Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 09:26

Shady написа:
Такааа, разгледах изискванията, така че не ме плюйте веднага. Просто искам мнение от "човек", а не разработчик или бот с мнение от 20 емоикони. Та компа ми е с 128 видео, 1.8 процесор, 512 РАМ и е доста оптимизиран. На слаби детайли ще сече ли? Все пак 50 миниъна са си доста....

Абе кога ще си набиете в болния мозък, че всичко зависи от моделите на видеото, процесора и рамта! Видео X1950GT 128mb. GDDR3 и 1000000 пъти по-мощно от GeForce FX5000 128mb.! Също така процесор Intel Penium 4 2,5ghz е мощен колкото AMD Athlon 1,8ghz! Толкова ли сте тъпи бе забога?!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 10:02

Така предлагам да ухладим страстите а играта рулира такава игра найстина не сам пуцал от бая време.Лудница е

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 12:09

AgentX написа:
Shady написа:
Такааа, разгледах изискванията, така че не ме плюйте веднага. Просто искам мнение от "човек", а не разработчик или бот с мнение от 20 емоикони. Та компа ми е с 128 видео, 1.8 процесор, 512 РАМ и е доста оптимизиран. На слаби детайли ще сече ли? Все пак 50 миниъна са си доста....

Абе кога ще си набиете в болния мозък, че всичко зависи от моделите на видеото, процесора и рамта! Видео X1950GT 128mb. GDDR3 и 1000000 пъти по-мощно от GeForce FX5000 128mb.! Също така процесор Intel Penium 4 2,5ghz е мощен колкото AMD Athlon 1,8ghz! Толкова ли сте тъпи бе забога?!

Хм, струва ми се написал съм, че конфигурацията ми е оптималната за тези параметри. Чети, после се карай. А играта ще я пеовера след два-три дена, сега имам много работа. Но очаквайте коменти и от мен :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 12:17

AgentX написа:
Също така процесор Intel Penium 4 2,5ghz е мощен колкото AMD Athlon 1,8ghz! Толкова ли сте тъпи бе забога?!

ахахахахаах ебати простия човек,нема друг индивиди такъв просто :lol: :lol: :lol: :lol:
амд процесорите са най-големите боклуци,от личен опит го знам.
никога ама никога няма да си взема амд!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 12:33

Аз пък, деба, съм чувал,
да се не лъжа, дори на страниците на РС Мания некой готин отворко разправяше, че
проблемът днес не е толкова в скапаните елементи,
а много повече - в недобре съгласуваните части и недобре изпипаните настройки на железата и софтовете.

технологиите по правне на железа са почти едни и същи.

но организацията им върху качествени дъна, съответносттта при подбора на елементите и проч,
били по-важни.

имам машини с амд, които не са ме предали с години, а не са спирани, освен ако не спре електричеството в квартала.
макар интелските да са ми присърце, но това е повече от пристарстност по марката; точно както любя баварец, но същата работа ми я върши и ситроен.

впрочем, темата посветена на игрица, а аз забих в ръсене на мозък, деба, простете.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 12:56

Я по-разправете горе-долу за какво става въпрос, как се играе и какво представлява моля. Че нещо май ме хвана и се чудя дали да я тегля. Можеш ли да правиш избор? Има ли нещо подобно като на КОТОР ? ( говоря за избор между добро и зло и тн).

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 13:00

Rico написа:
Я по-разправете горе-долу за какво става въпрос, как се играе и какво представлява моля. Че нещо май ме хвана и се чудя дали да я тегля. Можеш ли да правиш избор? Има ли нещо подобно като на КОТОР ? ( говоря за избор между добро и зло и тн).

Теглия няма да сресиш.Избор за сега няма защото в началото почваш зъл и помагаш на селяни който можеш да убиваш за да ти се вдига рейтинга на зъл имаш замък който е напълно разрушен и ти трябва да го поправиш със армията си .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 13:06

Има изборчета тук-там, но като цяло май си лошковец до край. Май изборът е да си зъл или да си много зъл.
Игрицата се състои в разкарване насам-натам из страната, контролиране на стадо идиоти миниънчета от различен тертип, събиране на предмети и хора за кулата ти, убиваме ма герои и т.н.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 15:24

Абе пичове като стартирам играта ми дава Runtime Error ! И ми дава ок като цъкна ми крашва играта.Някакви идеи как мога да го оправя ? Покривам изцяло дори и нормалните изисквания.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 16:25

играта не е ли online?

П.П. как да изключа проклетата "Кирилизация" в сайта много ми пречи...

който иска да бъде ухапан - цък

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:52

Мамка му направих нещо и сега не мога да призовавам миниани нз от какво се получи та значи само си напрвих един меч но не съм жертвал сичките си миниани и с малко пари останах но едваа ли това е причината , плс помощ :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 18:54

THE DEMON написа:
Мамка му направих нещо и сега не мога да призовавам миниани нз от какво се получи та значи само си напрвих един меч но не съм жертвал сичките си миниани и с малко пари останах но едваа ли това е причината , плс помощ :(

Oт каде го направи :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2007 19:25

oprawih se

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2007 07:33

Аве хора с героя има ли бутон за дефенс с който парира или блокирва удар :)

Играта е 6.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2007 16:38

Ае разцъках я и доста се посмях. Играта е направо детска .... нинам ... адски скучно и .... направо тъпо за мен. Това си е детска игра! Прекалено детска!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2007 17:49

Стигнах до там че трябва да прекарам до телепорт blue hive които да ми активира сините миниани обаче нещо не мога да ги прекарам през едно място значи трябва да минат през един лабиринт и да ги ръководя чрез guade marker обаче как да стане тоя номер като тоя маркер може само на мн близко разстояние до мен да стои а аз не мога да се движа през лабинтчето някои ако го е минал плс да каже....

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 07:25

Аве хора аз съм забил на куеста с 10-те жени слугини дето треа да намеря,открих само 9,обиколих Мелон Хилс няколко пъти и не моа да я намеря тая 10-тата.Също така можете ли да ми кажете как да намеря сините миниони,в Евърнайт ми остават 3 корена,обиклих всичко,което мога там,но така и не намерих сините,плс хлп

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 20:10

Аре де никой ли не знае каде да намеря сините импове

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 22:00

Не разбрах кой миниън за какво е при броните кой е за дефенс кой за атака и т.н.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2007 22:11

Не прочетох цялата тема, само исках да питам играта иска ли 3.0 Шейдъри и подобни изгъзици? Демек на Радеон Х550 ще тръгне ли?

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com