Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: За WoW кои е наи-добрия healer след priest-a
Публикувано на: 26 Апр 2007 15:51

Cantodea написа:
Flaming Ass написа:
На всички е известно че поп на light и с healing gear няма равен във healing но кой е най-добрия след него???Някой казват че това е druid-a защото може да heal-ва около 15минути с прилчен heal преди да му свърши маната.Други твардят че това е paladin-a.Същите тези дайе смеят да кажат:"Palaта е по-добър healer и от priest-a".Разбира се всеки има право на мнение,но паладина е най-добрия в solo игра,друида е уникален,roug-a u mage-a са най-добри в dmg,priesta в heal-a и останалите са просто боза(hehe мразя тъпи шамани always lick dick)

Ахам, другите смърдят... ти щот си мега-ултра госуто тука и вадиш някви козове от ръкавите... Щот 41лвл уориъра ми къса всичко без роуг(а понякога и роуг) до 47лвл... включително пала..
Моля те, заври се пак в УоУ и не излизай от там..

sry ama parviq si warr lvl 60 s palata zaklah kat beh lvl 47.E da,izpolzvah kolbi,absorb lay on hands stun i tn i tn.6te me popita6 kak znam 4e e bil lvl 60 kat na lvl47 60 mu e skull-mnogo prosto qzde6e elite mount

Профил

Публикувано на: 26 Апр 2007 15:52

Cantodea написа:
Flaming Ass написа:
На всички е известно че поп на light и с healing gear няма равен във healing но кой е най-добрия след него???Някой казват че това е druid-a защото може да heal-ва около 15минути с прилчен heal преди да му свърши маната.Други твардят че това е paladin-a.Същите тези дайе смеят да кажат:"Palaта е по-добър healer и от priest-a".Разбира се всеки има право на мнение,но паладина е най-добрия в solo игра,друида е уникален,roug-a u mage-a са най-добри в dmg,priesta в heal-a и останалите са просто боза(hehe мразя тъпи шамани always lick dick)

Ахам, другите смърдят... ти щот си мега-ултра госуто тука и вадиш някви козове от ръкавите... Щот 41лвл уориъра ми къса всичко без роуг(а понякога и роуг) до 47лвл... включително пала..
Моля те, заври се пак в УоУ и не излизай от там..

sry ama parviq si warr lvl 60 s palata zaklah kat beh lvl 47.E da,izpolzvah kolbi,absorb lay on hands stun i tn i tn.6te me popita6 kak znam 4e e bil lvl 60 kat na lvl47 60 mu e skull-mnogo prosto qzde6e elite mount.A kak svar6i bitkata-toi hvana da bqga na 200 HP az mu sileh hammer of wrath i edin hunter me ebna otzad s polearm

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Апр 2007 15:58

Telba написа:
Братче на Вратче написа:
Дру. При добър gear, съвсем спокойно прави повече heal от приеста. Палата има кирлив хеал. Дмг се прави от маге, роуг и хънтър.

Съзнаваш,надявам се,че уорлоците смазваме ДПС-то на магове роугове хънтарди и подобни същества в рейдовете в момента?
Или гилда ти не е виждал що за чудовище е облечен уорлок? 1109 sustained dps anyone?Защото нашите са точно такива зверове.Айде,не и аз,ама аз съм в момента оффлайн от уоу,че идва сесия скоро,а в играта отскоро съм пвп,а не пве,но другите ни уорлоци са точно такива джувотинщини,ако си сложа и аз малко повечко дрешки спокойно достигам 1000 дпс и аз...
Така че ЛОЛ на "Дмг се прави от маге, роуг и хънтър." http://www.na-guild.com/ уорлоците им са зверове.

Prav si moq 70 warlock kasa i maje bez da pita.....to ne e pvp,duel,gang na nego,toi da gang-va,ins......abe agroto ot mene ne marda!A i kat sam na demonology peta mi pravi 500 na udar,a az na shadowbolt-1300bez crit,crit chance-18%a s crit nekade 3k

Профил

Публикувано на: 26 Апр 2007 16:01

Jorix написа:
Flaming Ass написа:
но паладина е най-добрия в solo игра,друида е уникален,roug-a u mage-a са най-добри в dmg,priesta в heal-a и останалите са просто боза
Пропусна уориора като танк,а останалите 3 ,,бози''(хънтър,уарлок,шаман) са може би най-добрите пвп класове и определено най-интересните (поне за мене)

a da da da sry sry zabravih gi hunterite to moq stana 40 i go zaebah de.....karai sry za hunterite ama za shamana ne sajalqvam-it realy sux a i warlocka e nai-dobriq DPS v igrata to prosto nema6e smisal da go spomenavam

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Апр 2007 16:13

На кой сървър играеш?

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Апр 2007 17:57

Явно просто адски те е яд, че шаманите те скъсват :roll:

А и не коментирай много много, 'щото играеш с двата най easy mode класове в играта.

Пи.Ес. Холи паладини в арена = имба.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2007 09:32

спрях да играя WoW точно преди да излезне Burning Crusade а почнах да я играя точно когато излезе :) за толкова време развих сички герои по няколко пъти на сякви сървари + 60 лвл Хънтер и 60 лвл Уориър на Neptulon. Общо взето каквото може да се види на тази невероятна игра съм го видял, и въпреки че ми е писнала още ме кефи :) Не го казвам за да се хваля а за да ви кажа, че според мен най- интересния и приятен за развиване клас в играта е Хънтер :P Всеки който тепърва навлиза в света на WoW трябва да го пробва :) идеята за герой носещ Mail да прави от 600 до над 2000 дмг от разстояние е доста съблазнителна :P а и освен това нищо не му пречи да влезе и в близък бой да речем със Blades of Hackar (забравил съм как се пише :P). Несъмнено 1 от най-интересните и трудни за развиване герои в света на WoW...

PS: за толкова време не намерих пиратски сървар на който пет-а и капаните на хънтера да работят :P

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2007 12:52

Да се оплача как нерфнаха Shadow Priesta... какъв мощен Vampiric Embrace имаше преди - демидж правиш, и от твоя демидж се лекува цялаото парти. За 2-ри прист в райд беше супер, 1вия хилър пази само танка и дори да объркате нещата с агрото, нещата се оправятха много по-лесно, защото ти си и бияч, и лекуваш.
Само че около ТВС ни навряха нерфа и трябваше да се преквалифицирам в холи прист принудително, ебати.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2007 19:20

Най-добрия хилър след прийста е монка.Даже монка е преди него щото може да маха кондишъни.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Май 2007 19:48

Алминатора написа:
Най-добрия хилър след прийста е монка.Даже монка е преди него щото може да маха кондишъни.
За уоу става въпрос.Ти не знам за коя игра говориш

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2007 09:08

Jorix написа:
Алминатора написа:

guild wars :!:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2007 09:41

scoopp написа:
Jorix написа:
Алминатора написа:

guild wars :!:

Ааа баси майката къв билд само направих едновременно вкарвам Deep Wound,Weakness и Cripple.Отделно правя по 60-100 демидж на околните,пък понякога и направо едно по 70...Къртя мивки с тоя билд въобще не могат да ме барнат.Ето го и него:
OgSnQIF1RlqqyqxazAW6Gg1Ei3u90FjD

Не е кой знае какво,но мога спокойно да си фармя самичък в Lahtenda Bog.За Desolation обаче не знам :roll:
И да ви питам-откъде се купуват елитни скилове или трябва да съм 20 левъл за да ги използвам?

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2007 10:49

DoBy написа:
спрях да играя WoW точно преди да излезне Burning Crusade а почнах да я играя точно когато излезе :) за толкова време развих сички герои по няколко пъти на сякви сървари + 60 лвл Хънтер и 60 лвл Уориър на Neptulon. Общо взето каквото може да се види на тази невероятна игра съм го видял, и въпреки че ми е писнала още ме кефи :) Не го казвам за да се хваля а за да ви кажа, че според мен най- интересния и приятен за развиване клас в играта е Хънтер :P Всеки който тепърва навлиза в света на WoW трябва да го пробва :) идеята за герой носещ Mail да прави от 600 до над 2000 дмг от разстояние е доста съблазнителна :P а и освен това нищо не му пречи да влезе и в близък бой да речем със Blades of Hackar (забравил съм как се пише :P). Несъмнено 1 от най-интересните и трудни за развиване герои в света на WoW...

PS: за толкова време не намерих пиратски сървар на който пет-а и капаните на хънтера да работят :P

Това не е приятно,а лесно.
Пробвайте уорлок,на 70тка демо лок-а е супер забавно в арена.
Поздрави, Onyxinator 70 human warlock @ Boulderfist.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2007 17:32

Telba написа:
DoBy написа:

Това не е приятно,а лесно.
Пробвайте уорлок,на 70тка демо лок-а е супер забавно в арена.
Поздрави, Onyxinator 70 human warlock @ Boulderfist.
Имам 70 уарлок и 70 хънтър (в офицялния).И 2те са интересни,но хънтера бие

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2007 18:07

MARiNZ0 написа:
Demonic написа:
ШАМАНИ НАД ВСИЧКО !!!1 [/b][/size] :oops: :twisted:

Само с това съм съгласен, останалото просто беше излишно.
Аз мога да кажа,че всички класове от WoW могат да бъдат добри :wink: Зависи как обича да играе човека и зависи на какво дърво му е героя(талантите).

P.S И мое лично мнение няма хубав,няма лош клас.Зависи от това как играеш.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2007 19:18

Ресто друид, по добър е дори от шадоу прийст. Мога да се обзаложа, виждал съм го в действие какво прави...но всичките му таланти са на ресторейшън... :lol:

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Май 2007 23:56

Nexus написа:
Ресто друид, по добър е дори от шадоу прийст. Мога да се обзаложа, виждал съм го в действие какво прави...но всичките му таланти са на ресторейшън... :lol:
дори и от шадоу прийст? :roll: нещо се обърка, не бъркай шадоу с холи/дисциплин прийста :lol: шадоу прийста е ДПС,холи8дисциплин прийста е хийлър :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 00:38

Офф топик :

На 66 лвл с един приятел в група outdamage-нахме сички в батълграунда,аз елементал,той енхансмънт шамани.За кво си говориме просто,умрели сме 1 или 2 пъти а аз съм за 3-4 път с моя шаман на батълграунд.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 09:50

Ама уорлоците ви ядем за закуска вас шаманите. :)
Не помня кога за последно 1в1 съм умрял от шаман,честно казано...
Просто ако сте енхансмънт един дет коил + фиър ,и ако не сте успяли да си пуснете тремора (или не успее да ви стигне пулса му) и ако СЛУЧАЙНО съм забравил да изхабя чардж-а на граундинг-тотема,еми,отивате при предците си :lol:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Май 2007 13:00

Лока е единствения клас където шаман е почти невъзможно да го бие.Само некви късметлииски критове,добре таймнат тремор че да диспелне веднага фиъра могат да ни спасят.Иначе вс другите класове е лесно ;)

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com