Автор |
Съобщение |
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 14:06
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 17:07
Ако някой получи или намери нали ще бъде така любезен да го сподели със сънародниците си.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 17:15
THE DEMON написа:
Ох направо откачам !!! Влизам 100 пъти днес в филепланет... всеки момент ще пуснат втората партида. НО АКО СА ПАК ПЛАТЕНИ щЕ ОТКАчИМ. Свалих я играта и влизам но само меню, нямам достъп до нищо освен настройки и т.н. Трябва да си създам ацц но ми иска ключ Четох че щяло да има безплатна партида ключове... НО КОГА ??? Иначе менюто е супер яко, страхотен интерфейс. За фон има планетата ни Земя и кораби на Строг в нейната орбита.
ЗА БОГА НЯМА ЛИ НЯКОЙ ДА СЕ СМИЛИ НАД МЕН И ДА МИ ДАДЕ ЕДИН КЛюч САМО ЗА МАНИчКООООООООО ПЛИСССССССС... ЛЕЛЕ ОТИВАМ ДА ЦЪКАМ ГОТИК чЕ щЕ ОТКАчИМ КАК МИ СЕ ИГРАЕ КУЕЙК ЛАРС...............
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 17:17
А аз пък се надявам да ми тръгне.
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 17:20
И аз следя като ги пуснат веднага ще постна тук
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 17:39
lordivan написа: А аз пък се надявам да ми тръгне.
Брат чета форума редовно на Куейка и като гледам са се самозабравили тея... Много зле в това отношение. мин искат процесор 3200+, памет 1гб+, видео радеон х800+... това им било МИН. Преди пишеше че ще подържа моята видео х700, сега от 800+ нагоре омг МИНИМУМ. Болни мозъци. Ако нещо я съсипе тази игра това ще да е!!! Гледам видеа на Старкрафт 2 и съм убеден че ще ми върви перфектно нищо че ще излезе след година+. Аз съм с Бъртан 2500+, 1.5гб памет и х700 про. Просто трябваше да я оптимизират така че да върви на половина на тея, всичко над 2000+,512мб, радеон 9600 е ЗАГУБА. Просто няма ли кой да им каже на тея ид да си прави супер яките и модерни енжини а те да прават с скромни изисквания. Тука става въпрос за геймплей не за революционна графика. Може ЦС-а с енжина на Куейк 2 да е най-играния 3д тийм екшън все още...
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 18:20
Моя комп:
AMD Sempron 2200+, 512RAM, ATi READEON 9550 128mb...
И все пак се надявам, въпреки че машината е много зле.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 18:28
Няма надежда! Пак са платени. В събота уж щяло да има безплатни ключове... отказвам се че така се нерва... ще започна да псувам якоооо!
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 18:30
lordivan написа: Моя комп:
AMD Sempron 2200+, 512RAM, ATi READEON 9550 128mb...
И все пак се надявам, въпреки че машината е много зле.
Еми ако Куейк 4 ти върви би трябвало и тази да ти тръгне.
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 18:43
Е че къде ша отиде.
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 21:19
Да им горят главите на сичките(като на аватара на нашият приятел lordivan) дето правят играта тя ще е яка ама
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 21:20
infinitas написа: SouleaterDM написа: Seeker_of_the_Holy_Kifla написа: infinitas написа: MYSTManiac написа: SouleaterDM написа: Neltarion написа: v3x написа: Neltarion написа: SouleaterDM написа: MYSTManiac написа: Neltarion написа: infinitas написа: Neltarion написа: SouleaterDM написа: MYSTManiac написа: Neltarion написа: SouleaterDM написа: Neltarion написа: SouleaterDM написа: Neltarion написа: SouleaterDM написа: Neltarion написа: SouleaterDM написа: Neltarion написа: SickFreak написа: SouleaterDM написа: Neltarion написа: SouleaterDM написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: MYSTManiac написа: SouleaterDM написа: MYSTManiac написа: SouleaterDM написа: MYSTManiac написа: SouleaterDM написа: MYSTManiac написа: SickFreak написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: mYkSiNaToR написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: infinitas написа: Neltarion написа: infinitas написа: Neltarion написа: MYSTManiac написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: infinitas написа: Neltarion написа: SickFreak написа: SouleaterDM написа: Vanioto написа: Neltarion написа: infinitas написа: Neltarion написа: Neltarion написа: Seeker_of_the_Holy_Kifla написа: SouleaterDM написа: the_mess написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: Vurlia_Himik написа: SouleaterDM написа: mYkSiNaToR написа: Vurlia_Himik написа: Seeker_of_the_Holy_Kifla написа: Neltarion написа: SickFreak написа: the_mess написа: the_mess написа: the_mess написа: Neltarion написа: the_mess написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: SickFreak написа: Neltarion написа: Seeker_of_the_Holy_Kifla написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Seeker_of_the_Holy_Kifla написа: Vurlia_Himik написа: v3x написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Seeker_of_the_Holy_Kifla написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: mYkSiNaToR написа: ksat написа: mYkSiNaToR написа: Seeker_of_the_Holy_Kifla написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: Neltarion написа: Vurlia_Himik написа: MYSTManiac написа: v3x написа: Vanioto написа: Seeker_of_the_Holy_Kifla написа: Vurlia_Himik написа: mYkSiNaToR написа: Уеуееееее... Айди отначало. ми айди напълно съм съгласен с рестарт-а . Че някой се оплакват , че им завивал Win-a Damn Suck my balls,Kyle! Go fuck yourself! Тва става като гледате South Park. Цитирай цитатът Иди на страница Предишна 1, 2, 3 ... 15, 16, 17 Цицирам цитатът. Отивам на страница 17. Муахаха олигофрен В добрия смисъл на думата, де Бе и в лошия да бепе - пак съм си Улигофрен. :Д хуйлигофрени стее шлаааааааа путкоманияяяя ДАЙТЕ ПЕТ ЛЕВА НА ЕДИН ЗАЦИКЛИЛ ГЕЙМЪР! дай 10 залог Шшшшш, браточка... кажен зи Чшшш, браточка... Ми па да куотнем... цитирането си е цитиране. запомнете го от бат' ви Имията!! Имията му е майна на куотването. стиа писали, цицирайте!! Чшшш, don't you get fuckin' tough with me! йух йееей бръм бръм бахти темата :Shock: мно е яка нали кърти yea, it curts "it curts" ahhgagaha аре още едно за посткаунта AND REMEMBER KIDS - THE MORE POSTS YOU HAVE, THE BIGGER YOUR PENIS IS 100 at last ми браво ти uber cool Цицитирай, не пиши! Охо аз ся схванах идеята phuck u suck my balls Френска любов-кажи го по-интелигентно Oonee moreee timmeeee GODDAMMIT!~ Fucked bastards. Blow me Shut up, fuckin' fagget. I'm a lesbian,I like women пише се фаггОт бе Fagget, faggot, the same shit. ОМГ lesbians everywhere да бе а кой ще се грижи за нас, хетеросексуалните мъже !!?? убер куул Убер Мадафака Куул Супер убер куул мадафакър да ва куотне Азис да ва куотне! Goddjesusdammnateit! OMFGROTFLOLOMAO myst, егати мазохистичния аватар :Shock: як е нали? :Shock: това говори достатъчно :Shock: u warmed my heart o rly rly rly rly OMG :Shock: yeah, yeah... yo,yo Fuck off, gangsta raper! Burn motherfucker,burn! Die, die in terrible pain... ИБАХТЕ ФОРУМА БЕ ИДИОТИ Мълчи там и карай по - кротко. ВТФ бъгна се форума :Shock: OMG то при толкова много цитати :Shock: при мен все още е добре кои е тоя дето е псувал горе При мен е няк'во такова синьо
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 10:57
Неска пак ще пускат ключове
|
|
|
|
|
lordivan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 15:31
Още ли няма ключ ??
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 18:07
За клучове чакаите до утре. Не е много официална информацията ама май все пак ще пуснат и за простосмъртни. Моля админа да по разгледа малко темата щото при мене(Firefox 2.0.0.4, Ubuntu 7.04) нещо не изглежда добре след флудърския пост на v3x.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 20:31
TheNightmare написа: За клучове чакаите до утре. Не е много официална информацията ама май все пак ще пуснат и за простосмъртни. Моля админа да по разгледа малко темата щото при мене(Firefox 2.0.0.4, Ubuntu 7.04) нещо не изглежда добре след флудърския пост на v3x.
Или утре или никога... утре 19.00 чакам да взема ключ. Ако няма и утре фрии ключове съм им е*** ма**** ...
Играта неможе да е безплатна но това да плащаш на трети лица за да пробваш една бета не го разбирам! Да припомня че Волфа Енеми Територи е напълно безплатна игра която даже не изисква Волфенстеин... затова беше и толкова успешна.
|
|
|
|
|
0rmuzd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 21:33
Мамка му има ключове но видиш ли не сам покижал изискжанията на играт според саита
а имам 2=по дора машина от препоръчваната
ГРЕШКА ПРОСТО СА ПЛАТЕНИ ДЕА
|
|
|
|
|
Ivals92
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 18:14
знаете ли 09:00:00 PST колко часа се пада по българско време?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 18:25
Ivals92 написа: знаете ли 09:00:00 PST колко часа се пада по българско време? 19:00 но днеска ключовете ще излязат 21:00 българско време. От SD обещават, че ще пуснат повече ключове, но това пак не е гаранция че всички желаещи ще се сдобият. Те другите свършваха след бая време, но сега желаещите са в пъти повече.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 19:01
54 мин ... дано успея!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|