Автор |
Съобщение |
Бижутера
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/ClicheQuest/ohforf-lightgrey.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 15:23
FELIX написа: ееееееееее, вие па искате Левски да е перфектен... бахго, това що не кажете ЕА да направи седалище у БГ и да прави Левски всяка година... пу нахален народ! Аз съм доволен че Милан е супер якия направен-с Рони, с Оддо, с точно схемата която ми трябва и е направо... ЩЕ СПУКАМ ВСЕКИ !
ти па с тоя Милан......играй с Левски,все пак е български отбор,мани ги макароните ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Napster
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7193_1238765699.jpg) |
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 19:47
Хикс написа: Играта с ТОЗИ Левски ми напомня на BFL!
Че какво му е лошото на BFL ?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7506.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2007 22:00
Daddy Yankee написа: FELIX написа: ееееееееее, вие па искате Левски да е перфектен... бахго, това що не кажете ЕА да направи седалище у БГ и да прави Левски всяка година... пу нахален народ! Аз съм доволен че Милан е супер якия направен-с Рони, с Оддо, с точно схемата която ми трябва и е направо... ЩЕ СПУКАМ ВСЕКИ ! ти па с тоя Милан......играй с Левски,все пак е български отбор,мани ги макароните ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
ще ги видя сега. Тука викат че не са особенно добре направени, но на мене точно такъв отбор ми трябва за няколко мача...
|
|
![](images/spacer.gif) |
Damage san
|
![Аватар](http://store2.data.bg/slyfer/stairway_to_heaven.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 20:58
На мен единственото което ми хареса е пресъздаването на миналия финал на ШЛ (Барселона - Арсенал) като интро на The Treble мод-а. Иначе май е по зле и от 2007 ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Napster
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 21:02
Кажете ми дали е същата като ФИФА 07 да знам дали да дърпам , и ако има нов геймплей ще е супер ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Бижутера
|
![Аватар](./images/avatars/gallery/ClicheQuest/ohforf-lightgrey.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 21:06
napster написа: Кажете ми дали е същата като ФИФА 07 да знам дали да дърпам , и ако има нов геймплей ще е супер ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
геймплея е същия като на фифа 07,без никакви изменения.
графиката е леко барната,а тоя саундтрак направо ми бърка в здравето....
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Букмейкара
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=4843.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 21:08
Damage san написа: На мен единственото което ми хареса е пресъздаването на миналия финал на ШЛ (Барселона - Арсенал) като интро на The Treble мод-а. Иначе май е по зле и от 2007 ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Вратарите са по-добри и по-малко бъгове има понее на пръв поглед!
|
![](images/spacer.gif) |
Napster
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 22:12
Оффф , как може един и същ геймплей от 4 години ... на тия не ли им писна бе ...
Ще си дръпна играта само защото съм голям футболен фен , да има какво да играя 1 седмица , после си продължавам с ПЕС ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Алминатора
|
![Аватар](http://aycu24.webshots.com/image/14983/2000956625469693540_fs.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2007 23:10
ТЪПА ТЪПА ТЪПА ИГРА ТА СЕ НЕ ТРАЕ.БОКЛУК И ПОЛОВИНА.ЕА ДА ГО ДУХА!
|
![](images/spacer.gif) |
Романс
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8119_1341595584.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 20:55
Аз съм доволен.
Саунтрака ме кефи.Вратарите е ударите са пипнати.
___________________________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Piggsy ™
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=7821_1208202902.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 21:47
Нз , но на тая игра ми върви ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Добра е , няква ненормална!!!!! ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MCFARAONA
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8321.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 21:51
Ei pi4ove aide kato zagovorixte za igrata i za saundatraka i da kazete sas dve dumi ot kade moze da se iztegli saundatraka na tazi igra 4e i mene me kefi i to iako blagodaria predvaritelno.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 21:55
хъх, коя точно песен бе... ебаси тия всичките са приспивни деба... аз тука си слушам редовно песните от 07 ма това от ШЛ е просто ебаси приспивните песни. Кажете ми коя песен ви радва в тия и ще я изслушам
|
|
![](images/spacer.gif) |
tanasi
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=2050.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2007 22:05
FELIX написа: хъх, коя точно песен бе... ебаси тия всичките са приспивни деба... аз тука си слушам редовно песните от 07 ма това от ШЛ е просто ебаси приспивните песни. Кажете ми коя песен ви радва в тия и ще я изслушам
Хех, мн ясно брато, аз съм си ги свалил на Mp3 Player-a тия от 2007 и са по-добри даже от 2006 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Поздрав с Kick it, много надъхващата ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) А ост-а на новата... не си включвам звука просто, толкова е отчайващ ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rensing
|
![Аватар](http://funnyasduck.net/wp-content/uploads/2012/10/funny-emo-llama-alpacca-hair-style-pics-150x150.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 09:37
Тц, тц, тц...преките свободни са си същите. Направих си експеримент да бия направо във вратаря. Топката му мина покрай главата (даже май през нея мина) и той се метна чак тогава... Още по-интересни са ми головете от аут линията...това във старата фифа поне го нямаше...саундтрака не го знам, защото играх в клуб... ![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 16:33
tanasi написа: FELIX написа: хъх, коя точно песен бе... ебаси тия всичките са приспивни деба... аз тука си слушам редовно песните от 07 ма това от ШЛ е просто ебаси приспивните песни. Кажете ми коя песен ви радва в тия и ще я изслушам Хех, мн ясно брато, аз съм си ги свалил на Mp3 Player-a тия от 2007 и са по-добри даже от 2006 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Поздрав с Kick it, много надъхващата ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) А ост-а на новата... не си включвам звука просто, толкова е отчайващ ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
коя е точно тая Kick It бе?
аз па ви поздравявам със
Outlandish - Kom Igen
Carlos Jean - Get Down
Epik High - Fly
тези мога да кажа че са ми трите най-любими песни! Иначе и на 2006 имаше няколко хубави
|
|
![](images/spacer.gif) |
Романс
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8119_1341595584.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 16:50
FELIX написа: tanasi написа: FELIX написа: хъх, коя точно песен бе... ебаси тия всичките са приспивни деба... аз тука си слушам редовно песните от 07 ма това от ШЛ е просто ебаси приспивните песни. Кажете ми коя песен ви радва в тия и ще я изслушам Хех, мн ясно брато, аз съм си ги свалил на Mp3 Player-a тия от 2007 и са по-добри даже от 2006 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Поздрав с Kick it, много надъхващата ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) А ост-а на новата... не си включвам звука просто, толкова е отчайващ ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) коя е точно тая Kick It бе? аз па ви поздравявам със Outlandish - Kom Igen Carlos Jean - Get Down Epik High - Fly тези мога да кажа че са ми трите най-любими песни! Иначе и на 2006 имаше няколко хубави
Ride baby,ride.....
___________________________________ .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
FELIX
|
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Tmac
|
![Аватар](http://img834.imageshack.us/img834/100/billycc.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 19:42
Играта как е?Добра ли е?В момента я дърпам и искам да кажете заслужава ли си и какво е ново?
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2007 20:01
Бе кефи даже си играя със сините макар че съм цскар ма кво да се прави българче съм ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) играта не е по добра от прото ма става ядва се не е кат фифа 07 ма да не ви пука ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|