Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 20:27
Абе мани ти - аз на скирмиш със нечовешки мъки и стратегии успях да бия един Хард! Не ми се мисли Брутал как ще мачка!
Иначе недей да викаш че ГДИ са имбава раса - виж скриновете - мелят всичко!
Имам и малко забележки към Питбула - НАПЪЛНО безполезна единица! Кой нормален човек би дал 700 за този боклук бе!
Също така лазерните кули на Нод са толкова слаби че едва бият едно APC!
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 20:33
Дам,утре ще разцъквам скриновете А питбула малко ми прилича на рокет бъгито от Генералите..само дето ни има неговия обхват,нито капацитет на ракетите,нито нанася някакви особени щети.Да не говорим,че е кекаво и мре супер бързо.АПЦ с два ракетчика е по-добър избор А аз кули като цяло въобще се отказах да строя,освен от най-първите за спиране на пехотни ръшове.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 20:34
Не се косете пичове пачът е готов и в петък е пуснат. Но трябва да се влезне във мулти. Вероятно ще направят нещо като крак за него като сте със пиратската. :
Version 1.1 Launcher File - March, 2007
============================
This patch for Command & Conquer 3 Tiberium Wars fixes several bugs and exploits:
Exploits
· Scrin Mastermind's Teleport Units ability maximum range reduced.
· GDI Engineers, Nod Saboteurs, and Scrin Assimilators can no longer capture structures when under the effects of the Scrin's Phase Field ability.
Optimizations
· Improved video playback on low-end system configurations.
Balance Changes
· Scrin Storm Column cost / build time increased to 3,000 credits / 30 seconds.
· Scrin Buzzer health reduced to 75 and weapon damage changed to SNIPER.
Bug Fixes
· Fixed an error that would occasionally result in a crash in Nod vs. Nod matches on the multiplayer map Deadly Sertao.
· Fixed issues with automated map transfer ability in multiplayer.
· Fixed an error that would sometimes cause a Commentator's telestrator drawings to not erase when intended during BattleCast matches.
· Fixed issues with replay file playback.
· Fixed placeholder text and chat log errors with the Comrade in- game chat window.
Other Changes
· References to Nod's "Avatar Warmech" unit have been changed to "Avatar".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 21:09
Тия промени са доста добри! Но идва и друг пач!
It's also a good sign when Predator says that a second patch, patch 1.02, which will bring balance changes, new maps, and even the "classic mouse setup" some people have been clamouring for, is scheduled for late April - i.e., about a month away. Here's hoping that as long as the bugs, imbalances, and exploits keep coming (and they will), that the patches follow suit, because it's only that kind of aggressive support that'll give EA the "street cred" they once had -- and It's a Good Thing.
|
|
|
|
|
OnePageLife
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 21:35
Шшшш... А колко съм добър.... Чак идея си нямах! Полазвам! NOD = Imba! ME UBER!
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2007 21:37
Xor написа: and even the "classic mouse setup"
YEEESS !!!
|
|
|
|
|
Krasen
|
|
Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 10:33
Time's up написа: Xor написа: and even the "classic mouse setup" YEEESS !!!
И аз се изкефих, ама до тогава ще свикна с десния бутон
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 14:08
Както и да го направят ще го играяяяяяяя
Дейба да си го преордърна и последен да го играя
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 16:10
И всъщност играта сега е 7 гъбки?!?(неинсталирана).
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 16:32
Инсталната е 5.Но да не забравяме и исо-то,което си е 7гб и се маунтва за да се играе
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 16:40
Ахахах
Ще се наложи нов-хард.
Или да трия музика.
Избор :
Триене на музика : No WAI !
Резултат : Ще се купува хард.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Мар 2007 18:33
Тъй.Играх Скрин иии... Ебаси. Първо да си излея възторга от mother ship-a - много ме радва това корабче,просто начина по който стреля е все едно гледам сцена от "Денят на независимостта".Но освен външния вид,като че ли е практически безполезно - твърде бавно,няма някакви бързо стрелящи оръжия и скъпо. Супер оръжието - освен,че е готино на вид,доволно смазва всичко живо.Кулата,дето може да се поставя навсякъде - баси,то с малко повечко зор може да се окули всеки противник..Това в комбо с разкриването на всички харвестъри,масата бъзъри(пак от страничните "сили") ще скапе развитието на всеки..А тунелчето е готинко,но не е нищо ново.Друга ми е болката на мене,а именно - само на мен ли Скринците ми приличат поразително много на Протосите от СтарКрафт ?Force Shielda,който обгражда част от юнитите и се регенерира сам;корабите,изстрелващи рояк изтребители (справка - carriers при протосите - абсолютно идентични!)..Очаквах малко повече оригиналност при тази раса А триподите - не ме впечатлиха особено много.Силни са,бият лошо,а в комбо с щитовете и мобилните дрончета за поправка къртят.НО нямат противовъздушна атака,така че все още GDI-ският Мамут > all.Вече виждам масирането на "носачите" (корабите с малките изтребителчета) като евентуалната ми тактика - имат щит,пускат йон сторм,бият по въздух и земя..Все пак смятам да се придържам към GDI,по Скринците има още какво да се изпипва.Някой юнити са практически безполезни,в сравнение с други ( цена/ефективност).
p.s. @ Lonely има и 3-и начин : купуваш си dvd+dvd recorder(или молиш някой френд да ти я запише),качваш исото там и така цъкаш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 15:36
Току-що минах кампанията на ГДИ. Последната мисия е направена много добре - на играчът се предоставя тежък избор, от който зависи крайният изход от войната! Разбира се, няма да ви разказвам повече, за да не ви развалям удоволстието.
А сега за цялото ми впечатление от кампанията - Tiberium wars оправда очакванията ми! Много интересна кампания, супер-як сюжет и мисии. Имам само 2 забележки:
1. Малко е кратичка кампанията
2. Сюжетът не се разказва достатъчно добре. Така че ако искате да навлезете напълно в нещата, ЧЕТЕТЕ ВСИЧКО, което получите като Intelligence data.
Финалното филмче наистина е много яко и е с отворен финал, което ме кара да се моля за EXPANSION!
С две думи : Good work, EA!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 15:55
Маке ти трън чак утре ще я играяяяяя
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 18:35
Karaliiski написа: Маке ти трън чак утре ще я играяяяяя
Какъв ти е компа? Как ти вървеше демото?
|
|
|
|
|
Gugu
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Мар 2007 20:44
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 09:57
Gugu написа:
You're gonna get raped for this...you know
а иначе играта я е мноо яка просто цепи отвсякъде с един приятел я разцукахме 3 пъти в мрежа и резултата за сега е 2:1 за мене
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
lord of darkness
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 10:17
много е яка единствените ми упреци са че интерфейсът е отсрани и начина за строеж
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 11:09
lord of darkenes написа: много е яка единствените ми упреци са че интерфейсът е отсрани и начина за строеж
Ъъъъ...и двете са запазена марка на поредицата C&C
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Мар 2007 12:13
Ама адски красивааа игра, нали
Аз имам един въпрос - колко act-а са? 4 ли?
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|