 ли бяха?
EDIT:Аз винаги съм се чудел как е в Близз с уж толкова много хора...Аз в тоя сървър дето играя има по 1300 човека макс онлайн и понякога е невъзможно да се изпълняват куестове...А в близз с толкова хора се чудя как е...
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 08:52
Rudeb0x.c0re написа: † iMMortality † написа: Rudeb0x.c0re написа: Irenicus написа: .... Оу,бая си се постарал тука. Ето какво мисля аз. Защо да няма как да вкарат Артас в играта?Вкараха Илидан и според мен не им пречи да вкараъ и Артас за върхови бос.Все пак той става новия лич кинг. А по въпроса за пандите ....Просто не мога да се сетя за друга съюзническа раса на Алианса от това което сме виждали до сега.Виж може да измислят нещо новo. Имах предвид че ако го пуснат до Коледа както ти казваш ще бъде много рaно имайки предвид Старкрафт 2 и колко се забави първия експанжън.. И пак деа се чудя щом има по-добри ММО-та от УоУ,що не вземете да играете тях бре?Всички се оплаквате УоУ била бъгава,всичко били копирано от други,има по-яки от нея и въпреки това пак я играете.Има нещо в думите ми щом 9-10 милиона играчи предпочитат да играят нея вместо другите и даже да плащат за това не малко пари.А да не говориме и за хората като мен,които играят по пиратските сървари.Събират се поне още окоо 1 милиона или малко по малко. И за ония пост с блек метъла.Не съм искал да обиждам слушащите,но гледам че стана тъпо... Се едно.. А Пениуайс може да спре да си вре клоунската глава навсякъде.И не съм казал че е тъпо по улиците....Деба наистина ли си толкова прост,бе?Целиш да се покажеш като много остроумен пред другите,но всъщност си едно идиотче. Идиот ли съм?Не мисля.Идиотчето си ти. Сега ще ти издам една малка тайна.Близард НЕ броят играещите,а ПРОДАДЕНИТЕ БРОЙКИ от играта.Като пред публиката казват,че всички тези 8-9 милиона са играещи или не казват нищо.Чист пример съм аз.Имам УоУ,но не го играя от ехехееее и ме бройкат за играещ?Капиш ?Може да погледнеш и в официалния форум на УоУ в БГ,да видиш как на ден излизат по 2-3 оферти минимум за продаване на герои.Истината е че хората спират с УоУ,но по статистиките на близард те не спират,тъй като броят продадени бройки Еми може и така да е.Във всеки случай ти си по компетентен от мен в тоя въпрос,защото аз никога не съм играл в Близз. Но имам друг въпрос.Защо да не могат да проверят броят на играчите по това колко хора игратя в отеделен реалм? Те колко са реалмовете?50?100 ли бяха?
Защото ще видят,че играещите са не повече от 5-6 милиона и нямат изгода от това да го кажат .Така излиза,че след пускането на ТБЦ изведнъж са се увеличили с 3 милиона,но така внезапно 3-4 месеца по-късно пак са намалели с 3 милиона
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 09:02
Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 09:05
Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно
Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 09:09
Rudeb0x.c0re написа: Jorix написа: Irenicus написа: Близард да не са гламави че да си зарежат толкова печелившия франчайз
Добре що ми се струва че в тоя форум никои не знае кво означава франчайз,но всеки я употребява наляво и надясно Франчайз е всичко около света на Уоркрафт.Игрите,книгите и задаващия се филм. Не,франчайз се нарича бизнес сътрудничество между 2 страни.Франчаизодателя е този които има опит във дадена свера,а франчаизополучателят е този които е ,,зелен'' в дадения бизнес за това прави франчаиз със опитния.Така и 2те страни работят във една сфера и печелят заедно.Така най-просто мога да ти го обясня.Франчаиз може да се нарича и верига магазини примерно,но отделните продукти на една фирма не могат да се нарекът франчайз..
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 09:44
Уахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха !!!!!
СПРЕТЕ ДА СЕ ДРОГИРАТЕ ПО УЛИЦИТЕ БЕ, МЕТЪЛИ МИРИЗЛИВИ !!!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 09:49
Irenicus написа: Rudeb0x.c0re написа: Ето какво мисля че ще има в експанжъна според мен. Ето предположенията.
Ще има 2 нови раси.Ередарите(предполагам тях,защото не мога да се сетя други съюзници освен Нагите(няма как да стане) и Нерубияните(пак няма как да стане)) за за Ордата Защо пък да няма как да стане?
Защото нагите и нерубианите са imba.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Cyrax
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 10:04
Доста се посмях докато четох тая тема.Имаше доста интересни попадения (няма да говоря за металите че момчето с тоя пример го напраихте на нищо ) като например че Стар крафт е боза и т.н.
Та ето каква е истината.УоУ съкс. Да. Казва го човек прекарал месеци в циклене пред монитора във "близз сървър". Просто се откажете от тая игра и ще видите как живота ви ще стане с една идея по хубав.
Колкото до експанжъна: не мисля че ще има.Даже съм сигурен че няма да има.Сичко ще бъде добавяно чрез пачове и т.н. А също съм сигурен че след излизането на СК2 (добре, не съм сигурен но се надявам) че доста хора ше зарежат безмисленото "grind" -ване и цикъл по инстанции и ще се хванат да играят нещо което иска малко повече мисъл и умения (ако изобщо ще се играе нещо де) Въпреки че всичко това може и сега да стане но просто всички са слепи за излизащите наистина добри заглавия, защото са заети да правят едно и също по цял ден само и само да земат omfg wtf lol imba предмет от поредния нов сет или нещо от сорта. Добри времена бяха когато излезе WC3 и за УоУ още се говореше като за игра която няма да излезе скоро... мда.. надявам се тия времена да се върнат рано или късно и хората да проумеят че за да си даваш парите за да седиш предиш компютър по цял ден е повече от тъпо.. така както го проумях аз.
И след този изпълнен с хейт към УоУ и УоУ играчите пост, да кажа да не се обиждате вие, които още не сте разбрали каква грешка правите играейки. Но някой ден ще разберете
п.п. Рап копеле !!
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 10:06
@Rudeboxe, поне да играеше в оригинален сървър, че да има смисъл от дискусия. Аз не играя УоУ поради простата причина че 15$ на месец (май толкова бяха) ми идват на нагорница, а пиратските сървъри смучат яко (малко хора, много бъгове и т.н.). Просто няма смисъл да играеш пиратски УоУ. Знам че не всеки може да си позволи да си купи играта + експанжън + евентуален следващ експанжън и да си плаща месечна такса, защото и аз нямам пари за глупости. Обаче да играеш на пиратки си е коренно различно в лошия смисъл. Не знам какво толкова те зарибява в тази посредствена игра ениуей. Както казаха по-нагоре в нея няма нищо невиждано. Да хубава е, зарибява чат-пат, но нищо повече от десетки други игри. А и какво толкова и е интересното на игра без завързан сюжет, който да следиш. Подобни игри играя само за да се отпусна. Не ги вземам на сериозно.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 10:33
Аве Уоу си е интересно явление.Особено интересна гледка е да видиш процеса на социалната деградация, разиграващ се пред теб.
Лично аз се сблъсквам с подобни случаи всеки ден - ученици на поправка, натрупване на отсъствия или просто родители, оплакващи
се от своето синче, което кисне пред рс-то по цял ден.Наистина би ми било доста интересно да се изследва количеството мозъчни
клетки на заклет уоу-джия и на човек недокосвал се до тази игра и прекарващ по 1-2 часа пред компютър.
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 11:15
NWA написа: Лично аз се сблъсквам с подобни случаи всеки ден - ученици на поправка, натрупване на отсъствия или просто родители, оплакващи се от своето синче, което кисне пред рс-то по цял ден.
Къде се сблъскваш с това - в WoW? Най-много се кефя на родители, играещи WoW и оплакващи се от това, че децата им киснат пред компа по цял ден... ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юли 2007 11:34
Имаше един случай, дето някаква майка видяла сина си да пуска поуст в един форум на WoW късно през нощта, и го наказала после, че не спи ;р
А причината тя да е била във форума е, че и тя е играела.
Но е най-яко да свириш Darkthrone и навън да вали.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|