Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: За WoW кои е наи-добрия healer след priest-a Публикувано на: 26 Апр 2007 15:51
Cantodea написа: Flaming Ass написа: На всички е известно че поп на light и с healing gear няма равен във healing но кой е най-добрия след него???Някой казват че това е druid-a защото може да heal-ва около 15минути с прилчен heal преди да му свърши маната.Други твардят че това е paladin-a.Същите тези дайе смеят да кажат:"Palaта е по-добър healer и от priest-a".Разбира се всеки има право на мнение,но паладина е най-добрия в solo игра,друида е уникален,roug-a u mage-a са най-добри в dmg,priesta в heal-a и останалите са просто боза(hehe мразя тъпи шамани always lick dick) Ахам, другите смърдят... ти щот си мега-ултра госуто тука и вадиш някви козове от ръкавите... Щот 41лвл уориъра ми къса всичко без роуг(а понякога и роуг) до 47лвл... включително пала.. Моля те, заври се пак в УоУ и не излизай от там..
sry ama parviq si warr lvl 60 s palata zaklah kat beh lvl 47.E da,izpolzvah kolbi,absorb lay on hands stun i tn i tn.6te me popita6 kak znam 4e e bil lvl 60 kat na lvl47 60 mu e skull-mnogo prosto qzde6e elite mount
___________________________________ Smack my bitch up!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За WoW кои е наи-добрия healer след priest-a Публикувано на: 26 Апр 2007 15:52
Cantodea написа: Flaming Ass написа: На всички е известно че поп на light и с healing gear няма равен във healing но кой е най-добрия след него???Някой казват че това е druid-a защото може да heal-ва около 15минути с прилчен heal преди да му свърши маната.Други твардят че това е paladin-a.Същите тези дайе смеят да кажат:"Palaта е по-добър healer и от priest-a".Разбира се всеки има право на мнение,но паладина е най-добрия в solo игра,друида е уникален,roug-a u mage-a са най-добри в dmg,priesta в heal-a и останалите са просто боза(hehe мразя тъпи шамани always lick dick) Ахам, другите смърдят... ти щот си мега-ултра госуто тука и вадиш някви козове от ръкавите... Щот 41лвл уориъра ми къса всичко без роуг(а понякога и роуг) до 47лвл... включително пала.. Моля те, заври се пак в УоУ и не излизай от там..
sry ama parviq si warr lvl 60 s palata zaklah kat beh lvl 47.E da,izpolzvah kolbi,absorb lay on hands stun i tn i tn.6te me popita6 kak znam 4e e bil lvl 60 kat na lvl47 60 mu e skull-mnogo prosto qzde6e elite mount.A kak svar6i bitkata-toi hvana da bqga na 200 HP az mu sileh hammer of wrath i edin hunter me ebna otzad s polearm
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 15:58
Telba написа: Братче на Вратче написа: Дру. При добър gear, съвсем спокойно прави повече heal от приеста. Палата има кирлив хеал. Дмг се прави от маге, роуг и хънтър. Съзнаваш,надявам се,че уорлоците смазваме ДПС-то на магове роугове хънтарди и подобни същества в рейдовете в момента? Или гилда ти не е виждал що за чудовище е облечен уорлок? 1109 sustained dps anyone?Защото нашите са точно такива зверове.Айде,не и аз,ама аз съм в момента оффлайн от уоу,че идва сесия скоро,а в играта отскоро съм пвп,а не пве,но другите ни уорлоци са точно такива джувотинщини,ако си сложа и аз малко повечко дрешки спокойно достигам 1000 дпс и аз... Така че ЛОЛ на "Дмг се прави от маге, роуг и хънтър." http://www.na-guild.com/ уорлоците им са зверове.
Prav si moq 70 warlock kasa i maje bez da pita.....to ne e pvp,duel,gang na nego,toi da gang-va,ins......abe agroto ot mene ne marda!A i kat sam na demonology peta mi pravi 500 na udar,a az na shadowbolt-1300bez crit,crit chance-18%a s crit nekade 3k
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: За WoW кои е наи-добрия healer след priest-a Публикувано на: 26 Апр 2007 16:01
Jorix написа: Flaming Ass написа: но паладина е най-добрия в solo игра,друида е уникален,roug-a u mage-a са най-добри в dmg,priesta в heal-a и останалите са просто боза Пропусна уориора като танк,а останалите 3 ,,бози''(хънтър,уарлок,шаман) са може би най-добрите пвп класове и определено най-интересните (поне за мене)
a da da da sry sry zabravih gi hunterite to moq stana 40 i go zaebah de.....karai sry za hunterite ama za shamana ne sajalqvam-it realy sux a i warlocka e nai-dobriq DPS v igrata to prosto nema6e smisal da go spomenavam
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 16:13
На кой сървър играеш?
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Апр 2007 17:57
Явно просто адски те е яд, че шаманите те скъсват
А и не коментирай много много, 'щото играеш с двата най easy mode класове в играта.
Пи.Ес. Холи паладини в арена = имба.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
DoBy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 09:32
спрях да играя WoW точно преди да излезне Burning Crusade а почнах да я играя точно когато излезе за толкова време развих сички герои по няколко пъти на сякви сървари + 60 лвл Хънтер и 60 лвл Уориър на Neptulon. Общо взето каквото може да се види на тази невероятна игра съм го видял, и въпреки че ми е писнала още ме кефи Не го казвам за да се хваля а за да ви кажа, че според мен най- интересния и приятен за развиване клас в играта е Хънтер Всеки който тепърва навлиза в света на WoW трябва да го пробва идеята за герой носещ Mail да прави от 600 до над 2000 дмг от разстояние е доста съблазнителна а и освен това нищо не му пречи да влезе и в близък бой да речем със Blades of Hackar (забравил съм как се пише ). Несъмнено 1 от най-интересните и трудни за развиване герои в света на WoW...
PS: за толкова време не намерих пиратски сървар на който пет-а и капаните на хънтера да работят
___________________________________ Оръжията не убиват. Тъпите копелета с оръжия убиват
|
|
|
|
|
Wile E. C.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 12:52
Да се оплача как нерфнаха Shadow Priesta... какъв мощен Vampiric Embrace имаше преди - демидж правиш, и от твоя демидж се лекува цялаото парти. За 2-ри прист в райд беше супер, 1вия хилър пази само танка и дори да объркате нещата с агрото, нещата се оправятха много по-лесно, защото ти си и бияч, и лекуваш.
Само че около ТВС ни навряха нерфа и трябваше да се преквалифицирам в холи прист принудително, ебати.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 19:20
Най-добрия хилър след прийста е монка.Даже монка е преди него щото може да маха кондишъни.
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Май 2007 19:48
Алминатора написа: Най-добрия хилър след прийста е монка.Даже монка е преди него щото може да маха кондишъни. За уоу става въпрос.Ти не знам за коя игра говориш
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 09:08
Jorix написа: Алминатора написа: Най-добрия хилър след прийста е монка.Даже монка е преди него щото може да маха кондишъни. За уоу става въпрос.Ти не знам за коя игра говориш
guild wars
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 09:41
scoopp написа: Jorix написа: Алминатора написа: Най-добрия хилър след прийста е монка.Даже монка е преди него щото може да маха кондишъни. За уоу става въпрос.Ти не знам за коя игра говориш guild wars
Ааа баси майката къв билд само направих едновременно вкарвам Deep Wound,Weakness и Cripple.Отделно правя по 60-100 демидж на околните,пък понякога и направо едно по 70...Къртя мивки с тоя билд въобще не могат да ме барнат.Ето го и него:
OgSnQIF1RlqqyqxazAW6Gg1Ei3u90FjD
Не е кой знае какво,но мога спокойно да си фармя самичък в Lahtenda Bog.За Desolation обаче не знам
И да ви питам-откъде се купуват елитни скилове или трябва да съм 20 левъл за да ги използвам?
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 10:49
DoBy написа: спрях да играя WoW точно преди да излезне Burning Crusade а почнах да я играя точно когато излезе за толкова време развих сички герои по няколко пъти на сякви сървари + 60 лвл Хънтер и 60 лвл Уориър на Neptulon. Общо взето каквото може да се види на тази невероятна игра съм го видял, и въпреки че ми е писнала още ме кефи Не го казвам за да се хваля а за да ви кажа, че според мен най- интересния и приятен за развиване клас в играта е Хънтер Всеки който тепърва навлиза в света на WoW трябва да го пробва идеята за герой носещ Mail да прави от 600 до над 2000 дмг от разстояние е доста съблазнителна а и освен това нищо не му пречи да влезе и в близък бой да речем със Blades of Hackar (забравил съм как се пише ). Несъмнено 1 от най-интересните и трудни за развиване герои в света на WoW... PS: за толкова време не намерих пиратски сървар на който пет-а и капаните на хънтера да работят
Това не е приятно,а лесно.
Пробвайте уорлок,на 70тка демо лок-а е супер забавно в арена.
Поздрави, Onyxinator 70 human warlock @ Boulderfist.
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 17:32
Telba написа: DoBy написа: спрях да играя WoW точно преди да излезне Burning Crusade а почнах да я играя точно когато излезе за толкова време развих сички герои по няколко пъти на сякви сървари + 60 лвл Хънтер и 60 лвл Уориър на Neptulon. Общо взето каквото може да се види на тази невероятна игра съм го видял, и въпреки че ми е писнала още ме кефи Не го казвам за да се хваля а за да ви кажа, че според мен най- интересния и приятен за развиване клас в играта е Хънтер Всеки който тепърва навлиза в света на WoW трябва да го пробва идеята за герой носещ Mail да прави от 600 до над 2000 дмг от разстояние е доста съблазнителна а и освен това нищо не му пречи да влезе и в близък бой да речем със Blades of Hackar (забравил съм как се пише ). Несъмнено 1 от най-интересните и трудни за развиване герои в света на WoW... PS: за толкова време не намерих пиратски сървар на който пет-а и капаните на хънтера да работят Това не е приятно,а лесно. Пробвайте уорлок,на 70тка демо лок-а е супер забавно в арена. Поздрави, Onyxinator 70 human warlock @ Boulderfist. Имам 70 уарлок и 70 хънтър (в офицялния).И 2те са интересни,но хънтера бие
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Re: За WoW кои е наи-добрия healer след priest-a Публикувано на: 09 Май 2007 18:07
MARiNZ0 написа: Demonic написа: ШАМАНИ НАД ВСИЧКО !!!1 [/b][/size] Само с това съм съгласен, останалото просто беше излишно. Аз мога да кажа,че всички класове от WoW могат да бъдат добри Зависи как обича да играе човека и зависи на какво дърво му е героя(талантите).
P.S И мое лично мнение няма хубав,няма лош клас.Зависи от това как играеш.
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 19:18
Ресто друид, по добър е дори от шадоу прийст. Мога да се обзаложа, виждал съм го в действие какво прави...но всичките му таланти са на ресторейшън...
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Май 2007 23:56
Nexus написа: Ресто друид, по добър е дори от шадоу прийст. Мога да се обзаложа, виждал съм го в действие какво прави...но всичките му таланти са на ресторейшън... дори и от шадоу прийст? нещо се обърка, не бъркай шадоу с холи/дисциплин прийста шадоу прийста е ДПС,холи8дисциплин прийста е хийлър
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 00:38
Офф топик :
На 66 лвл с един приятел в група outdamage-нахме сички в батълграунда,аз елементал,той енхансмънт шамани.За кво си говориме просто,умрели сме 1 или 2 пъти а аз съм за 3-4 път с моя шаман на батълграунд.
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Telba
|
|
В момента играе: Planetside 2 Guild Wars 2 World Of Tanks Team Fortress 2
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 09:50
Ама уорлоците ви ядем за закуска вас шаманите.
Не помня кога за последно 1в1 съм умрял от шаман,честно казано...
Просто ако сте енхансмънт един дет коил + фиър ,и ако не сте успяли да си пуснете тремора (или не успее да ви стигне пулса му) и ако СЛУЧАЙНО съм забравил да изхабя чардж-а на граундинг-тотема,еми,отивате при предците си
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Май 2007 13:00
Лока е единствения клас където шаман е почти невъзможно да го бие.Само некви късметлииски критове,добре таймнат тремор че да диспелне веднага фиъра могат да ни спасят.Иначе вс другите класове е лесно
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|