Автор |
Съобщение |
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 08:25
ето оригинален 9HPGVE-PR6T-K4FX8G-CFWJ-2GF28K
|
|
|
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 17:46
НАЧИ ИНСТАЛНАХ WarCraft 3 ИНСТАЛНАХ И Frozen Throne И КАТО НАТИСНА Play И МИ ИЗПИСВА lease make sure your Frozen Throne disc is in your CD-ROM drive,then click on "Retry". КАКВО ДА НАПРАВЯ???
|
|
|
Заглавие: Re: WarCraft 3 Frozen Throne въпрос Публикувано на: 29 Мар 2007 17:47
blood_elfka написа: Искам да помоля някой ако може да ми даде CD key за WarCraft 3 Frozen Throne!!!PLSSSSSS хора много ще съм ви благодарна!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
Виждам съм много блууд ефлки ама тая на авторати е night елф !
___________________________________ БЪБЪ БЪ БЪБЪБЪ БЪ БЪБЪ!
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 18:08
blood_elfka написа: НАЧИ ИНСТАЛНАХ WarCraft 3 ИНСТАЛНАХ И Frozen Throne И КАТО НАТИСНА Play И МИ ИЗПИСВА lease make sure your Frozen Throne disc is in your CD-ROM drive,then click on "Retry". КАКВО ДА НАПРАВЯ???
Кракни я.
И махни Caps Lock като пишеш или просто спри да пишеш с големи букви.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Re: WarCraft 3 Frozen Throne въпрос Публикувано на: 30 Мар 2007 06:30
Том изяде Джери написа: blood_elfka написа: Искам да помоля някой ако може да ми даде CD key за WarCraft 3 Frozen Throne!!!PLSSSSSS хора много ще съм ви благодарна!!!
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!! Виждам съм много блууд ефлки ама тая на авторати е night елф !
Знам,че е night elf.
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 06:31
Lonely ArchAngel написа: blood_elfka написа: НАЧИ ИНСТАЛНАХ WarCraft 3 ИНСТАЛНАХ И Frozen Throne И КАТО НАТИСНА Play И МИ ИЗПИСВА lease make sure your Frozen Throne disc is in your CD-ROM drive,then click on "Retry". КАКВО ДА НАПРАВЯ??? Кракни я. И махни Caps Lock като пишеш или просто спри да пишеш с големи букви.
Ok.
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 09:27
blood_elfka написа: Lonely ArchAngel написа: blood_elfka написа: НАЧИ ИНСТАЛНАХ WarCraft 3 ИНСТАЛНАХ И Frozen Throne И КАТО НАТИСНА Play И МИ ИЗПИСВА lease make sure your Frozen Throne disc is in your CD-ROM drive,then click on "Retry". КАКВО ДА НАПРАВЯ??? Кракни я. И махни Caps Lock като пишеш или просто спри да пишеш с големи букви. Ok.
с кой кей успя
|
|
|
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 10:06
lord of darkenes написа: blood_elfka написа: Lonely ArchAngel написа: blood_elfka написа: НАЧИ ИНСТАЛНАХ WarCraft 3 ИНСТАЛНАХ И Frozen Throne И КАТО НАТИСНА Play И МИ ИЗПИСВА lease make sure your Frozen Throne disc is in your CD-ROM drive,then click on "Retry". КАКВО ДА НАПРАВЯ??? Кракни я. И махни Caps Lock като пишеш или просто спри да пишеш с големи букви. Ok. с кой кей успя
Имаше 1 файл прикачен към играта и там пишеше CD-KEY-а.
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 13:21
Та...къде е кряка аз го видях,но като го натисна ми изписва : This application has failed to start because Storm.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem. А сега какво да правя?
|
|
ShitNoob
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 13:26
Значи не намира файла Storm.dll,което пък значи че го нямаш в директорията
|
|
|
|
|
WolfMan™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 14:31
blood_elfka написа: Та...къде е кряка аз го видях,но като го натисна ми изписва : This application has failed to start because Storm.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem. А сега какво да правя?
Може би трябва да го coppy в директорията в която ти се намира играта
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 14:31
g0_away_n00b написа: Значи не намира файла Storm.dll,което пък значи че го нямаш в директорията
Аха ясно!!!
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 12:41
Хъх, ами аз ще взема да дигна темата, тъй като се изправих пред същия проблем с файла "Storm.dll". Инсталирах уаркрафта, после и Frozen Throne. Дръпнах си инсталатора за пач v1.21 и когато го пускам ми изкарва ерора, който е изкарал и на елфката. Малката тънкост е, че файлът всъщност си присъства в директорията. Въпросът е как да го покажа на пач инсталатора?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2007 12:49
Незнам как си процедирал, но играта трябва да е била инсталирана за да се пачне. Ако си я копирал няма да стане.
...
И все пак се съмнявам да си направил такава грешка. Еми намери си ДЦ++ и си дръпни въпросния файл, може да се окаже с някой кб по-голям от твоя и там да е проблема.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 17:45
Дади написа: Хъх, ами аз ще взема да дигна темата, тъй като се изправих пред същия проблем с файла "Storm.dll". Инсталирах уаркрафта, после и Frozen Throne. Дръпнах си инсталатора за пач v1.21 и когато го пускам ми изкарва ерора, който е изкарал и на елфката. Малката тънкост е, че файлът всъщност си присъства в директорията. Въпросът е как да го покажа на пач инсталатора?
И как да стане това?
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 17:56
blood_elfka написа: Дади написа: Хъх, ами аз ще взема да дигна темата, тъй като се изправих пред същия проблем с файла "Storm.dll". Инсталирах уаркрафта, после и Frozen Throne. Дръпнах си инсталатора за пач v1.21 и когато го пускам ми изкарва ерора, който е изкарал и на елфката. Малката тънкост е, че файлът всъщност си присъства в директорията. Въпросът е как да го покажа на пач инсталатора? И как да стане това?
Ти си Мега зле с главно "М"!
Хората ти казаха да копираш крака в директорията на играта(и да го замениш със стария) и тогава да стартираш ама кухата лейка си е куха!
А ония със пача сиг. е същия идиот защото пачването и кракването става ЕЛЕМЕНТАРНО!
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:23
Дади написа: Дръпнах си инсталатора за пач v1.21 и когато го пускам ми изкарва ерора, който е изкарал и на елфката.
Случайно да се опитваш да ъпдейтнеш вече кракнат War-a?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 19:46
Zero-Blade написа: Дади написа: Дръпнах си инсталатора за пач v1.21 и когато го пускам ми изкарва ерора, който е изкарал и на елфката. Случайно да се опитваш да ъпдейтнеш вече кракнат War-a?
Хах, естествено, че това е направил. То пачовете искат оригинално екзе. Не виждаш ли, че тука само некви тъпизми са се събрали.
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Апр 2007 20:07
AgentX написа: Zero-Blade написа: Дади написа: Дръпнах си инсталатора за пач v1.21 и когато го пускам ми изкарва ерора, който е изкарал и на елфката. Случайно да се опитваш да ъпдейтнеш вече кракнат War-a? Хах, естествено, че това е направил. То пачовете искат оригинално екзе. Не виждаш ли, че тука само некви тъпизми са се събрали.
Айде, мой набор по регистрация си, ще ти простя изказването
Ъъъ, проблема при мен по-скоро е, че играта е копирана, не инсталната. Такава версия имах на СиДи, такава съм си сложил, съдба :Р
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
blood_elfka
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Апр 2007 12:56
Някой може ли да ми каже къде по дяволите е кампанията на Night elf-ите???Не мого да я видя!Има само кампанията на Хордата!!!!
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|